Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi çok silik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

beyazkelebekt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
821
274
103
Slm yumurtlamanin 10. Gununde idrarda gebelik testi yaptım suan icin cok erken ama dayanamadimbu sekilde çıktı. Cok cok silik.bir çizgi görüyorum. Sizde görebiliyor musunuz yoksa ben hayali bir cizgi görüyorum

Eklentiler

• 20181029_141646.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 920
Ben de çok silik de olsa gördüm. Gerçekte daha bellidir büyük ihtimalle, fotoğraflarda tam çıkmıyor. Yarın da testi tekrarlayın ve bugünün testiyle karşılaştırın, eğer koyulaşma varsa direkt kan verin derim umarım dilediğiniz sonucu alırsınız

heycanlısın belli inşalah vardır ..erken gebelik testi alsaydın bari şu pahalı olanlardan

Merhaba canım. Bende sanki görüyorum 48 saat sonra yenile testini canım. Çünkü hamilelik hormonu 48 saate bir yükseliyor
Dun aksam idrari ile yapmıştım ondada böyle cikti sabah idrari ile yaptim cikmadi ikinci idrar ile yaptim tekrar boyle çıktı bende acaba ya ben hayal.goruyorum yada test bozuk diye düşündüm. Ayy imsallah vardır

Evde normal testlerden vardi onlarla yaptim hafta ici eeken gebelik testi alacagim.
Bu ilk mesajdaki test benim ilk pozitif testime benziyor, aşırı silik ama pembe renkli ikinci çizgi :)
Kendi deneyimime göre erken testlerin farkı yok, hatta laboquick marka normal test alıyordum internetten o erken gebelik testinden daha net çıkardı ikinci çizgiyi :)

Yarın testte koyulaşma varsa hiç evde uğraşmadan direkt kan verin, başka türlü 10test de yapsa insan inanamıyor çünkü

Slm yumurtlamanin 10. Gununde idrarda gebelik testi yaptım suan icin cok erken ama dayanamadimbu sekilde çıktı. Cok cok silik.bir çizgi görüyorum. Sizde görebiliyor musunuz yoksa ben hayali bir cizgi görüyorum
Son adet tarihin nedir?

Bendede laboquik idrar testi var 50 taneli paket olandan Yarin sabah tekrarlayayim bakalim adet gunu gelmeden (düzensiz oldugu icin gunude belli degil) yapmak istemedim ama en iyisi kan testi olacak galiba

Benimde yumurtlamadan 13 gün sonra böyle çıkmıştı inşallah güzel haberler alalım sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…