- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
- Konu Sahibi beyazkelebekt
-
Ben de çok silik de olsa gördüm. Gerçekte daha bellidir büyük ihtimalle, fotoğraflarda tam çıkmıyor. Yarın da testi tekrarlayın ve bugünün testiyle karşılaştırın, eğer koyulaşma varsa direkt kan verin derimumarım dilediğiniz sonucu alırsınız
Dun aksam idrari ile yapmıştım ondada böyle cikti sabah idrari ile yaptim cikmadi ikinci idrar ile yaptim tekrar boyle çıktı bende acaba ya ben hayal.goruyorum yada test bozuk diye düşündüm. Ayy imsallah vardırMerhaba canım. Bende sanki görüyorum 48 saat sonra yenile testini canım. Çünkü hamilelik hormonu 48 saate bir yükseliyor
Evett cok heyecanlıyım bekleyemedim yumurtlamadan beri gun sayıyorumheycanlısın belli inşalah vardır..erken gebelik testi alsaydın bari şu pahalı olanlardan
Evde normal testlerden vardi onlarla yaptim hafta ici eeken gebelik testi alacagim.heycanlısın belli inşalah vardır..erken gebelik testi alsaydın bari şu pahalı olanlardan
Bu ilk mesajdaki test benim ilk pozitif testime benziyor, aşırı silik ama pembe renkli ikinci çizgi :)Evde normal testlerden vardi onlarla yaptim hafta ici eeken gebelik testi alacagim.
Son adet tarihin nedir?Slm yumurtlamanin 10. Gununde idrarda gebelik testi yaptım suan icin cok erken ama dayanamadimbu sekilde çıktı. Cok cok silik.bir çizgi görüyorum. Sizde görebiliyor musunuz yoksa ben hayali bir cizgi görüyorum
Adet gunu gelmeden kan testi yaptirmak cok duzensiz.ildugu icin istemedim ama yarin koyulasirsa yaptirayimAy çok heyecanlı :) Kan testi yaptır istersen, direkt kesin sonuç alırsın?
Bendede laboquik idrar testi var 50 taneli paket olandan Yarin sabah tekrarlayayim bakalim adet gunu gelmeden (düzensiz oldugu icin gunude belli degil) yapmak istemedim ama en iyisi kan testi olacak galibaBu ilk mesajdaki test benim ilk pozitif testime benziyor, aşırı silik ama pembe renkli ikinci çizgi :)
Kendi deneyimime göre erken testlerin farkı yok, hatta laboquick marka normal test alıyordum internetten o erken gebelik testinden daha net çıkardı ikinci çizgiyi :)
Yarın testte koyulaşma varsa hiç evde uğraşmadan direkt kan verin, başka türlü 10test de yapsa insan inanamıyor çünkü
4 EkimSon adet tarihin nedir?
Ben de o 50likten alıyordumBendede laboquik idrar testi var 50 taneli paket olandan Yarin sabah tekrarlayayim bakalim adet gunu gelmeden (düzensiz oldugu icin gunude belli degil) yapmak istemedim ama en iyisi kan testi olacak galiba
İnş sağlıklo gebeliktir canm benm de son adet tarhim 5 ekmdi. Bat ne zamandı ?4 Ekim
Bat yumurtlamaya göre 2 kasım son aya gore 12 kasim. Senin bat ne zamanİnş sağlıklo gebeliktir canm benm de son adet tarhim 5 ekmdi. Bat ne zamandı ?
InşallahBenimde yumurtlamadan 13 gün sonra böyle çıkmıştı inşallah güzel haberler alalım sizden
Bendede aynı bu sekilde 10. Gün silik çıkmıştı :))))Slm yumurtlamanin 10. Gununde idrarda gebelik testi yaptım suan icin cok erken ama dayanamadimbu sekilde çıktı. Cok cok silik.bir çizgi görüyorum. Sizde görebiliyor musunuz yoksa ben hayali bir cizgi görüyorum
bnm de 9 kasım diye düşünüyorum bir kmyasal geçirdim ve batım değişken olabilir. belirtin var mıydı cnm?Bat yumurtlamaya göre 2 kasım son aya gore 12 kasim. Senin bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?