• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günleri kolayca hesaplayın

tam ilişki şart canım çünkü ne kadar rahim ağzına yakın giderse o kadar çabuk yumurtaya ulaşır spermler ben böyle biliyorum kolay gelsin

saol canım, o zaman biraz zorlanıcam demek ki,tam ilişki zor oluyo bizde çünkü,bakalım hayırlısı olsun artık,bir de bişey daha sorucam,son adet tarihim 28 şubat gecesi saat 2 de,yani 1 marta girmiştik,tarihi 28 şubat mı yoksa 1 mart mı yapmalıyım,ikisinde de ovulasyon değişiyo çünkü,fazla detaycıyım galiba ama yanılmak istemediğimden sordum :1rolleyes: teşekkürler...

merhaba arkadaşlar,ben de ilk defa bu ay denicem hamile kalmayı bakalım hayırlısı,benim sormak istediğim yeni evliyim ve hala tam bir ilişki sağlayamadık,sanırım hamile kalmak için tam birleşme şart değil yanılıyor muyum,önemli olan ovulasyon gününü doğru tespit etmek,sperm zaten o gün yolunu bulur,doğru mu düşünüyorum bilen arkadaşlara soruyorum...

ya canım kesinlikle olmaz diye bişey yok bu şekilde hamile kalan iki kişi biliyorum. Biri benim yengem (hatta kızken hamile kaldı) biri de arkadaşım o da aynı şekilde. Ama tabii şans işi bizde herşey tas tamam ama rabbim vermedikten sonra. Ama öncelikle bence bu sorunu halletmelisin ki kafan da rahat olsun. Sadece bir tavsiye tabii ki....

slm arkadaşlar,yazdıklarınızı okudum ve biraz umutlandım,bu nedir acaba
konuştuklarınız hakkında bilgi vereblir misiniz,hesaplama vs

ya canım kesinlikle olmaz diye bişey yok bu şekilde hamile kalan iki kişi biliyorum. Biri benim yengem (hatta kızken hamile kaldı) biri de arkadaşım o da aynı şekilde. Ama tabii şans işi bizde herşey tas tamam ama rabbim vermedikten sonra. Ama öncelikle bence bu sorunu halletmelisin ki kafan da rahat olsun. Sadece bir tavsiye tabii ki....

haklısın canım saol,ama çabalıyorum başarıcam umarım,daha yeniyiz ondan herhalde ya da kısmen vajinismus muyum yoksa onu da bilmiyorum,çocuk istiyorum hem de çok Allahım herkese nasip etsin sana da kalderacım:1rolleyes:

haklısın canım saol,ama çabalıyorum başarıcam umarım,daha yeniyiz ondan herhalde ya da kısmen vajinismus muyum yoksa onu da bilmiyorum,çocuk istiyorum hem de çok Allahım herkese nasip etsin sana da kalderacım:1rolleyes:

canım inşallah allah bütün isteyenlere nasip etsin sağol duan için... kısmen vajinismus nasıl oluyor ki??? ama bence bu durumunu yen çünkü daha sonra zaten çocuktu falan filan derken bişey anlamıcaksın evliliğinden :utangac: benden söylemesi sana :jeyyar:

tebrikler.. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de iki aydır kullanıyorum ama sonuç yok. Demek ki zamanı değil.

arkadasim senin adina cok sevindim insallah hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin bende ovulasyon testi alacagim sen kaca aldin miktari yazabilirmisin bizede insallah faydasi olur

Son düzenleyen: Moderatör:
canım inşallah allah bütün isteyenlere nasip etsin sağol duan için... kısmen vajinismus nasıl oluyor ki??? ama bence bu durumunu yen çünkü daha sonra zaten çocuktu falan filan derken bişey anlamıcaksın evliliğinden :utangac: benden söylemesi sana :jeyyar:

haklısın canım ya ama zamanla yoluna girer diye umuyorum,kısmen vajinusmus dedim çünkü aslında beraber oluyoruz ama o kadar kasıyorum ki tam birleşme olmuyo bunu kastettim,bu ay ilk kez denicem hamile kalmayı hep korunmuştuk bakalım hayırlısı olur inşallah...

haklısın canım ya ama zamanla yoluna girer diye umuyorum,kısmen vajinusmus dedim çünkü aslında beraber oluyoruz ama o kadar kasıyorum ki tam birleşme olmuyo bunu kastettim,bu ay ilk kez denicem hamile kalmayı hep korunmuştuk bakalım hayırlısı olur inşallah...

inşallah canım allah nasip etsin tüm isteyenlere..

