Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi çok silik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beta yükseliyor. O zaman siz cok dikkat edin. Rabbim sag salim dogmayi nasip etsin inşallah:anneadayı::anneadayı: bende bugun tekrar gebelik testi yaptım
Fotoğraf atsana bi:) test yapmak ve testlere bakmak en büyük hobim oldu. Biri test atmışsa onun kan sonucunu görene kadar sayfayı takip ediyorum

14.4 gelmişti salı günü 10. Günde
Benimkiyle aynı olan görüntüde sizinsdeğeriniz kaçtı? Test hassasiyetleri de farklı olabiliyor. Yumurtladığım günü bilmiyorum normalde ben yumurtladığımı hissederim bu ay ağır grip geçirdim her tarafım ağrıyordu çatlamayı hissedemedim. Ovülasyonla mı takip ettin sen

Benimkiyle aynı olan görüntüde sizinsdeğeriniz kaçtı? Test hassasiyetleri de farklı olabiliyor. Yumurtladığım günü bilmiyorum normalde ben yumurtladığımı hissederim bu ay ağır grip geçirdim her tarafım ağrıyordu çatlamayı hissedemedim. Ovülasyonla mı takip ettin sen
Ovulasyon testi ile takip ettim. Gebelik testi laboquik normal gebelik testi. Bayağı hassasmis demekki 14.4 te bile hayalet gibide olsa gösterdi. 13. Gunde 79.5 geldi benim. Dediginiz gibi gebelik testi hassasiyeti idrardaki beta miktari su alimi etkiliyor

Ay canım ya kahverengi akıntı bende de oldu. Peçeteye silince geliyor korktum. Adetim gelmeden önce bu akıntının aynısını görürdüm. Adetimin geleceğini oradan bilirdim.

Slm yumurtlamanin 10. Gununde idrarda gebelik testi yaptım suan icin cok erken ama dayanamadimbu sekilde çıktı. Cok cok silik.bir çizgi görüyorum. Sizde görebiliyor musunuz yoksa ben hayali bir cizgi görüyorum

evet arkadaşım çok ince pembiş bir.silik çizgin var. öbür gün tekrarla testini . inşallah daha görülür şekilde çıkar. hayırlısı olsun .

Kizlar sanki hayalet bi çizgi var mi

Eklentiler

• IMG_20181104_212333.jpg
    IMG_20181104_212333.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 112
Dün bat günümdü. Bugün yaptim.ayy insallab gebelik vardir.
Var gibi duruyor yarin sabah tekrar yapın biraz daha koyu çıkacaktır. Koyu cikarsa kan verin kesinlessin. Be yukaridaki yorumlardan birine bugune kadar yaptığım gebelik testlerini attım. Ilk gunlerdekiler hayalet gibiydi. Sadece isikta görebiliyordum.

Back