Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi çok silik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin maşallah guzel be düzenli bir artis var. Devami gelir insaallah. Benim gecen sali 14.4 cuma günü 79.5 bugun 1627 artis cok fazla.
Canım ya bende seni arıyorum. Profil fotonu değişince başkasıyla konuşuyorum sandım. Ses çıkmadı ne yaptı acaba diye ararken farkettim:)) inşallah haftaya kese fotoğraflarımızı paylaşırız bencebbebeğin seninle

canm bu alttaki testler catlatma ignesinin 11. gününde itibare n yaptiklarinmii
Evet canım. Ben her iğnemden sonra arıyordum böyle sıralı testleri, karşılaştırma yapabilmek için. Kendim pozitif görünce kanda da yapmaya devam ettim paylaşmak için. 12.gün yazanda kan verip 21,5değeri gördüm kanda.

Çok çok teşekkür ederim, Rabbim her isteyene en tez zamanda nasip etsin inşallah elhamdulillah binlerce kere

Evet kız canım senin de maşallah 3 evladın varmış, Allah bağışlasın

Çok çok teşekkür ederim, Rabbim her isteyene en tez zamanda nasip etsin inşallah elhamdulillah binlerce kere

Evet kız canım senin de maşallah 3 evladın varmış, Allah bağışlasın
çok şükür rabbime binlere şükür inşalalh 3 tane veren rabbim 4. yüde verir bize dileyen herkese okadar çok istiyoruz ki büyükten küçüğe hepimiz

11 ve 12 aynı gibi ama 11de su içmedim 12de 3lt fazla su içmiştim 12.gün 68 çıktı benimki erken döllenmiş demek

Eklentiler

• IMG_20181104_175738.jpg
    470 KB · Görüntüleme: 135
canim benm geçen ay 11. gün tamamen negatifti geçen ay 5. gün yapmıştım. ilk test koyulugu nasil diye baya koyu idi ama bu ay 4. gün yaptım bu şekilde silik cıktı

çok şükür rabbime binlere şükür inşalalh 3 tane veren rabbim 4. yüde verir bize dileyen herkese okadar çok istiyoruz ki büyükten küçüğe hepimiz
Amin, inşallah verir canım. Bi dualarımızı edelim, Rabbim kabul eder inşallah

11 ve 12 aynı gibi ama 11de su içmedim 12de 3lt fazla su içmiştim 12.gün 68 çıktı benimki erken döllenmiş demek
Kişiden kişiye, gebelikten gebeliğe değişiyor tabi bu değerler canım ama maşallah ne güzel öğrenmişsin 68le Rabbim sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin

Bu ay iğneye erken cevap verdi yumurtalar. Normalde 16-17 çatlatma iğnesi olurdum bu ay 14.gün iğne yapıldı canım

canim benm geçen ay 11. gün tamamen negatifti geçen ay 5. gün yapmıştım. ilk test koyulugu nasil diye baya koyu idi ama bu ay 4. gün yaptım bu şekilde silik cıktı Eki Görüntüle 2204063
İlk günlerin test sonucunun zaten bir anlamı yok canım. Ona takılma bile. İnşallah 11.günden sonra pozitif görürsün :)

Bu ay iğneye erken cevap verdi yumurtalar. Normalde 16-17 çatlatma iğnesi olurdum bu ay 14.gün iğne yapıldı canım
Maşallah erken döllenme olmuş gerçekten canım, ne güzel yumurtaların da kaliteli gelişmiş hem de :) Benim 18.gün iğnem olmuştu, hatta geç döllenme diye sat ım ileri alınacaktı aslında ama bebeğin gelişimi gerçek sat a uygun ilerleyince oynama yapmadı doktorum

Önemli olan zaten değer değil ilerleme inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız. Evet seninsgeç olmus

bende 17. gün vuruldum iğne canm 20mm de ydi bu testi hani hcg hormonu çokmu vücutta diye yaptim

Kızlar ovulasyon testi ile denemek ve doktorda yumurtlama takibi yaptırmak arasındaki fark nedir ? Bende bu ay tutmazsa doktor takibi ile mi yapsam diye düşünüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…