Gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günleri kolayca hesaplayın

ya arkadaslar bu hesaplayiciyi kullanipta hamile kalan hatta bunu ilk seferinde basabilen varmi merak ediyorum bende bu yöntemi denemeyi düsünüyorumda,tutma ihtimali büyükmü acaba?

canım otomatik hesaplayıcılara göre benim hep yanlış çıkıyo bence ona güvenme derim tavsiyem adetin başlangıcından sayarak 10 uncu gün başla 12. 14. 16. 18. 20. günlerde ilişkide bulun bence sonra beklemeye başla ben öyle yapıcam a.s

ya arkadaslar bu hesaplayiciyi kullanipta hamile kalan hatta bunu ilk seferinde basabilen varmi merak ediyorum bende bu yöntemi denemeyi düsünüyorumda,tutma ihtimali büyükmü acaba?

belki tutan oluyodur ama benimki yanlış çıkıyo otomatik hesaplayıcılara göre mesela.eczanede satılan ovülasyon testinden alıp denedim ordan biliyorum bence kızlar en iyisi10. gün çalışmalara başlayıp 20. güne kadar günaşırı devam etmek

Valla benim bu ay doğru çıktı ayın 26sı yumurtlama gününüz diyor ben de ogün yumurtladığımı gördüm yani yumurtamı gördüm:) o kadar heyecanlandım ki daha önce hiç dikkat etmemiştim.O günlerde vajen iyice ıslaklaşır yapışkan bir sıvı gelir diye internetten bir doktordan duymuştum daha sonra kuru günlere geçilirmiş ben de aynen öyle oldu bu ay çocuk istediğim için o günü hiç kaçırmadım zaten yumurtanın yaşama sürasi 12 ila 24 saat ya da 1-2 günmüş inşallah tutmuştur.Yumurtlama gününüzün yüksek olduğu günleri takip edin.

Ya arkadaslar bi cok yerde gebelik sansinin14. ve 18.günler arasinda yüksek oldugunu soyluyorlar ama benim burdaki hesaplayicida yaptigima göre yumurtlama zamanim adetten 6 gün sonraya denk geliyo bu nasil oluyo anlamadim.25-26 günde bir regl oluyorum,en son 26 subatta regl oldum simdi benim hamile kalma sansim hangi gunlerde daha yüksek olur bana yardim edebilecek olan varmi acaba

merhaba canım ben sana yardımcı olmaya çalışayım şimdi senin adet periyodun kısa sürdüğü için 25 günden 14 gün çıkaracaksın 11 kalıyor yani senin olası yumurtlama günün adetinin 11 ci günü olmuş oluyor şimdi 26 şubatta regl olduysan bu ay 28 çekiyor
26 dan başla saymaya 11 ci gün hangi tarihe denk geliyorsa o senin olası yumurtlama tarihi ben hesapladım adetinin 11 ci günü 9 mart,a denk geliyor 9, marttan 3 gün önce başla canım çalışmaya gün aşırı 15 mart,a kadar devam et çünkü tamda bilemeyiz tam 11 ci günde yumurtlama olup olmadığını o 6 günü güzel bir şekilde değerlendir umarım sana yardımcı olabilmişimdir ve umarım bebişine hemen kavuşursun ben denemelerimin 7. ci ayındayım umarım bende kavuşurum bebişime

Canim yardimin icin tesekkürler senin anlattigin gibi biliyodum bende ama otomatik hesaplayici yumurtlama günümü ayin 4 ü olarak gösteriyo ona sasirdim bende daha dogru dürüst reglim bitmeden yumurtlama olurmu hickaydirigubbakcemile3ama senin dedigin daha mantikli umarim ilk denememde tutar dua et benim icin bende sana edicem en yakin zamanda bebegini kucagina alasin diye:CüvCüv:

inşallah tutar canım en yakın zamanda isteyen tüm arkadaşlarımız kavuşur bebelerine
ben o otomatik hesaplayıcılarıda çok denedim artık adetlerim allak pullak olduğu için oradan net bir cevap alamıyorum
çok teşekkür ederim canım bende senin en yakın zamanda bebeğini kucağına almanı diliyorum

arkadasim herkesin yumurtlama zamani farklidir onun icin doktorlar adetinin bittigi gunden itibaren yumurtlama olabilecegini soyluyor.yani sen 6 gunde yumurtluyo olabilirsin ozaman hamile kalman daha yuksek adetin bittiginden itibaren gun asiri 18. gune kadar beraber ol ben deniyorum ama 3. ayimdayim hala hamile kalamadim evleneli 1.5 yil oldu insallah artik hamile kalirim senin icinde dua ediyorum insallah en kisa surede bebegini kucagina alirsin:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar,ben de ilk defa bu ay denicem hamile kalmayı bakalım hayırlısı,benim sormak istediğim yeni evliyim ve hala tam bir ilişki sağlayamadık,sanırım hamile kalmak için tam birleşme şart değil yanılıyor muyum,önemli olan ovulasyon gününü doğru tespit etmek,sperm zaten o gün yolunu bulur,doğru mu düşünüyorum bilen arkadaşlara soruyorum...

tam ilişki şart canım çünkü ne kadar rahim ağzına yakın giderse o kadar çabuk yumurtaya ulaşır spermler ben böyle biliyorum kolay gelsin

bende adet düzensizliği vardı duphastonla iki aydırdüzenli adet görüyorum 28 günde bir adet görüyorum normalde 14.gün yumurtlama günü olması gerekir ben 15.gün yumurta ölctürdüm 15 mm cıktı yeterince büyümemiş belki 18.gün büyür yada 20.gün denemeye devam

ya arkadaşlar biz 8 aydır korunmuyoz.bebiş olmuyo bi türlü..Bu hesaplayıcıları kullanıyoz ama yanlış kullanıyoz galiba.Benim anlamadığım konu biz eşimle yumurtlama günü mü yoksa öncesinde mi görüşmeliyiz.Yani yumurtlama gününden sonra bırakıyoz çalışmayı..anlayan varsa anlatsın..öptüm herkesi:enbuyukkk:

benim şu an yumurtlama günlerim akıntım gelmeye başladı. Peki siz de eğer akıntınız fark ediyorsanız akıntı kaç gün sürüyor benim 4-5 gün sürüyor o günlerde çalışıyoruz . Ama arkadaşlar bence yumurtlama günlerine takılmayın hele ki hesaplayıcılara hiç ben de hep yumurtlama günleri çalışıp diğer günler daha az çalışıyorum. Bir de benim geçen ay 20. gün ondan önce 14. yumurtlama oldu belli olmuyor yani. Ben bu ay yumurtlamadan sonra da gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum. Belki de yumurtlama günlerine takılıp kalmakla hata ediyoruz (

merhaba arkadaşlar... aranıza bu gün katıldım....2,5 yıllık evliyim ve kasım ayından beri bebek istiyoruz ama şu ana kadar bi gelişme olmadı:1no2:
salı günü adet olmam gerekiyordu ama leke geldi ve kesildi ama son 2 aydır böyle olup sonra adet oluyorum o yüzden umutlanmak istemiyorum ama daha önce çok düzenli bir adet dönemim vardı sizce bunun nedeni nedir? teşekkür ederim şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…