- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
- Konu Sahibi beyazkelebekt
-
Bekleyebilirseniz 3 gün bekleyin derim. Adet günü 1 yafa 2 gün gecince yest yaptırın. Ben erken yaptirdim sabirsizligimdan ama suanda ya adet zamanı düşerse diye korkuyorumAdetime 3 gün var insallah vardır Allah nasip eder insallah
Tebrik ederim hamilesinizSlm bugun tekar beta hcg icin kan testi yaptırdım 79.5 geldi suan deger yükseliyor. Devamı gelir inşallah
Tebrikler sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşaAllah canım .Slm bugun tekar beta hcg icin kan testi yaptırdım 79.5 geldi suan deger yükseliyor. Devamı gelir inşallah
Teşekkür ederimTebrik ederim hamilesiniz
Amin inşallahTebrikler sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşaAllah canım .
Amin inşallah beklediginiz bebis haberi en kisa zamanda gelirİnsallah bizde senin gbi güzel haberlerimizi veririz
Maşallah kız ikiz mi epey artmış. İki gün sonraki değer miSlm bugun tekar beta hcg icin kan testi yaptırdım 79.5 geldi suan deger yükseliyor. Devamı gelir inşallah
3. Gün ayy sağlıklı olurda insallahMaşallah kız ikiz mi epey artmış. İki gün sonraki değer mi
O zaman normal artmış ilk dönemler çok hızlı artıyor.3. Gün ayy sağlıklı olurda insallah
Daha cok yeni bakalım nasil decam edecek. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin hepimizeO zaman normal artmış ilk dönemler çok hızlı artıyor.
Benimde çatlatma iğnesinin 11.günü ikinci çizgiyi çok net gördüm. Senin çizgi gibiydi 15 civarındaydı muhtemelen. En geç salı kan vereceğim. Kasıklarım çok fena ağrıyor karnımın altı şiş gibi ve belim çok fazla ağrıyor. Sende var mı ağrıDaha cok yeni bakalım nasil decam edecek. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin hepimize
Evet hafif ama sürekli bir ağrı var. Cok ypruldugumda biraz daha artan bir ağrı. Ilk beta baktirdigim gun geçen sali kahverengi leke gelmişti. Simdi lavaboya kalktım ic camasirimda yine kahverengi lekeler var bu sefer biraz daha fazla. Dün ev işi yaptım ve çok yorulmuştum ondn mi acaba kendimi cok mu zorladim. Ilkinde ev tasimistim işten dönerken elimde agir posetler bie tasirdim hic boyle olmamıştı.Benimde çatlatma iğnesinin 11.günü ikinci çizgiyi çok net gördüm. Senin çizgi gibiydi 15 civarındaydı muhtemelen. En geç salı kan vereceğim. Kasıklarım çok fena ağrıyor karnımın altı şiş gibi ve belim çok fazla ağrıyor. Sende var mı ağrı
Bende leke yok ama ağrı var adet olacakmışım gibi gaz sancısı gibi. Dün korktum dış gebeliğe filan baktım, onda tek taraflı ağrı olurmuş benim iki taraflı Allah'tan. Kendine dikkat et ağır kaldırma artık. Tehlikeli dönemler buralarEvet hafif ama sürekli bir ağrı var. Cok ypruldugumda biraz daha artan bir ağrı. Ilk beta baktirdigim gun geçen sali kahverengi leke gelmişti. Simdi lavaboya kalktım ic camasirimda yine kahverengi lekeler var bu sefer biraz daha fazla. Dün ev işi yaptım ve çok yorulmuştum ondn mi acaba kendimi cok mu zorladim. Ilkinde ev tasimistim işten dönerken elimde agir posetler bie tasirdim hic boyle olmamıştı.
Dikkat etmeue çalışıyorum ama pek olmuy .Bende leke yok ama ağrı var adet olacakmışım gibi gaz sancısı gibi. Dün korktum dış gebeliğe filan baktım, onda tek taraflı ağrı olurmuş benim iki taraflı Allah'tan. Kendine dikkat et ağır kaldırma artık. Tehlikeli dönemler buralar
Evet evde idrar testiyle takip ediyorum yarın kan vercez.Ben bulaşıkları yıkarken bile bin defa düşünüyorum. Kayıplarım çok fazla. Zaten iğneden sonra progesteron a başladık kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum. İğneddn sonra 5 gün estrofem kullandım. Alınacak önlemleri alıyorum tedbir benden takdir AllahtanDikkat etmeue çalışıyorum ama pek olmuy .
Sizde dikkat edin. Yarin kan verecek misiniz
Beta yükseliyor. O zaman siz cok dikkat edin. Rabbim sag salim dogmayi nasip etsin inşallahEvet evde idrar testiyle takip ediyorum yarın kan vercez.Ben bulaşıkları yıkarken bile bin defa düşünüyorum. Kayıplarım çok fazla. Zaten iğneden sonra progesteron a başladık kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum. İğneddn sonra 5 gün estrofem kullandım. Alınacak önlemleri alıyorum tedbir benden takdir AllahtanEki Görüntüle 2202917
Sizin 12. Gun benim 13. Gun gıbı koyuluk olarak. Rabbim sağ salim dogmalarini nasip etsinEvet evde idrar testiyle takip ediyorum yarın kan vercez.Ben bulaşıkları yıkarken bile bin defa düşünüyorum. Kayıplarım çok fazla. Zaten iğneden sonra progesteron a başladık kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum. İğneddn sonra 5 gün estrofem kullandım. Alınacak önlemleri alıyorum tedbir benden takdir AllahtanEki Görüntüle 2202917
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?