Tam yumurtlama gunumu tutturamadim ama bir gun once ve sonrasi beraber olmustuk ama malesef olmadi bu sabah hastalandim,umarim bi dahaki aya tutar.Haaa bide bu ovulasyon hesaplayicilara bence pek fazla guvenmeyin yada adetinizin ortasini hesaplamaya calismayin cunku her kadinda yumurtlama zamani farkli mesela benim ablamla adet gunlerimiz birer gün arayla ama benim yumurtam 9.gun ablaminki13.gun catladi.Herkes kendi vücudunu tanimaya calissin ben akintidan farkediyorum yumurtlama oldugunu ama tutturamadik malesef acaba bu ay ovulasyon tetidemi alsamkafamçokkarıştıtavsiye edermisiniz

Tam yumurtlama gunumu tutturamadim ama bir gun once ve sonrasi beraber olmustuk ama malesef olmadi bu sabah hastalandim,umarim bi dahaki aya tutar.Haaa bide bu ovulasyon hesaplayicilara bence pek fazla guvenmeyin yada adetinizin ortasini hesaplamaya calismayin cunku her kadinda yumurtlama zamani farkli mesela benim ablamla adet gunlerimiz birer gün arayla ama benim yumurtam 9.gun ablaminki13.gun catladi.Herkes kendi vücudunu tanimaya calissin ben akintidan farkediyorum yumurtlama oldugunu ama tutturamadik malesef acaba bu ay ovulasyon tetidemi alsamkafamçokkarıştıtavsiye edermisiniz

merhaba ,

haklısın herkezde yumurtlama zamanı faklı olabiliyor.kesinlikle tavsiye ediyorum.ben bu test ile hamile kaldım.yumurtlama zamanını tam tesbit edebiliyorsun.

arkadaşlar merhaba. bende ovulasyon testine başladım. adet sürem biraz uzun sanırım 6-8 gün süresince denememiz gerekecek. umarım sonucunu alırız..

KIZLAR BİŞİ SORUCAM BENİM ADETİMM DÜZENSİZ GELİYOR BİR HAFTA ERKEN YADA GEÇ OLABİLİYOR ARADA BEN ŞİMDİ YAZSAM İSTENİLENLERİ DOĞRU ÇIKMA OLASILIĞI NEDİR ACABA DOĞRU ÇIKARMI YUMURTLAMA DÖNEMLERİM.28 GÜNÜ ESAS ALIYOMUŞYA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.EŞİM ASKERDE ŞİMDİ İSTESEMDE YAPAMAM ZATEN AMA O GELENE KADAR BU KONULARDA BİRAZ BİLGİM OLSUN İSTİYORUM 2 YIL OLDU BEBEK YOK HALA ÇOK İSTİYORUM OLMASINI AMA OLMUYOR 8 AY VAR ASKERLİĞİN BİTMESİNE DAHA BEN BİLGİ EDİNMEK İSTİYORUM NOLUR BİRİ BANADA ANLATSIN.BELKİ AYIP BELKİ ÖZEL AMA SİZ NELER YAPIYOSUNUZ OLSUN DİYE NOLUR YARDIM EDİN BANA :Saruboceq::enbuyukkk::emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:

Yemin ederim ağlayacağım şimdi ovülasyon testi falan hiçbişi bilmiyorum ben yaaa 2 senedir böyle biyer olsa belkide olmuştu bebeğim.....çevremde yokki bilgi alabileceğim biyer bi kişi aslında vardırda bana göre yok işte.neyse onu boşverin nolursunuz yaa neler yaptığınızı banada söyleyin allah rızası için yaaa bilmediğim ne çok şey var yardım edin

arkadaşlar merhaba. bende ovulasyon testine başladım. adet sürem biraz uzun sanırım 6-8 gün süresince denememiz gerekecek. umarım sonucunu alırız..

