- Konu Sahibi kalemkitap2
-
tam ilişki şart canım çünkü ne kadar rahim ağzına yakın giderse o kadar çabuk yumurtaya ulaşır spermler ben böyle biliyorum kolay gelsin
merhaba arkadaşlar,ben de ilk defa bu ay denicem hamile kalmayı bakalım hayırlısı,benim sormak istediğim yeni evliyim ve hala tam bir ilişki sağlayamadık,sanırım hamile kalmak için tam birleşme şart değil yanılıyor muyum,önemli olan ovulasyon gününü doğru tespit etmek,sperm zaten o gün yolunu bulur,doğru mu düşünüyorum bilen arkadaşlara soruyorum...
ya canım kesinlikle olmaz diye bişey yok bu şekilde hamile kalan iki kişi biliyorum. Biri benim yengem (hatta kızken hamile kaldı) biri de arkadaşım o da aynı şekilde. Ama tabii şans işi bizde herşey tas tamam ama rabbim vermedikten sonra. Ama öncelikle bence bu sorunu halletmelisin ki kafan da rahat olsun. Sadece bir tavsiye tabii ki....
slm arkadaşlar,yazdıklarınızı okudum ve biraz umutlandım,bu nedir acaba
konuştuklarınız hakkında bilgi vereblir misiniz,hesaplama vs
haklısın canım saol,ama çabalıyorum başarıcam umarım,daha yeniyiz ondan herhalde ya da kısmen vajinismus muyum yoksa onu da bilmiyorum,çocuk istiyorum hem de çok Allahım herkese nasip etsin sana da kalderacım:1rolleyes:
canım inşallah allah bütün isteyenlere nasip etsin sağol duan için... kısmen vajinismus nasıl oluyor ki??? ama bence bu durumunu yen çünkü daha sonra zaten çocuktu falan filan derken bişey anlamıcaksın evliliğindenbenden söylemesi sana :jeyyar:
haklısın canım ya ama zamanla yoluna girer diye umuyorum,kısmen vajinusmus dedim çünkü aslında beraber oluyoruz ama o kadar kasıyorum ki tam birleşme olmuyo bunu kastettim,bu ay ilk kez denicem hamile kalmayı hep korunmuştuk bakalım hayırlısı olur inşallah...
Tam yumurtlama gunumu tutturamadim ama bir gun once ve sonrasi beraber olmustuk ama malesef olmadi bu sabah hastalandim,umarim bi dahaki aya tutar.Haaa bide bu ovulasyon hesaplayicilara bence pek fazla guvenmeyin yada adetinizin ortasini hesaplamaya calismayin cunku her kadinda yumurtlama zamani farkli mesela benim ablamla adet gunlerimiz birer gün arayla ama benim yumurtam 9.gun ablaminki13.gun catladi.Herkes kendi vücudunu tanimaya calissin ben akintidan farkediyorum yumurtlama oldugunu ama tutturamadik malesef acaba bu ay ovulasyon tetidemi alsamkafamçokkarıştıtavsiye edermisiniz
arkadaşlar merhaba. bende ovulasyon testine başladım. adet sürem biraz uzun sanırım 6-8 gün süresince denememiz gerekecek. umarım sonucunu alırız..
SıNDEMıR HOŞGELDıN ARAMIZA a.s.canım bilmeden bana öyle iyilik ettinki anlatamam.ben anasayfanın en altına indim orda çevrim içi olanları gösteriyo yanlışlıkla senin adına bastım profilinde bu konuda bulunduğun yazıyodu zaten benimde arayıpta bulamdığım bişeydi bu senin sayende bu konuyu buldum diyebilirim canım sağol allah razı olsun.inşallah allah gönlümüze göre verir.:Saruboceq:
gamzecim teşekkürler bende burada olmaktan çok mutluyum. bu siteyi bulduğum çok iyi oldu gerçekten. sıcak karşılaman için çok teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?