- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
- Konu Sahibi beyazkelebekt
-
Hastanenin internet sitesinden sonuçları görebiliyor musunuz 4 olmadan öğrenebilirsiniz belkiİnsallah :))
Hadi hayırlısı değerini merak ettim mutlaka paylaşBenimde iğneden sonraki 16. Günüm idrar testim koyulastı sabah kan verdim 4te çıkıcak bakalım heyecanla bekliyorum :)
Hayırlısı kimi 9 ay boyunca adet bile görmüş. Yerleşmedir belki
Bence yeniden yapın derim. Bende merak ettim.Benim dun gebelik testinde hayalet çizgi vardi hatirladiniz mi bugun yeniden yapayım mi sizce fikriniz nedir? Heyecanlanıyorum
Akşam yapsam mi acabaBence yeniden yapın derim. Bende merak ettim.
Idrara 4 saat gitmeyin cok su tuketmeyin aksam yapmak istiyorsaniz yada yarin sabahı bekleyin.Akşam yapsam mi acaba
COk silik bir çizgi görüyorum var gibiEki Görüntüle 2203255 kızlar bat a 5 gün kala biraz önce gebelik testi yaptım çok silik ama
Aynen benim 11.ve 12.Günler aynı gibiydi ama 11. Gün aşırı su içtim gece tuvalete kalktım orada da içtim 12.gün kalkıp test yaptım fazla koyulaşmamış o bile etkilemişIdrara 4 saat gitmeyin cok su tuketmeyin aksam yapmak istiyorsaniz yada yarin sabahı bekleyin.
Su miktari arttıkça 1 damla idrardaki beta hcg miktarı azalmaya başlıyorAynen benim 11.ve 12.Günler aynı gibiydi ama 11. Gün aşırı su içtim gece tuvalete kalktım orada da içtim 12.gün kalkıp test yaptım fazla koyulaşmamış o bile etkilemiş
Evet dün akıntım enfekşsyon kaynaklı mı diye tahlil yaptır iki gündür günde 3ltden fazla su içince o bile çıkmış. İdrar miktarı az su fazla diyorSu miktari arttıkça 1 damla idrardaki beta hcg miktarı azalmaya başlıyor
Hayırlısı artık162 çıktı
Yok canım bence gayet iyi. Bol bol gün sayacağız artık. İki gün sonraki artışın önemli tekrar kan ver. Benim bugün iğnenin 13. GünüDüşük mü değerim
5 üstü hamilesin diyorlar ama iki gün sonraki ilerlemeyi önemsiyorlar canımAyy doktorlar kesin bisey demiyo ya çıldırıyorum %90 hamilesin dedi labaratuvarcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?