SİNDEMİR HOŞGELDİN ARAMIZA a.s.canım bilmeden bana öyle iyilik ettinki anlatamam.ben anasayfanın en altına indim orda çevrim içi olanları gösteriyo yanlışlıkla senin adına bastım profilinde bu konuda bulunduğun yazıyodu zaten benimde arayıpta bulamdığım bişeydi bu senin sayende bu konuyu buldum diyebilirim canım sağol allah razı olsun.inşallah allah gönlümüze göre verir.:Saruboceq:

SıNDEMıR HOŞGELDıN ARAMIZA a.s.canım bilmeden bana öyle iyilik ettinki anlatamam.ben anasayfanın en altına indim orda çevrim içi olanları gösteriyo yanlışlıkla senin adına bastım profilinde bu konuda bulunduğun yazıyodu zaten benimde arayıpta bulamdığım bişeydi bu senin sayende bu konuyu buldum diyebilirim canım sağol allah razı olsun.inşallah allah gönlümüze göre verir.:Saruboceq:

kizlar hic endiseye kapilmayin hepimiz ayni durumdayiz bende bu siteyi kesfedeli daha iki hafta oldu.
benim ogrendklerimi ozetlemek gerekirse"
yumurtalip yumurtlamadiginizi vajinal akintinizdan anlayabilirsiniz,
her gun ates olcumu yapabilirsinz
yumurtlamayi idrardan tespit eden testlerden alabilirsiniz.

ben de bu ay basladim. sitede biraz gezin, okuyun, istemediginiz kadar bilgi ogreneceksiniz. Insallah Allah hepmizin gonlune gore verir. Allah kavustirsun canim senide esine, benim esimde bu yaz gidecek :(:1closedeyes:

gamzecim teşekkürler bende burada olmaktan çok mutluyum. bu siteyi bulduğum çok iyi oldu gerçekten. sıcak karşılaman için çok teşekkürler..

gamzecim ben coretests kaset ovulasyon testi aldım. hobby7 sitesine yonlendiriyolar ordan aldım. adetimin gelmesini bekliyorum hemen kullanmaya başlayacam seni sonuçlardan haberder ederim canım...

gamzecim teşekkürler bende burada olmaktan çok mutluyum. bu siteyi bulduğum çok iyi oldu gerçekten. sıcak karşılaman için çok teşekkürler..

CANIM HOŞGELDİN TABİKİ BU SİTE ÇOK GÜZEL Bİ SİTE EŞİM ASKERDE BENİM İSTESEMDE YAPAMAM ZATEEN BEBİŞ FELAN :emir_bebek::roflol:AMA BİLGİ EDİNMEK İSTİYORUM 2 YILDIR BEBİŞİMİZ OLMADI ÇÜNKÜ VE NE KADARDA APTALIM HİÇ BİŞİ BİLMİYORUM YAA O TESTLERDEN FALAN HİÇ DUYMAMIŞTIM BİLSEYDİM YAPARDIM BELKİDE GİTMEDEN EVVEL OLURDU BEBİŞİMİZ O ZAMAN DEMEK İSTEDİĞİM SADECE BİLGİ DEĞİL ÖYLE GÜZEL ARKADAŞLIKLAR VARKİ BU SİTEDE BEN ASKER YOLU BEKLİYORUM ONUNLA İLGİLİ KONULARDA YAZIYORUM ÖYLE ARKADAŞLARIM OLDUKİ BENİMLE BİRLİKTE ŞAFAK SAYIYORLAR BENLE BRİLİKTE ASKER BEKLİYORLAR GÜNÜMÜN ZAMANIMIN ÇOĞUNU BURDA GEÇİRİYORUM BU SİTEDE OLMASA ÇATLARDIM DERDİMDEN VAKİT GEÇMEZDİ BİTMEZDİ ASKERLİK WALLA TEKRAR HOŞGELDİN ARAMIZA CANIM

Back
X