Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
25 cikti bhcg benimde sat 16 mart dr degerin dusuk dedi :KK43: insallah gec dollenmedir.
İkimizde aynıyız benim de 25 çıktı sat 16 mart cuma yine tahlil vericem hayırlısı sen ne yapacaksın

Eklentiler

• IMG_5156.JPG
    IMG_5156.JPG
    31,6 KB · Görüntüleme: 104
İkimizde aynıyız benim de 25 çıktı sat 16 mart cuma yine tahlil vericem hayırlısı sen ne yapacaksın
Ben de cuma gunu sabah kan vericem . sana dr ne dedi canim benimkinin biraz yuzu dustu de deger dusuk ama hic bellide olmaz dedi

Sen kaçgünde bir adet oluyorsun canım
Ben de adet duzensizligi var hic belli olmuyor gecen ay dis gebelik gibi bisi yasadim dusuk ignesiyle dusuruldu. Ardina suan hamileyim dogal bir sat olmadi yani igne etkisi ile dusuk yaptim

Belirti varmı hiç bende bişey yok normal hissediyorum kendimi zaten bukadar az bir değerle bişey hissedilmez galiba değilmi
Sabah ufak bi bulantim oluyor kasik agrim ve akintim var bide ben hamileyken ateslenirim o belirtim var ama cook asiri rahatsiz edicek gibi degil normal yasantim devam ediyor.

Sabah ufak bi bulantim oluyor kasik agrim ve akintim var bide ben hamileyken ateslenirim o belirtim var ama cook asiri rahatsiz edicek gibi degil normal yasantim devam ediyor.
Bende hiç ama hiçbirşey yok ne akıntı ne kasık ağrısı bulantı korkuyorum

Cuma gunune kadar arastirmaktan kafayi yicem hayirlisi icini ferah tut katlanicak degerlerimiz uzat ayaklarini yat keyfini cikar ben oyleyim suan:KK6:
Ben de nerdeyse okumadığım topic kalmadı aynı senin gibiyim hayırlısı inşallah sen yine yarın erkenden sonucu alcan ben öğleden sonra 3 ü beklicem cumartesi sabahı uçağa bincem hayırlısı artık

Canim cok su iciyorum suan boyle cikmayabilir :) sabah boyleydi ama

Back