• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK TESTİ (İLK İDRARLA DEĞİL)

Umarım inş 🙏 yarın sabah yapayım erken gebelik testi 4 gün kalmış oluyor reglime . Sizin belirtileriniz nelerdi karnınız da yada alt taraflar da ağrı oldu mu
Yapin tabii inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🌸 bir kere batma tarzı bir şey oldu kasığımda onun dışında aman aman bir belirtim yoktu sonradan sık idrara çıkma kasık ağrısı vs oldu

Doktora gittin mi canım hiç
Evet canım 2.ye kan verdiğimde gittim bir daha kan vermene gerek yok dedi ultrasonla baktı rahim kalınlaşması falan normal dedi 5inde gel keseyi görelim dedi ama yarın 5+5 oluyor benim kuzenimde minicikte olsa bebek bile gözükebilir diyor 6. Haftaya yakınsın diye diyor 🥹🥹

Evet canım 2.ye kan verdiğimde gittim bir daha kan vermene gerek yok dedi ultrasonla baktı rahim kalınlaşması falan normal dedi 5inde gel keseyi görelim dedi ama yarın 5+5 oluyor benim kuzenimde minicikte olsa bebek bile gözükebilir diyor 6. Haftaya yakınsın diye diyor 🥹🥹
İnşallah gözükür canım bazıları 5+larda kalp sesini bile duyuyo biraz yumurtlama zamanı ve döllenmeye bağlı sanırım

Back