• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK TESTİ (İLK İDRARLA DEĞİL)

Merhaba kızlar bir senedir deniyoruz sayısız gebelik testi yapmışımdır ve hiç birinde inanın hayalet bile olsa yanlış sonuç görmedim hepsi negatifti. Bugün sabah ilk idrarla yaptım ve 3 dk içinde çizgi belirdi. Yarın adet günüm ne diyorsunuz?
Cizgi görünüyor yarinida bekle kaset testle ilk idrarla tekrarla

Merhabalar hayırlı olsun :) ne gibi belirtileriniz vardı acaba? kan verdiniz mi? benimde regl iki gün geçti regl günü testim negatifti

Merhabalar hayırlı olsun :) ne gibi belirtileriniz vardı acaba? kan verdiniz mi? benimde regl iki gün geçti regl günü testim negatifti
Teşekkür ederim az önce kan verdim sonucu bekliyorum ☺️☺️ belirti öyle net bir şey diyemem ama göğüslerim sızlıyor bide kasıklarım da ağrı oldu bir kaç kere, ovulasyon testi kullanmıştım ben bu ay ona göre yaptım testi ☺️

Teşekkür ederim az önce kan verdim sonucu bekliyorum ☺️☺️ belirti öyle net bir şey diyemem ama göğüslerim sızlıyor bide kasıklarım da ağrı oldu bir kaç kere, ovulasyon testi kullanmıştım ben bu ay ona göre yaptım testi ☺️
ben de ovülasyon testi yaptım. göğüslerim yandan dolayı baslıyor agrısı kolum hareket ettıkce acısını hissediyorum bana da cok dua edin lütfen :)

Özele gidip gitmeme konusunda çok kararsızım 🤦🏻🤦🏻
Ayy nasıl belli çizgiler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bu ay ovalasyon testi yaptım değerlendirdim şimdi regle 4 gün var uygulamalarım öyle gösteriyor lütfen banada dua edermisin 🙏 benimde kasık ağrım göğüs hassasiyetim var adet ağrısı ara benziyor o yüzden çok umutlanmak istemiyorum arada giriyor geçiyor geri kramplar 🥺

Ayy nasıl belli çizgiler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bu ay ovalasyon testi yaptım değerlendirdim şimdi regle 4 gün var uygulamalarım öyle gösteriyor lütfen banada dua edermisin 🙏 benimde kasık ağrım göğüs hassasiyetim var adet ağrısı ara benziyor o yüzden çok umutlanmak istemiyorum arada giriyor geçiyor geri kramplar 🥺
Test sonucunu bekliyorum kuzum çok çok teşekkür ederim Rabbim sana da nasip kısmet etsin tez vakitte 😍😍 ovulasyon üzerinden kaç gün geçti? Genelde 12. Gün çıkıyor testlerde

Test sonucunu bekliyorum kuzum çok çok teşekkür ederim Rabbim sana da nasip kısmet etsin tez vakitte 😍😍 ovulasyon üzerinden kaç gün geçti? Genelde 12. Gün çıkıyor testlerde
Pik günü değerlendirdim o günden bugüne 12 gün oldu tam reglimede 4 gün gözüküyor bir başka uygulama iki günü gösteriyor 🥲

Pik günü değerlendirdim o günden bugüne 12 gün oldu tam reglimede 4 gün gözüküyor bir başka uygulama iki günü gösteriyor 🥲
Uygulamalar yanıltabiliyor , regliniz düzenli mi normalde? 2 gün sonra erken gebelik testi yapın silikte olsa çıkar bence 😻

Bak benim 12.gun böyleydi belli belirsiz 🥹

Eklentiler

• IMG_20231120_174119.jpg
    IMG_20231120_174119.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 101
Uygulamalar yanıltabiliyor , regliniz düzenli mi normalde? 2 gün sonra erken gebelik testi yapın silikte olsa çıkar bence 😻
Evet düzenli hiç geciktimi bilmem en fazla iki yada üç gün erken olurum hatta içimden derim bir kere gecikte şaşırt beni diye 😅

Bak benim 12.gun böyleydi belli belirsiz 🥹
Evet var silik de olsa şimdi kocama demek istemiyorum çünkü çok uzuldugumu biliyor negatif çıkınca reglini bekle diyo oda alıştı test de alamıyorum şuan eczane vs yasadigim yerde çok uzak tek gitmem imkansız bir umut artık benim :(

Evet var silik de olsa şimdi kocama demek istemiyorum çünkü çok uzuldugumu biliyor negatif çıkınca reglini bekle diyo oda alıştı test de alamıyorum şuan eczane vs yasadigim yerde çok uzak tek gitmem imkansız bir umut artık benim :KK43:
Aynı durum bende de var bende söylemedim bu ay böyle böyle çıktı diye artık 1 senedir hep üzüntü stres hatta bu sabah sağlık ocağına o bıraktı beni ilaç yazdiricam dedim 🤦🏻😂 yakınlarında sağlık ocağı varsa 3-4 gün sonra git direkt kan ver o zaman benim gibi testlerle uğraşma 😂

Aynı durum bende de var bende söylemedim bu ay böyle böyle çıktı diye artık 1 senedir hep üzüntü stres hatta bu sabah sağlık ocağına o bıraktı beni ilaç yazdiricam dedim 🤦🏻😂 yakınlarında sağlık ocağı varsa 3-4 gün sonra git direkt kan ver o zaman benim gibi testlerle uğraşma 😂
Gurbet geliniyim hiç bilmiyorum ki buraları🥲🥲🥲

Back