- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
- Konu Sahibi beyazkelebekt
15 miydi değerSizin 12. Gun benim 13. Gun gıbı koyuluk olarak. Rabbim sağ salim dogmalarini nasip etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 miydi değerSizin 12. Gun benim 13. Gun gıbı koyuluk olarak. Rabbim sağ salim dogmalarini nasip etsin![]()
Fotoğraf atsana bi:) test yapmak ve testlere bakmak en büyük hobim oldu. Biri test atmışsa onun kan sonucunu görene kadar sayfayı takip ediyorumBeta yükseliyor. O zaman siz cok dikkat edin. Rabbim sag salim dogmayi nasip etsin inşallahbende bugun tekrar gebelik testi yaptım
Ay pardon ben kendi attıklarım sandım sizin sonuçlarmış. Baya koyulaşmış sizin tabi daha öndeFotoğraf atsana bi:) test yapmak ve testlere bakmak en büyük hobim oldu. Biri test atmışsa onun kan sonucunu görene kadar sayfayı takip ediyorum
14.4 gelmişti salı günü 10. Günde15 miydi değer
Bende dogurana kadar takip ediyorum geneldeFotoğraf atsana bi:) test yapmak ve testlere bakmak en büyük hobim oldu. Biri test atmışsa onun kan sonucunu görene kadar sayfayı takip ediyorum
15. Gün bugün b3nde koyulasmayi gorunce sevindim 15 gun sonra dr gitmeyi planlıyor ldum ama lekelenme devam ediyor yarin dr a gideceğim galinaAy pardon ben kendi attıklarım sandım sizin sonuçlarmış. Baya koyulaşmış sizin tabi daha önde
Benimkiyle aynı olan görüntüde sizinsdeğeriniz kaçtı? Test hassasiyetleri de farklı olabiliyor. Yumurtladığım günü bilmiyorum normalde ben yumurtladığımı hissederim bu ay ağır grip geçirdim her tarafım ağrıyordu çatlamayı hissedemedim. Ovülasyonla mı takip ettin sen14.4 gelmişti salı günü 10. Günde
Git canım için rahat etsin bu konular ihmale gelmiyor.15. Gün bugün b3nde koyulasmayi gorunce sevindim 15 gun sonra dr gitmeyi planlıyor ldum ama lekelenme devam ediyor yarin dr a gideceğim galina
Ovulasyon testi ile takip ettim. Gebelik testi laboquik normal gebelik testi. Bayağı hassasmis demekki 14.4 te bile hayalet gibide olsa gösterdi. 13. Gunde 79.5 geldi benim. Dediginiz gibi gebelik testi hassasiyeti idrardaki beta miktari su alimi etkiliyorBenimkiyle aynı olan görüntüde sizinsdeğeriniz kaçtı? Test hassasiyetleri de farklı olabiliyor. Yumurtladığım günü bilmiyorum normalde ben yumurtladığımı hissederim bu ay ağır grip geçirdim her tarafım ağrıyordu çatlamayı hissedemedim. Ovülasyonla mı takip ettin sen
Yarın sonucunuz cikqr cikmqz yazin heyecanla bekliyor olacagimGit canım için rahat etsin bu konular ihmale gelmiyor.
Tamam canım haber veririm sende doktordan çıkınca haber ver. Bebeklerimiz bizimle kalırsa herşeyimiz aynı olur haberleşelimYarın sonucunuz cikqr cikmqz yazin heyecanla bekliyor olacagim![]()
Slm yumurtlamanin 10. Gununde idrarda gebelik testi yaptım suan icin cok erken ama dayanamadimbu sekilde çıktı. Cok cok silik.bir çizgi görüyorum. Sizde görebiliyor musunuz yoksa ben hayali bir cizgi görüyorum
Inşallah yerleşme kanamasıdir. Bende adetten öncede hiç olmazdi ven ondan dolayı endiselendimAy canım ya kahverengi akıntı bende de oldu. Peçeteye silince geliyor korktum. Adetim gelmeden önce bu akıntının aynısını görürdüm. Adetimin geleceğini oradan bilirdim.
Cuma günü 79.5 geldi beta hcg. Hayirisi olsun insallahevet arkadaşım çok ince pembiş bir.silik çizgin var. öbür gün tekrarla testini . inşallah daha görülür şekilde çıkar. hayırlısı olsun .
Evet var. Kacinci gun adeti gecti mi. Buyuk ihtimalle hamilesinizKizlar sanki hayalet bi çizgi var mi
O zsmsn seninki yerleşmedir ben korkayımInşallah yerleşme kanamasıdir. Bende adetten öncede hiç olmazdi ven ondan dolayı endiselendim
Dün bat günümdü. Bugün yaptim.ayy insallab gebelik vardir.Evet var. Kacinci gun adeti gecti mi. Buyuk ihtimalle hamilesiniz
Var gibi duruyor yarin sabah tekrar yapın biraz daha koyu çıkacaktır. Koyu cikarsa kan verin kesinlessin. Be yukaridaki yorumlardan birine bugune kadar yaptığım gebelik testlerini attım. Ilk gunlerdekiler hayalet gibiydi. Sadece isikta görebiliyordum.Dün bat günümdü. Bugün yaptim.ayy insallab gebelik vardir.