Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel görünüyor çizgi çok yeni bebek 1 2 güne dahada netleşecek inşallah kimyasalda ben böyle bı çizgi görmedim bileŞimdi yaptım böyle çıktı
Cizgi görünüyor yarinida bekle kaset testle ilk idrarla tekrarlaMerhaba kızlar bir senedir deniyoruz sayısız gebelik testi yapmışımdır ve hiç birinde inanın hayalet bile olsa yanlış sonuç görmedim hepsi negatifti. Bugün sabah ilk idrarla yaptım ve 3 dk içinde çizgi belirdi. Yarın adet günüm ne diyorsunuz?
Teşekkür ederim az önce kan verdim sonucu bekliyorum belirti öyle net bir şey diyemem ama göğüslerim sızlıyor bide kasıklarım da ağrı oldu bir kaç kere, ovulasyon testi kullanmıştım ben bu ay ona göre yaptım testiMerhabalar hayırlı olsun :) ne gibi belirtileriniz vardı acaba? kan verdiniz mi? benimde regl iki gün geçti regl günü testim negatifti
ben de ovülasyon testi yaptım. göğüslerim yandan dolayı baslıyor agrısı kolum hareket ettıkce acısını hissediyorum bana da cok dua edin lütfen :)Teşekkür ederim az önce kan verdim sonucu bekliyorum belirti öyle net bir şey diyemem ama göğüslerim sızlıyor bide kasıklarım da ağrı oldu bir kaç kere, ovulasyon testi kullanmıştım ben bu ay ona göre yaptım testi
Ederim tabiiii en kısa zamanda güzel haberi alırsınız inşallahhhhben de ovülasyon testi yaptım. göğüslerim yandan dolayı baslıyor agrısı kolum hareket ettıkce acısını hissediyorum bana da cok dua edin lütfen :)
Git gide daha da koyulaşıyorŞimdi yaptım böyle çıktı yaa birazdan sağlık ocağına gidicemm
Dimi dimiii çok şükür Allah'ım sadece bana öyle gelmiyormuş kan verdim ama yarını bulabilirmiş çıkmasıGit gide daha da koyulaşıyor
Çok şükür evet özel dışında o şekilde oluyor bir gün geçiyor geneldeDimi dimiii çok şükür Allah'ım sadece bana öyle gelmiyormuş kan verdim ama yarını bulabilirmiş çıkması
Özele gidip gitmeme konusunda çok kararsızımÇok şükür evet özel dışında o şekilde oluyor bir gün geçiyor genelde
Ayy nasıl belli çizgiler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bu ay ovalasyon testi yaptım değerlendirdim şimdi regle 4 gün var uygulamalarım öyle gösteriyor lütfen banada dua edermisin benimde kasık ağrım göğüs hassasiyetim var adet ağrısı ara benziyor o yüzden çok umutlanmak istemiyorum arada giriyor geçiyor geri kramplarÖzele gidip gitmeme konusunda çok kararsızım
Test sonucunu bekliyorum kuzum çok çok teşekkür ederim Rabbim sana da nasip kısmet etsin tez vakitte ovulasyon üzerinden kaç gün geçti? Genelde 12. Gün çıkıyor testlerdeAyy nasıl belli çizgiler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bu ay ovalasyon testi yaptım değerlendirdim şimdi regle 4 gün var uygulamalarım öyle gösteriyor lütfen banada dua edermisin benimde kasık ağrım göğüs hassasiyetim var adet ağrısı ara benziyor o yüzden çok umutlanmak istemiyorum arada giriyor geçiyor geri kramplar
Pik günü değerlendirdim o günden bugüne 12 gün oldu tam reglimede 4 gün gözüküyor bir başka uygulama iki günü gösteriyorTest sonucunu bekliyorum kuzum çok çok teşekkür ederim Rabbim sana da nasip kısmet etsin tez vakitte ovulasyon üzerinden kaç gün geçti? Genelde 12. Gün çıkıyor testlerde
Uygulamalar yanıltabiliyor , regliniz düzenli mi normalde? 2 gün sonra erken gebelik testi yapın silikte olsa çıkar bencePik günü değerlendirdim o günden bugüne 12 gün oldu tam reglimede 4 gün gözüküyor bir başka uygulama iki günü gösteriyor
Bak benim 12.gun böyleydi belli belirsizPik günü değerlendirdim o günden bugüne 12 gün oldu tam reglimede 4 gün gözüküyor bir başka uygulama iki günü gösteriyor
Evet düzenli hiç geciktimi bilmem en fazla iki yada üç gün erken olurum hatta içimden derim bir kere gecikte şaşırt beni diyeUygulamalar yanıltabiliyor , regliniz düzenli mi normalde? 2 gün sonra erken gebelik testi yapın silikte olsa çıkar bence
Evet var silik de olsa şimdi kocama demek istemiyorum çünkü çok uzuldugumu biliyor negatif çıkınca reglini bekle diyo oda alıştı test de alamıyorum şuan eczane vs yasadigim yerde çok uzak tek gitmem imkansız bir umut artık benimBak benim 12.gun böyleydi belli belirsiz
Aynı durum bende de var bende söylemedim bu ay böyle böyle çıktı diye artık 1 senedir hep üzüntü stres hatta bu sabah sağlık ocağına o bıraktı beni ilaç yazdiricam dedim yakınlarında sağlık ocağı varsa 3-4 gün sonra git direkt kan ver o zaman benim gibi testlerle uğraşmaEvet var silik de olsa şimdi kocama demek istemiyorum çünkü çok uzuldugumu biliyor negatif çıkınca reglini bekle diyo oda alıştı test de alamıyorum şuan eczane vs yasadigim yerde çok uzak tek gitmem imkansız bir umut artık benim
Gurbet geliniyim hiç bilmiyorum ki buralarıAynı durum bende de var bende söylemedim bu ay böyle böyle çıktı diye artık 1 senedir hep üzüntü stres hatta bu sabah sağlık ocağına o bıraktı beni ilaç yazdiricam dedim yakınlarında sağlık ocağı varsa 3-4 gün sonra git direkt kan ver o zaman benim gibi testlerle uğraşma