GEBELİK TESTİ (İLK İDRARLA DEĞİL)

Merhaba öncelikle umarım Allah en güzel şekilde nasip etsin güzel haberlerinizi duyarız ben de regl tarihimden bir gün önce test yapmıştım tamamen negatif çıktı sonra çok yoğun kasık ağrım oldu adet olacakmış gibi adetimin geçmesini bekledim çünkü negatif çıktığı için ihtimal vermedim ancak adet gecikmesinin 3. Günü yaptığımda silik bir çizgi çıktı erken gebelik testi aldım onlar hassas diye ve onda 5-10 dk arasında ben de silik çıktı sonra emin olamadım kan testi verdim betada göründü sizde nasıl bilmiyorum ama başımdan geçeni anlatmak istedim yani sabah yaptığınızda yine silik çıkabilir idrarda hemen belli olmuyor ve bir günde değişmiyor iki gün bekleyebilirseniz belki daha net olur (beklemek inanılmaz zor biliyorum) umarım Rabbim en sağlıklı şekilde gönlünüzden geçeni nasip etsin

Ayyy sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ben de dün ilk idrarla yaptım çok çok silikti telefonda bile belli olmadı efekt yaptım hatta o zaman biraz belli oldu ama bugün yaptığım ilk idrarla değildi ama gözle de telefonda da belli oluyor, kötü dusunmek istemiyorum guzel dilekleriniz içinde çok teşekkür ediyorum hatta şuraya efektli fotoğrafı koyayım sizde bı bakın belki ben görmek istediğim için goruyorumdur

Eklentiler

• IMG_20231120_180533.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 218
Çok sağolun amin hepimize inşallah tabii ki kötü düşünmeyin bence de belirli belirsiz bir çizgi var ve henüz tarih geçmediği için böyle olması çok normal bende o çizgi bile yoktu çünkü sanırım beta değer idrara geç yansıyor adetim 3 gün geçince böyleydi test sizde de gün geçtikçe belli olabilir ya da direkt kan testi verin onda daha hızlı görünüyor bi de

Eklentiler

• IMG_4124.jpeg
    97 KB · Görüntüleme: 228
Ay ne güzel yüreğime su serptiniz resmennnyarın ilk idrarla tekrarlayayım yine böyle çıkarsa çarşamba kan veririmm kaç aylık hamilesinizzz

Size dua edeceğim umarım sizin de koyulaşır ve sağlıklı bir şekilde de devam eder erken gebelik testi alın onlar daha hassas ben yaptığımın adına bakayım. 9 haftalık şu an daha çok yeni siz de dua edin bana

Oyy masallah minicikmiş daha , tabii ki ederimm kendi adıma da çok teşekkür ediyorumm

Prodoctor erken gebelik testi

Açık halinde hafif bi çizgi var gibi, yarın sabah ilk idrarla yap bi de bakalım o zaman nasıl çıkacak. İnşallah yarın daha da koyusu çıkar
Yaptım bu şekilde çıktı

Eklentiler

• IMG_20231121_113009.jpg
    123,1 KB · Görüntüleme: 161
  • IMG_20231121_112943.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 169
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…