Gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günleri kolayca hesaplayın

hamile kalmak isteyenler.. eşiyle gün aşırı beraber olmaları gerekir bu şart.

var enisecim am bazen saglam çıkmıyo yanıltabiliyo insanı tek yapman gereken şey eşinle günaşırı beraber olman bütün doktorlar bunu söylüyor
.

hepinizin bir an önce bebeklerinize kavuşmasını dilerim öncelikle....benim ablamda bebek istiyor yumurtlama takibi için gittiğimiz doktor 3 kez ilişki veriyor ...bu bana çok saçma geldi sadece 3 kez gğn aşırı denemeyle olmayabilir yani burdan okuduğuma göre oldukça geniş bir zaman dilimi var....ne düşünüyorsunuz merak ettim??

yumurtlama günleri dışında hamile kalınabilir mi?yani adetten hemen sonra ya da öncee

Merhaba,
Yumurtlamadan 3 gün önce 3 gün sonra hamile kalmak mümkün. Önemli olan yumurtlama gününü tespit edebilmek. bazı kadınlarda birden fazla yumurtlama olabiliyor ay içinde. bazılarında adet döneminde, bazılarında hemen sonrasında vs.. yani değişkenlik gösterebiliyor. Ama genellikle iki adet periodunun ortası yumurtlama gününe denk geliyor. Yani kısacası yumurtlama olmazsa hamilelik de olmuyor. Umarım açıklayabilmişimdir heidicim.

merhaba, ben yaklasık 7 aydır evliyim ve malesef henüz bisi yok..2 ay öce doktora gıttım adetlerım gec gelıyodu.. ılk defa bu ay adet günüm düzeldı.. sımdı de yumurtlama günümü hesapladım bu ay yıne denıcez..yalnız gün asırı ne demek?

Ben geçen ay hem ısı takibi hem yumurtlama testiyle tespit ettim. Bu ay yine akıntı ve ovülasyon testi geçen ay olmadı maalesef (vardır tabii ki bir hayır) bu ay beklemedeyim. Benim tespit etmem kolay oluyor hem karın ağrısı hem akıntı hem göğüslerim değişiyor. Ama tutmuyor tutmuyor. Bakalım beklemedeyim yine. İnsan zaten bir iki ay kendini takip etti mi anlıyor değişiklikleri. Ovülasyon testini de tavsiye ederim. İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin...

bende yumurtlama günlerimi hesaplayamıyordum bu ay bende bekliyorum inşallah olur bu ay 1.de regli oldum yumurtlamam 14.ü oluyor sanırsam yanlış değil dimi arkadaşlar

Merhaba Zeynebcim,
"Gün aşırı":Bir gün ilişkiye girilecek, bir gün girilmeyecek anlamına geliyor

bende yumurtlama günlerimi hesaplayamıyordum bu ay bende bekliyorum inşallah olur bu ay 1.de regli oldum yumurtlamam 14.ü oluyor sanırsam yanlış değil dimi arkadaşlar

Merhaba.Normalde adet periodun ne kadar sürüyor? Yani ilk adet gününden bir sonraki ayki ilk adet gününe kadar olan süre kaç gün? Mesela 30 gün ise 30-14=16. gün yumurtlama günün oluyor. (her kadında aynı değil ama genellikle böyle).

kızlar bi sorum daha olacak acaba yumurtlamamnın belirtileri nelerdir araştırdım ama bulamamdım

bulduklarım beni tatmin etmedei asalında

selam,
bende hamiş olmak istiyorum fakat
1-pkoluyum
2-iki senedir yasmin kullanıyorum
3-adetlerim yasmini bırakınca düzensizleşiyo

sorum şu: bugün adet oldum ve doğum kontrol hapını artık içmiycem doktorum folik asite başla dedi.ona başlıycam.gebelikte şanslı günümü hesapladım ama 7 mart ve 12 mart arası diyo.bugünler arasında 1 gün araylamı ilişkiye giricem?ayrıca doğum kontrol hapını bıraktığım için adet dönemi uzıycak,bu gebelik şansını azaltıcak mı?ve ben yasmin kullandığım için adetlerim düzenliydi şimdi mart ayı içinde bu geçerli mi olucak?anlamadım ki nasıl olacak ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…