Progesteron verdiler bana birde folbiol diye bir folik asitCorasprin verildi sadece ben normalde de vitamin iciyordum devam ediyorum b12 cinko c vitamini d vitamini suda eriyen rossmanda var alabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progesteron verdiler bana birde folbiol diye bir folik asitCorasprin verildi sadece ben normalde de vitamin iciyordum devam ediyorum b12 cinko c vitamini d vitamini suda eriyen rossmanda var alabilirsin.
Çoğu yerde okumuştum gripte bazılarında hamilelik belirtisiymişCorasprin verildi sadece ben normalde de vitamin iciyordum devam ediyorum b12 cinko c vitamini d vitamini suda eriyen rossmanda var alabilirsin.
Ben kullaniyordum folio folik asit benimkisi hamileligi dusundugumden beri. Progesteron bana vermedi keseyi gormeden vermicem dedi dis gebelik riskine karsi coraspirin kullanabilirsin gebelere veriyorlar kani sulandiriyorProgesteron verdiler bana birde folbiol diye bir folik asit
Canim ben usuttum biliyorum :) gecen hafta afyon tarafina geziye gittik cok soguktu.Çoğu yerde okumuştum gripte bazılarında hamilelik belirtisiymiş
Çoğu yerde okumuştum gripte bazılarında hamilelik belirtisiymişCorasprin verildi sadece ben normalde de vitamin iciyordum devam ediyorum b12 cinko c vitamini d vitamini suda eriyen rossmanda var alabilirsin.
Sonucum iyi çıkarsa bende alıyım aspirindenBen kullaniyordum folio folik asit benimkisi hamileligi dusundugumden beri. Progesteron bana vermedi keseyi gormeden vermicem dedi dis gebelik riskine karsi coraspirin kullanabilirsin gebelere veriyorlar kani sulandiriyor
Al canim 5 tl bisi recetesizde aliyorsun bide bol su ic uzat ayaklarini 2 lt ye yakin su iciyorum . az kaldi hadi insallah senden de guzel sonuclar bekliyorum. Hastaneyi arama sansin yok mu genelde 1 saatte cikiyor sonuclar.Sonucum iyi çıkarsa bende alıyım aspirinden
Burda öyle bişey yok ya sabah veriyorsun öğleden sonra gel diyorlar öğleden sonra versen sabah gel diyorlarAl canim 5 tl bisi recetesizde aliyorsun bide bol su ic uzat ayaklarini 2 lt ye yakin su iciyorum . az kaldi hadi insallah senden de guzel sonuclar bekliyorum. Hastaneyi arama sansin yok mu genelde 1 saatte cikiyor sonuclar.
Corasprin i kullanacak misiniz acabaCorasprin verildi sadece ben normalde de vitamin iciyordum devam ediyorum b12 cinko c vitamini d vitamini suda eriyen rossmanda var alabilirsin.
Evet canim kullaniyorumCorasprin i kullanacak misiniz acaba
Benim de akintim i cogalti gibi geldi de o yüzden sizde de aynı sorun oldu mu diye soracaktimK
Evet canim kullaniyorum
Daha 3 gun oldu kullanali ama fark ettim akinti yapiyor bi islaklik var sen de gebemisinBenim de akintim i cogalti gibi geldi de o yüzden sizde de aynı sorun oldu mu diye soracaktim
Canim ciktimi sonucunBurda öyle bişey yok ya sabah veriyorsun öğleden sonra gel diyorlar öğleden sonra versen sabah gel diyorlar
Yok ya bekliyorum çatlıcam kalbim küt kütCanim ciktimi sonucun
Ben de oyleydim yaa laboratuarin onunde agac olmustum guzel cikicak ben eminim :)Yok ya bekliyorum çatlıcam kalbim küt küt
Heyecan yaptim ben deeBen de oyleydim yaa laboratuarin onunde agac olmustum guzel cikicak ben eminim :)
Evet canimDaha 3 gun oldu kullanali ama fark ettim akinti yapiyor bi islaklik var sen de gebemisin
Adetin iz geçti miKızlar sizce ??