- 17 Şubat 2025
- 1
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi busraguldur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sizce pozitif mi her gören yorum yazsın nolurBen nasıl olsa hamile değilimdir boş şüphedir diye eczaneden en uygun fiyatlı erken gebelik testlerinden birini almıştım. Markası softec. Gebeliğimi çok erken öğrenmiş oldum. İsterseniz bi deneyin.
Şuan 3 gün gecikti olmadım normalde göğsüm ağrır kasıklarım ağrır adet olmama bir gün kala yok tık yok ne zaman kan vermeliyim 3 gün kala verdim adete negatif çıktı şuan 3 gün geciktiAdet oldunuzmu
Bende pazartesi günü bebetaym aldım gayette uygun 70 TL ve pozitif çıktı inanmadım prediktor aldım oda pozitif gidip kan verdim 6.9 çıktı şok oldum bu değeri gösterdi diye çok hassasmis dedi hatta eşim istersen dene üstteki test pahalı ama alttaki bebetaym 70 TLKızlar erken gebelik testi yaptım 5 tanesinde silik ve çift çizgi hastaneye gittik özele çıkmadı.eve geldim gene erken gebelik testi yaptım pozitif silik çizgi çıktı fakat bugün başka marka aldım erken gebelik testi ondada negatif çıktı.bu durumu anlayamadım
Bı 3 gün daha bekleyin stres yapmayın belki ondan da geçikiyor olabilirŞuan 3 gün gecikti olmadım normalde göğsüm ağrır kasıklarım ağrır adet olmama bir gün kala yok tık yok ne zaman kan vermeliyim 3 gün kala verdim adete negatif çıktı şuan 3 gün gecikti
Pozitif görünüyorBende pazartesi günü bebetaym aldım gayette uygun 70 TL ve pozitif çıktı inanmadım prediktor aldım oda pozitif gidip kan verdim 6.9 çıktı şok oldum bu değeri gösterdi diye çok hassasmis dedi hatta eşim istersen dene üstteki test pahalı ama alttaki bebetaym 70 TL
Şimdi kan verecem artışa bakılacakPozitif görünüyor
Sonucu paylaş bizimledeŞimdi kan verecem artışa bakılacak
Sende var canım benimde boyleydi ama benim gibi değerin 10 altında gibi benimde 7 çıktı şimdi kan verdim akşam sonuç çıkacakBenimde 2 gündür böyle çıkıyo kızlar ilk days doctor sonra kaset denedim inanmadım pek bugün predictor denedim sabah ilk idrarla ve sonuc böyle sizce pozitif mi?
Tamam inşallah değerim yükselmiştir güzel haber veririmSonucu paylaş bizimlede
Canım benim adetime 3 gün var bende acaba mı dedim erken diye mi böyle sen gecikince mi yapmıştınSende var canım benimde boyleydi ama benim gibi değerin 10 altında gibi benimde 7 çıktı şimdi kan verdim akşam sonuç çıkacak
Gecikmedim reglime 9 gün vardı şimdi 6 gün var ve bu sabah yine test yaptım bakCanım benim adetime 3 gün var bende acaba mı dedim erken diye mi böyle sen gecikince mi yapmıştın
9 gün varken yaptığım test bu buda prediktorCanım benim adetime 3 gün var bende acaba mı dedim erken diye mi böyle sen gecikince mi yapmıştın
Ayy müjdeli haberini bekliyoruzŞimdi kan verecem artışa bakılacak
Akşama çıkar inşallahAyy müjdeli haberini bekliyoruz
Bende kan verdim 20 dkya çıkacak sonucAkşama çıkar inşallah
Ayyy haber bekliyorum canım sonucu yaz lütfenBende kan verdim 20 dkya çıkacak sonuc
Yazarııımm hala çıkmadı dakikalar geçmiyorAyyy haber bekliyorum canım sonucu yaz lütfen