- 7 Şubat 2025
- 56
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi eliffff122
Yani ara ara kasık batmam adet olacakmış gibi birde bel ağrısı oluyor sonra geçiyor başka hiçbir şikayetim yokHamilelik belirtileriniz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ara ara kasık batmam adet olacakmış gibi birde bel ağrısı oluyor sonra geçiyor başka hiçbir şikayetim yokHamilelik belirtileriniz var mı
Bunlar belirti zaten ama bi yandan da adet belirtileriyle gebelilte benzer birbirineYani ara ara kasık batmam adet olacakmış gibi birde bel ağrısı oluyor sonra geçiyor başka hiçbir şikayetim yok
Evet inan Allak bullak oldum devlet hastanesinde kan verdim sonuçları bekliyorum kim bilir ne zaman çıkarBunlar belirti zaten ama bi yandan da adet belirtileriyle gebelilte benzer birbirine
Bence sizin pozitifCanım naptın benim reglim gecikti normalde dün olmam gerekiyordu bugün test yaptım böyle çıktı yine Eki Görüntüle 3542725
İnşallah çok istiyorum hala kan sonucunu bekliyorum inşallah ikimizde buraya hamile olduğumuzu yazarızBence sizin pozitifbende reglimin geçmesini bekliyorum tekrar test yapmadım
Ay inşallahİnşallah çok istiyorum hala kan sonucunu bekliyorum inşallah ikimizde buraya hamile olduğumuzu yazarız![]()
Çıktı mı sonuçlarınızİnşallah çok istiyorum hala kan sonucunu bekliyorum inşallah ikimizde buraya hamile olduğumuzu yazarız![]()
Ay inşallah![]()
2.90Çıktı mı sonuçlarınız
Hayırlısı olsun Allah büyün inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
Amin inşallahHayırlısı olsun Allah büyün inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder![]()
Tez zamanda kolaylıkla Allah nasip etsin
Amin canım hepimizeTez zamanda kolaylıkla Allah nasip etsin![]()
Benimde negatif çıktıİnşallah çok istiyorum hala kan sonucunu bekliyorum inşallah ikimizde buraya hamile olduğumuzu yazarız![]()
Hadi ya geciktin mi pekiBenimde negatif çıktı
Evet 2 günHadi ya geciktin mi peki
Bugün kandil günü sana da kendime de şuan dua ediyorum inşallah geç döllenmedir ve bebeklerimiz olurEvet 2 gün
Allah razı olsunBugün kandil günü sana da kendime de şuan dua ediyorum inşallah geç döllenmedir ve bebeklerimiz olur![]()
İnşallah canımAllah razı olsuninşallah dediğin gibidir de bizde mutlu oluruz bu ay
![]()
Merhaba sonuç ne oldu ben de aynı durumdayım sizin durumunuzu merak ettimVermeye geldim canım
Canım kaç dakika içerisinde çıktılar benimde şuan bu şekilde adetim 9 gün gecikti doktor randevum var bu hafta bende beklemedeyim inşallah ikimizde hamileyizdir :)Merhaba sonuç ne oldu ben de aynı durumdayım sizin durumunuzu merak ettimBenim testlerim de 1 haftadır bu şekilde çıkıyor sinirlerim bozuldu 7 gün önce falan kan verdim <1,20 cıktı çok şaşırdık anlam veremiyorum hala.Adetime 3 gün kaldı ama üstüne mi gördüm diye düşünüyorum önceki adetimde kafam allak bullak