- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
- Konu Sahibi beyazkelebekt
-
Bizimle paylaş. Mutlu haberleri alırsın inşallah bence herşey yolundaBende çarsamba tekrar kan vercem
Daha cok yeni olduguicin umitlendirmek istemiyor drlar kese görünüp kalp atışı duyulana kadar birsey demek istemiyorlar. 48 saat sonra tekrar kan testi yaptirin yukselir insallah degerinizAyy doktorlar kesin bisey demiyo ya çıldırıyorum %90 hamilesin dedi labaratuvarcı
Evet mantıklıymis beklemek hiç düşünmemiştim:)Idrara 4 saat gitmeyin cok su tuketmeyin aksam yapmak istiyorsaniz yada yarin sabahı bekleyin.
Degeriniz normal adet günü civarı. 100 ce üstü oluyor ortalama beta hcg. Her kiside farkli degerlerde oluyor.Düşük mü değerim
Evet mantıklıymis beklemek hiç düşünmemiştim:)
Canım bozuk olabilir test istersen bir kere daha dene. İkinci çizgi gibi duruyor ama bayağı akmış yan tarafa doğru.Kizlar banada yardimci olabilir misiniz test yaptim ama daha adet gunume var bozuk olabilir mi yorumlayabilir misiniz :)
Test bozuk canım. Yarın sabah idrari ile yeniden test yapabilirsen daha iyi olur.Kizlar banada yardimci olabilir misiniz test yaptim ama daha adet gunume var bozuk olabilir mi yorumlayabilir misiniz :)
Sanki çok silik var gibiKızlar merhaba benimde yardima ihtiyacim var cok silik.bende goruyorum ama 2 gun var adet gunumeEki Görüntüle 2203560
Rabbim nasip etsin inşallahhhhInsallah bu sefer vardir 2 yildir bekliyorummm
Adet günü tekrar deneyin. Var gibi görünüyor inşallah. Bir test daha yapın.Kızlar merhaba benimde yardima ihtiyacim var cok silik.bende goruyorum ama 2 gun var adet gunumeEki Görüntüle 2203560
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?