Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi çok silik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin zaten adet gunum hic olacak gibi hissetmiyorum normalde gunler oncesinden sancilanmaya basliyorum yarin sabah tekrar denicem ama pek umidim kalmadi

Ovulasyon testi de var onuda yaptım ama onda 2. Cizgi silik pembe çıktı. Yumurtlama olmayan dönemde cikan test gibi.
hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucaklayın inşallah
benimde günüm geçti 1-2 gün
dün ovülasyon testi yaptım sizin gibi silik çıktı
test yapmaya da cesaretim yok açıkcası
hamile olma ihtimalim var mı acaba

hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucaklayın inşallah
benimde günüm geçti 1-2 gün
dün ovülasyon testi yaptım sizin gibi silik çıktı
test yapmaya da cesaretim yok açıkcası
hamile olma ihtimalim var mı acaba
Ovulasyon testine güvenmiyorum bende denemek icin yapmistim. Ovulasyon testi ile ogreneler her iki cizginin koyu olduğunu söylüyor hamilelikte. Inşallah hamilesinizdir. Ama gebelik testi yapsaniz daha iyi olur.

Merhaba Hatticeeee32 bugu dr a gittim. Beta 1627 geldi ancak bebek kesesi vjinal ultrasonda görünmedi. Haftasina gore gorunmemesi normal ama beta degerine göre görünmesi gerekirdi dedi. Salı gününe kadar bekleyelim tekrar bakalım dedi. Dis gebelik olabilir dedi. Moralim bozuldu. Pozitif bakmaya çalışıyorumbende. Sen ne yaptın.
Hayırlısı olsun

Merhaba Hatticeeee32 bugu dr a gittim. Beta 1627 geldi ancak bebek kesesi vjinal ultrasonda görünmedi. Haftasina gore gorunmemesi normal ama beta degerine göre görünmesi gerekirdi dedi. Salı gününe kadar bekleyelim tekrar bakalım dedi. Dis gebelik olabilir dedi. Moralim bozuldu. Pozitif bakmaya çalışıyorumbende. Sen ne yaptın.
Kan değerlerindeki artışlar nasıldı canım. Benim 68-149 (iki gün sonra) oldu yarın tekrar bakılacak. Haftaya cumartesi kese için gideceğiz. Daha küçük bence stres yapma bekleyelim hayırlı haberleri alırız inşallah

Benim eski testlerimi yükledim. İlk resimde bugün yazan, ikinci resimde 31 Mart olan, o gün kan değerim 21,5çıkmıştı... Karşılaştırmak istersen bakabilirsin, senin testin sanki daha belirgin benim ilk testten :)
canm bu alttaki testler catlatma ignesinin 11. gününde itibare n yaptiklarinmii

Kan değerlerindeki artışlar nasıldı canım. Benim 68-149 (iki gün sonra) oldu yarın tekrar bakılacak. Haftaya cumartesi kese için gideceğiz. Daha küçük bence stres yapma bekleyelim hayırlı haberleri alırız inşallah
Senin maşallah guzel be düzenli bir artis var. Devami gelir insaallah. Benim gecen sali 14.4 cuma günü 79.5 bugun 1627 artis cok fazla.

Senin maşallah guzel be düzenli bir artis var. Devami gelir insaallah. Benim gecen sali 14.4 cuma günü 79.5 bugun 1627 artis cok fazla.
Ee seninde iyi. Salı 15 perşembe 30 olsa cumartesi 60 olsa. Seninde gayet normal. Cuma 80 desek pazar 160, salı 320 perşembe 640. Şimdi ortalama böyle olsa seninki çok bile çıkmış bence gayet normal hemen moralini bozma. Değerin 5000 civarı olur, kese yok kesinkd gebelik, de ama değerin telaşlanacak seviyede değil gayet iyi yükselmiş

Ee seninde iyi. Salı 15 perşembe 30 olsa cumartesi 60 olsa. Seninde gayet normal. Cuma 80 desek pazar 160, salı 320 perşembe 640. Şimdi ortalama böyle olsa seninki çok bile çıkmış bence gayet normal hemen moralini bozma. Değerin 5000 civarı olur, kese yok kesinkd gebelik, de ama değerin telaşlanacak seviyede değil gayet iyi yükselmiş
Insallah öyledir. Dis gebelik şüphesi ister istemez korkutuyor. Bir hafta sonra belli olur inşallah.

Kızlar bekleyince böyle bir çizgi çıktı.yumurtlamanin 13.gunu

Eklentiler

• IMG_20181107_200547_BURST2.jpg
    IMG_20181107_200547_BURST2.jpg
    137,3 KB · Görüntüleme: 102
Back