• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

nuraltnts

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2025
3
0
1
26
Merhabalar kafama takılan bir sorum olacak sizlere Şubat 8 de erken gebelik testi yaptım, testte silik çizgi çıktı hamileyim diye düşünmüştüm aynı zamanda adet gecikmem de var 13 Şubat kan testi yaptırdım değer 2 çıktı,ertesi sabah erken gebelik testi yaptım test'de çıkmadı, kimyasal gebelikdir diye düşünüyordum ki sol kasıkda şişlik olduğunu fark ettim sizce ne olabilir? Adet de olmadım 8 gün gecikmem var

Merhabalar kafama takılan bir sorum olacak sizlere Şubat 8 de erken gebelik testi yaptım, testte silik çizgi çıktı hamileyim diye düşünmüştüm aynı zamanda adet gecikmem de var 13 Şubat kan testi yaptırdım değer 2 çıktı,ertesi sabah erken gebelik testi yaptım test'de çıkmadı, kimyasal gebelikdir diye düşünüyordum ki sol kasıkda şişlik olduğunu fark ettim sizce ne olabilir? Adet de olmadım 8 gün gecikmem var
Naptınız acaba

Kimyasal olsada bi seviyeye kadr yükselip düşüşe gecer 2 gebelik oluşmamıştır

Doktora gitmedim ama aile hekimine danıştım beklememi söyledi herşey normale dönecektir dedi kimyasal gebelikten şüphelendi,bende bekledim bir değişiklik yok karnıma sıcak su torbası koydum yeni adet olabildim
Bende sizin gibi olmuştum hamile değilmişim

Back
X