- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
- Konu Sahibi beyazkelebekt
-
O zsmsn seninki yerleşmedir ben korkayım[/QUO insallahsl sizi ki de yerlesme dir. Yarib herşey netlesecek inşallah. Mutku haberler aliriz inşaallah
İnşallah vardir cok teşekkür ederim cok sagolun. Dediginiz gibi olur inşaallahVar gibi duruyor yarin sabah tekrar yapın biraz daha koyu çıkacaktır. Koyu cikarsa kan verin kesinlessin. Be yukaridaki yorumlardan birine bugune kadar yaptığım gebelik testlerini attım. Ilk gunlerdekiler hayalet gibiydi. Sadece isikta görebiliyordum.
Korkmayın inşallah yarin guzel hanerler alacağızO zsmsn seninki yerleşmedir ben korkayım
Insallah. Sizin testiniz benim ilk baktigim günden daha belirgin. Ilk gunler bende ya yanildi isem diye cok telas yapmıştım Allaha şükür guzel haberi aldim. Sizde guzel haberler alirsiniz insallah.İnşallah vardir cok teşekkür ederim cok sagolun. Dediginiz gibi olur inşaallah
İnsallah inşallah :) =)Insallah. Sizin testiniz benim ilk baktigim günden daha belirgin. Ilk gunler bende ya yanildi isem diye cok telas yapmıştım Allaha şükür guzel haberi aldim. Sizde guzel haberler alirsiniz insallah.
Cokk güzelÇatlatma iğnesinin 12.gün adete yaklaşık 3-4 gün var sonuç 68 çıktı canım.
Gerçekten mi sağlıkçısın sana güveniyorum :))Cokk güzeladet günü gecmeden deger 100 un altında olmasi cok normal
13. Gunde benim 79.5 cikti iki gün sonra ayni saatlerde tekrar kan testi yaptirin.Cokk güzeladet günü gecmeden deger 100 un altında olmasi cok normal
Teşekkürler canım13. Gunde benim 79.5 cikti iki gün sonra ayni saatlerde tekrar kan testi yaptirin.
Bugün gidemedim sen ne yaptınNaptın Canım gittin mi doktora
Ben öğleden sonra filan gidip kan vereceğim. Yarın kendi doktoruma giderim. Lekelenmelerin devam ediyor mu? Ağrın var mı??Bugün gidemedim sen ne yaptın
Agri devam ediyor bu sabah lekelenme akıntı ile karışık cok az miktarda vardiBen öğleden sonra filan gidip kan vereceğim. Yarın kendi doktoruma giderim. Lekelenmelerin devam ediyor mu? Ağrın var mı??
Hayırlısı kimi 9 ay boyunca adet bile görmüş. Yerleşmedir belkiAgri devam ediyor bu sabah lekelenme akıntı ile karışık cok az miktarda vardi
Benimde iğneden sonraki 16. Günüm idrar testim koyulastı sabah kan verdim 4te çıkıcak bakalım heyecanla bekliyorum :)
Benim dun gebelik testinde hayalet çizgi vardi hatirladiniz mi bugun yeniden yapayım mi sizce fikriniz nedir? HeyecanlanıyorumInsallah. Sizin testiniz benim ilk baktigim günden daha belirgin. Ilk gunler bende ya yanildi isem diye cok telas yapmıştım Allaha şükür guzel haberi aldim. Sizde guzel haberler alirsiniz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?