Açık halinde hafif bi çizgi var gibi, yarın sabah ilk idrarla yap bi de bakalım o zaman nasıl çıkacak. İnşallah yarın daha da koyusu çıkarAblalarım , arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım varrr. Dün test yapmıştım çok hafif silik gördüm diye bugün yine yaptım resimdeki gibi çıktı ve Max 10-15 dk arasinda çıktı hatta üst kapağını söktüm daha net belli oldu sizce gebelik var mıdır yarın ilk idrarla tekrarliycam testi ama 1 senedir sebepsiz çocuğumuz olmuyor bilen başına gelen var mı testi yorumlayabilir misiniz + kuruma çizgisi bu kadar çabuk çıkar mı??
Kapağı acık şekilde gözüküyor gölge gibi adet iniz gecikti miAblalarım , arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım varrr. Dün test yapmıştım çok hafif silik gördüm diye bugün yine yaptım resimdeki gibi çıktı ve Max 10-15 dk arasinda çıktı hatta üst kapağını söktüm daha net belli oldu sizce gebelik var mıdır yarın ilk idrarla tekrarliycam testi ama 1 senedir sebepsiz çocuğumuz olmuyor bilen başına gelen var mı testi yorumlayabilir misiniz + kuruma çizgisi bu kadar çabuk çıkar mı??
Yok geçmedi yarın normalde adet günümKapağı acık şekilde gözüküyor gölge gibi adet iniz gecikti mi
Evet açık halindeki fotoğrafta bi çizgi görünüyor inşallah ilk idrarla daha koyu çıkar. Yumurtlama takibi yapmış mıydın testle falanYaa sizde gördünüz dimiii
Evet evet yapmıştım yumurtlama gününü falan degerlendirmiştik , benimde tek isteğim oEvet açık halindeki fotoğrafta bi çizgi görünüyor inşallah ilk idrarla daha koyu çıkar. Yumurtlama takibi yapmış mıydın testle falan
İnşallah güzel haberini bizimle paylaşırsınEvet evet yapmıştım yumurtlama gününü falan degerlendirmiştik , benimde tek isteğim o
İnşallah güzel haberler alırsınız yarın sabah ilk idrar ile deneyin birdeYok geçmedi yarın normalde adet günüm
Sabah olmak bilmez simdiiİnşallah güzel haberler alırsınız yarın sabah ilk idrar ile deneyin birde
Daha yeni olduğu için silik çıkmış olabilir, inşallah yarın sabah daha koyusunu görüp mutluluğunuz katlansınÇok teşekkür ederim tabii ki paylasirimmm8inde yumurtlama 9u çatlama oldu 12. gün bugün
Güzel dusuncelerinizden dolayı çok çok teşekkür ederimmmDaha yeni olduğu için silik çıkmış olabilir, inşallah yarın sabah daha koyusunu görüp mutluluğunuz katlansınilk idrarla daha koyu çıkacağını düşünüyorum
Çok iyi anlıyorum insan en çok isterken olmadığında yıpranıyor bi de sebepsiz yere olunca insan düşüncelerini susturamıyor. Güzel bir sabaha uyanın yarınGüzel dusuncelerinizden dolayı çok çok teşekkür ederimmm1 yıldır psikolojik olarak çok yoruldum dediğiniz gibi bende yarın daha koyu çıkacağına inanmak istiyorum
Kuruma çizgisi bu kadar kısa sürede çıkar mı peki?Daha yeni olduğu için silik çıkmış olabilir, inşallah yarın sabah daha koyusunu görüp mutluluğunuz katlansınilk idrarla daha koyu çıkacağını düşünüyorum
Güzel kalbinizden öperim çok teşekkürlerÇok iyi anlıyorum insan en çok isterken olmadığında yıpranıyor bi de sebepsiz yere olunca insan düşüncelerini susturamıyor. Güzel bir sabaha uyanın yarın
Bu kadar kısa sürede kuruma çizgisinin çıkacağını düşünmüyorum 10-15dk demişsin çünkü, zaten ilk 10-15dkyı baz alın diyor çoğu test. Belki de daha beta yeni salgılanmaya başladığı için bu kadar siliktirKuruma çizgisi bu kadar kısa sürede çıkar mı peki?
Güzel kalbinizden öperim çok teşekkürler
Şu test canım nette araştırdım ama %90lık kesim guvenilir test demiş umarım doğru sonuç göstermiştirCanım testin markası ne. Bu şekilde genelde yanılıyor. İnşallah sendeki doğrudur ama 2 kez böyle olay başıma geldi ve yıkılmıştım. Benim dd -5 ay oldu sebepsiz olmuyor. İnşallah senin tutmuşturdayanamıyorsan erken gebelik testi yapabilirsin sabahı beklemeden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?