- 2 Kasım 2023
- 191
- 57
- 18
Ayyy sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimMerhaba öncelikle umarım Allah en güzel şekilde nasip etsin güzel haberlerinizi duyarızben de regl tarihimden bir gün önce test yapmıştım tamamen negatif çıktı sonra çok yoğun kasık ağrım oldu adet olacakmış gibi adetimin geçmesini bekledim çünkü negatif çıktığı için ihtimal vermedim ancak adet gecikmesinin 3. Günü yaptığımda silik bir çizgi çıktı erken gebelik testi aldım onlar hassas diye ve onda 5-10 dk arasında ben de silik çıktı sonra emin olamadım kan testi verdim betada göründü sizde nasıl bilmiyorum ama başımdan geçeni anlatmak istedim yani sabah yaptığınızda yine silik çıkabilir idrarda hemen belli olmuyor ve bir günde değişmiyor iki gün bekleyebilirseniz belki daha net olur (beklemek inanılmaz zor biliyorum) umarım Rabbim en sağlıklı şekilde gönlünüzden geçeni nasip etsin
Ay ne güzel yüreğime su serptiniz resmennnÇok sağolun amin hepimize inşallahtabii ki kötü düşünmeyin bence de belirli belirsiz bir çizgi var ve henüz tarih geçmediği için böyle olması çok normal bende o çizgi bile yoktu çünkü sanırım beta değer idrara geç yansıyor adetim 3 gün geçince böyleydi test sizde de gün geçtikçe belli olabilir ya da direkt kan testi verin onda daha hızlı görünüyor bi de
Oyy masallah minicikmiş daha , tabii ki ederimm kendi adıma da çok teşekkür ediyorummSize dua edeceğim umarım sizin de koyulaşır ve sağlıklı bir şekilde de devam edererken gebelik testi alın onlar daha hassas ben yaptığımın adına bakayım. 9 haftalık şu an daha çok yeni siz de dua edin bana
Prodoctor erken gebelik testiSize dua edeceğim umarım sizin de koyulaşır ve sağlıklı bir şekilde de devam edererken gebelik testi alın onlar daha hassas ben yaptığımın adına bakayım. 9 haftalık şu an daha çok yeni siz de dua edin bana
Ben de teşekkür ederim, güzel haberler nasip olsun inşallah haberdar edin çok sevgilerOyy masallah minicikmiş daha , tabii ki ederimm kendi adıma da çok teşekkür ediyorumm
Tekrardan çok teşekkür ediyorum, muhakkak haber vericemProdoctor erken gebelik testi
Böyle çıktıBen de teşekkür ederim, güzel haberler nasip olsun inşallah haberdar edin çok sevgiler
Yaptım bu şekilde çıktıAçık halinde hafif bi çizgi var gibi, yarın sabah ilk idrarla yap bi de bakalım o zaman nasıl çıkacak. İnşallah yarın daha da koyusu çıkar
Yüzde bin katılıyorumÇok iyi anlıyorum insan en çok isterken olmadığında yıpranıyor bi de sebepsiz yere olunca insan düşüncelerini susturamıyor. Güzel bir sabaha uyanın yarın
Bu sabah ki testi paylaştım bakabilir misinizYüzde bin katılıyorum
Kan verdiniz mi hemen kan verin benceYaptım bu şekilde çıktı
Yok kan vermedimm sağlık ocağı 9.30a kadar kan alıyor özele mı gitsem acabaKan verdiniz mi hemen kan verin bence
Yok kan vermedimm sağlık ocağı 9.30a kadar kan alıyor özele mı gitsem acaba
Ayyy bak daha koyu çıkmışYaptım bu şekilde çıktı
İnşallah değildir bence kesin bi sonuç için kan ver en azından emin olursunYa hatalı falan değildir dimi testler içim içimi yiyor resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?