Reglden 6 gün önce beta hcg 30

Merhabalar ben bugün iki farklı test yaptım ilki days doctor ikincisi ise artı Med gebelik olabilir mi sizce 🙈 içim rahat etmeyince bir de üstüne awox marka test yaptım ama onda çizgi çıkmadı kafam çok karışık reglime daha 3 gün var ve pcosum ben 😔
Merhaba, days doctor markasına hiç güvenmiyorum. 2 ay önce yanlış pozitif vermişti bana. Hemen kan tahlili ne gittim negatif çıkmıştı. En güvenilir 6 gün öncesini gösteren predictor marka eczane eczane gezip aramıştım. İyi ki de öyle yapmışım doğru sonuç verdi 6 gün önce tabii diğerlerine göre baya pahalıydı (330 TL). Ama şunu da söyleyim 4 gün kala bu en ucuz testlerden aldım 3 tane, 20 TL idi onda da gayet net çıkmıştı. İnşallah gönlünüze göre olur 🤍

Merhaba, days doctor markasına hiç güvenmiyorum. 2 ay önce yanlış pozitif vermişti bana. Hemen kan tahlili ne gittim negatif çıkmıştı. En güvenilir 6 gün öncesini gösteren predictor marka eczane eczane gezip aramıştım. İyi ki de öyle yapmışım doğru sonuç verdi 6 gün önce tabii diğerlerine göre baya pahalıydı (330 TL). Ama şunu da söyleyim 4 gün kala bu en ucuz testlerden aldım 3 tane, 20 TL idi onda da gayet net çıkmıştı. İnşallah gönlünüze göre olur 🤍
Yaa çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🥰ben de yarın o şekilde yaparım bana da yanlış gibi geldi test yorumlarda da öyle okuyunca pek hevesim kalmadı zaten🙈

Yaa çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🥰ben de yarın o şekilde yaparım bana da yanlış gibi geldi test yorumlarda da öyle okuyunca pek hevesim kalmadı zaten🙈
Rica ederim 🍀 hiç belli olmaz kendinizi strese sokmayın. İkisinde de hafif bir çizgi var. Olma ihtimali de var yani. Sakin kalıp mümkünse 🥹 hemen kan testine gitmenizi tavsiye ederim. Sonucu bizimle de paylaşın, güzel haber olmasını dilerim 🤍✨🙏🏻

Rica ederim 🍀 hiç belli olmaz kendinizi strese sokmayın. İkisinde de hafif bir çizgi var. Olma ihtimali de var yani. Sakin kalıp mümkünse 🥹 hemen kan testine gitmenizi tavsiye ederim. Sonucu bizimle de paylaşın, güzel haber olmasını dilerim 🤍

Rica ederim 🍀 hiç belli olmaz kendinizi strese sokmayın. İkisinde de hafif bir çizgi var. Olma ihtimali de var yani. Sakin kalıp mümkünse 🥹 hemen kan testine gitmenizi tavsiye ederim. Sonucu bizimle de paylaşın, güzel haber olmasını dilerim 🤍✨🙏🏻
Adet günüm geçince olmazsam giderim artık eğer alırsam güzel haberi mutlaka paylasicam teşekkürler 🥰🤍

Merhaba, reglden 6 gün önce erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Hemen kan testi verdim ve Beta hcg 30,66 çıktı. Doktor haftaya tekrar bakalım dedi yarın regl günüm olacak 5 gündür erken olmayan gebelik testlerinde de çok belirgin pozitif çıkıyor ama bu sabah başka bir marka (days doctor) gebelik testi yaptığımda daha hafif çıktı ikinci test ki bu erken gebelik testlerinden. Panikledim biraz bu bir anlama gelir mi? Halsizlik, uykulu hal kabızlık ve göğüslerde ağrı belirtilerim var.
Durumunuz ne oldu acaba benimde 30.3 tü ve 2 gün arayla kan vermeye devam ettim 2 gün sonrası 52.23 yine 2 gün sonra 62.7 yarın yine verecem reglime 3 gün kaldı sizin degerleriniz nasıl

Ben iki günde bir tahlil yaptırmadım. 30 çıktıktan 5 gün sonra 492 çıktı. 5+1 gün olunca da kese göründü vajinal ulturasonda. Sizin de hayırlısı olur umarım.

Durumunuz ne oldu acaba benimde 30.3 tü ve 2 gün arayla kan vermeye devam ettim 2 gün sonrası 52.23 yine 2 gün sonra 62.7 yarın yine verecem reglime 3 gün kaldı sizin degerleriniz nasıl
Ben iki günde bir tahlil yaptırmadım. 30 çıktıktan 5 gün sonra 492 çıktı. 5+1 gün olunca da kese göründü vajinal ulturasonda. Sizin de hayırlısı olur umarım🍀

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım bende battan 12.02.25 te 4 gün önce beta 61.98 ile öğrendim 23.02.25 te beta 4813 tü dün 5+1 de kese gözüktü fotoğrafını ekliyorum. İlk hamileliğim olduğu için bi bakar mısınız tek mi iki tane mi acaba

Eklentiler

• 1E7C251B-373B-40C9-BBC0-76D79A8B05FB.webp
    1E7C251B-373B-40C9-BBC0-76D79A8B05FB.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 42
Merhabalar 6 gün öncesinde öğrenmişsiniz 🥰 peki yumurtlamanın adetin kaçıncı günüydü? Benim mesela çatlamanın 10. Günü bugün negatif umudum kalmadı ama 😂 erken de olabilir test için 🤔 göğüs ucu ağrısı alt karın bölgede iğne batma hissi falan oldu ateşim yüksek o günden beri bilemiyorum regle 5 gün kaldı, merak ediyorum

Merhabalar 6 gün öncesinde öğrenmişsiniz 🥰 peki yumurtlamanın adetin kaçıncı günüydü? Benim mesela çatlamanın 10. Günü bugün negatif umudum kalmadı ama 😂 erken de olabilir test için 🤔 göğüs ucu ağrısı alt karın bölgede iğne batma hissi falan oldu ateşim yüksek o günden beri bilemiyorum regle 5 gün kaldı, merak ediyorum
Merhaba yumurtalamadan sonraki 8. Günde öğrendim ama yumurtlama testi yapmamıstım regl takibine göre günü öyle. Umarım bir an önce alırsınız siz de güzel haberine 🍀🥰🙏🏻

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım bende battan 12.02.25 te 4 gün önce beta 61.98 ile öğrendim 23.02.25 te beta 4813 tü dün 5+1 de kese gözüktü fotoğrafını ekliyorum. İlk hamileliğim olduğu için bi bakar mısınız tek mi iki tane mi acaba

Merhaba, hayırlı olsun sağlıkla gelsin 🍀 iki kısım görünüyor şuan ama onun kese olup olmadığı belli değil. Mesela benim bugün kese kadar bir kist göründü hamilelik başlamasıyla oluşup yavaş yavaş yok olan kistlermiş bunlar. Aynı bebek kesesi gibi duruyordu. Beta hcg artışı ikiz gebelikte çok daha yüksek oluyormuş onu kontrol ederek belki tahmin yürütülebilir.

Back
X