GEBELİK TESTİ (İLK İDRARLA DEĞİL)

Ayyy daha belirgin olmuşşşş dediğim gibi sanırım 3 gün falan geçince benimki gibi olabilir kan testi verirseniz zaten orada daha net çıkar inşallah çok güzel olsun
Şuan tek temennim testlerin hatalı olmamaları en korktuğum bu sanırım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim yarın sabah ilk işim kan vermek olucak, aç tok fark ediyor mu peki bilginiz var mı

Gözüm yanilmiyosa ilk fotoda var dik cekseydiniz belki daha belli olurdu ama çok yeni gibi duruyor sabah ilk idrarla tekrarlayin diyecektim yeni gördüm şuan daha belirgin testiniz hayirli olsun

Şuan tek temennim testlerin hatalı olmamaları en korktuğum bu sanırım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim yarın sabah ilk işim kan vermek olucak, aç tok fark ediyor mu peki bilginiz var mı
Ben hatalı olduğunu sanmıyorum öyle olsa sadece biri olurdu ama ikisinde de öyle çıktı Rabbim mutluluğunuzu daim etsin hayır hiç fark etmiyor ben baya araştırmıştım ama şunu söyleyebilirim muhtemelen daha yeni belli olduğu için ultrasonda görünene kadar belirli aralıklarla kan vermeniz gerekecek o zaman aynı yerde vermek daha sağlıklı oluyor çünkü makine hassasiyeti değişebiliyor stres olmayın kafa karışıklığı olmasın diye hep aynı yerde vermek daha iyi olacaktır :)

Yaaa içim çokk rahatladi çok çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcam 2 günde 1 kan vermem gerekiyor dimi pozitif olduğu zaman?

Yaaa içim çokk rahatladi çok çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcam 2 günde 1 kan vermem gerekiyor dimi pozitif olduğu zaman?
Rica ederimm hep mutlu haberler paylaşmak nasip olsun ben ilk vermemin üzerine özellikle 4 gün bekleyip verdim çünkü beta değer 48-72 saatte bir yaklaşık iki katına çıkıyormuş o yüzden üzülmemek için bekledim. Ondan 2 gün sonra tekrar verdim sonra doktora gittim başka vermedim :)

Amiinnn tekrardan çok teşekkür ederim umarım yarın güzel haberi yazabilirim size

Merhaba kızlar bir senedir deniyoruz sayısız gebelik testi yapmışımdır ve hiç birinde inanın hayalet bile olsa yanlış sonuç görmedim hepsi negatifti. Bugün sabah ilk idrarla yaptım ve 3 dk içinde çizgi belirdi. Yarın adet günüm ne diyorsunuz?

Eklentiler

• IMG_8196.jpeg
    21,3 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_8195.jpeg
    22,2 KB · Görüntüleme: 116
Yaa sanki bende görüyorumm inşallah doğru goruyorumdur kan vermeye gidin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…