- Konu Sahibi beyazkelebekt
Tekrarladim maalesef bu sefer tek cizgi nasil yikildim anlatamam inanmiatim bu defa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsunKızlar merhaba benimde yardima ihtiyacim var cok silik.bende goruyorum ama 2 gun var adet gunumeEki Görüntüle 2203560
Tekrarladim maalesef bu sefer tek cizgi nasil yikildim anlatamam inanmiatim bu defa
hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucaklayın inşallahOvulasyon testi de var onuda yaptım ama onda 2. Cizgi silik pembe çıktı. Yumurtlama olmayan dönemde cikan test gibi.
Ovulasyon testine güvenmiyorum bende denemek icin yapmistim. Ovulasyon testi ile ogreneler her iki cizginin koyu olduğunu söylüyor hamilelikte. Inşallah hamilesinizdir. Ama gebelik testi yapsaniz daha iyi olur.hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucaklayın inşallah
benimde günüm geçti 1-2 gün
dün ovülasyon testi yaptım sizin gibi silik çıktı
test yapmaya da cesaretim yok açıkcası
hamile olma ihtimalim var mı acaba
Hmm adet olana kadar ümit her zaman vardir. Yinede umidinizo kaybetmeyin.Yarin zaten adet gunum hic olacak gibi hissetmiyorum normalde gunler oncesinden sancilanmaya basliyorum yarin sabah tekrar denicem ama pek umidim kalmadi
Hayırlısı olsun
Kan değerlerindeki artışlar nasıldı canım. Benim 68-149 (iki gün sonra) oldu yarın tekrar bakılacak. Haftaya cumartesi kese için gideceğiz. Daha küçük bence stres yapma bekleyelim hayırlı haberleri alırız inşallahMerhaba Hatticeeee32 bugu dr a gittim. Beta 1627 geldi ancak bebek kesesi vjinal ultrasonda görünmedi. Haftasina gore gorunmemesi normal ama beta degerine göre görünmesi gerekirdi dedi. Salı gününe kadar bekleyelim tekrar bakalım dedi. Dis gebelik olabilir dedi. Moralim bozuldu. Pozitif bakmaya çalışıyorumbende. Sen ne yaptın.
canm bu alttaki testler catlatma ignesinin 11. gününde itibare n yaptiklarinmiiBenim eski testlerimi yükledim. İlk resimde bugün yazan, ikinci resimde 31 Mart olan, o gün kan değerim 21,5çıkmıştı... Karşılaştırmak istersen bakabilirsin, senin testin sanki daha belirgin benim ilk testten :)
Senin maşallah guzel be düzenli bir artis var. Devami gelir insaallah. Benim gecen sali 14.4 cuma günü 79.5 bugun 1627 artis cok fazla.Kan değerlerindeki artışlar nasıldı canım. Benim 68-149 (iki gün sonra) oldu yarın tekrar bakılacak. Haftaya cumartesi kese için gideceğiz. Daha küçük bence stres yapma bekleyelim hayırlı haberleri alırız inşallah
Ee seninde iyi. Salı 15 perşembe 30 olsa cumartesi 60 olsa. Seninde gayet normal. Cuma 80 desek pazar 160, salı 320 perşembe 640. Şimdi ortalama böyle olsa seninki çok bile çıkmış bence gayet normal hemen moralini bozma. Değerin 5000 civarı olur, kese yok kesinkd gebelik, de ama değerin telaşlanacak seviyede değil gayet iyi yükselmişSenin maşallah guzel be düzenli bir artis var. Devami gelir insaallah. Benim gecen sali 14.4 cuma günü 79.5 bugun 1627 artis cok fazla.
Insallah öyledir. Dis gebelik şüphesi ister istemez korkutuyor. Bir hafta sonra belli olur inşallah.Ee seninde iyi. Salı 15 perşembe 30 olsa cumartesi 60 olsa. Seninde gayet normal. Cuma 80 desek pazar 160, salı 320 perşembe 640. Şimdi ortalama böyle olsa seninki çok bile çıkmış bence gayet normal hemen moralini bozma. Değerin 5000 civarı olur, kese yok kesinkd gebelik, de ama değerin telaşlanacak seviyede değil gayet iyi yükselmiş
Sen içini ferah tut daha küçük o annesi henüz göremeyebilirsin.Insallah öyledir. Dis gebelik şüphesi ister istemez korkutuyor. Bir hafta sonra belli olur inşallah.
Amin insallah bebeklerimizin sag salim jucagimiza alırız. Bu arada emoji ler çıkmıyor bende iki gündür. Neden acabaSen içini ferah tut daha küçük o annesi henüz göremeyebilirsin.
ne kadar bekledıkten sonra cıktıKızlar bekleyince böyle bir çizgi çıktı.yumurtlamanin 13.gunu
Aslında yaptıktan sonra belli belirsiz bölgeydi bekledikçe böyle sacma sapan bir renk oldu golgelikne kadar bekledıkten sonra cıktı
Nr kadar bekledi.Kızlar bekleyince böyle bir çizgi çıktı.yumurtlamanin 13.gunu
inşallah hamılesındır canım bende bugun yaptım test ıkı uc saat sonra sılık cızgı oldugunu farkettım ama ıste 10 dk sonrası gecersız denılıyo hep ama bakalımAslında yaptıktan sonra belli belirsiz bölgeydi bekledikçe böyle sacma sapan bir renk oldu golgelik