Olmaz canım benim de 1 hafta var olmadı.. Yumurtlamadan 10 gün sonra kana daha sonra idrara geçiypr yani adete en erken 3_4 gün varken hassas testte belli olurEki Görüntüle 2279892
Malesef kalbim kadar temiz bir testle karsi karsiyayimgerci daha 6 gun var yine de belli olmaz diye dusunuorm
Bende senin gibiyim valla kimseyede birsey diyemiyorumGaliba ben sabirszliktan olucem. Durmuorm yerimde ya
Hmm. O zamn bunu hic yapmadim sayiyorm ☺Olmaz canım benim de 1 hafta var olmadı.. Yumurtlamadan 10 gün sonra kana daha sonra idrara geçiypr yani adete en erken 3_4 gün varken hassas testte belli olur
Sonumuz hayrolsnBende senin gibiyim valla kimseyede birsey diyemiyorumkendimi birseylerle oyalayip zaman geçirmeye calisiyorum
Aynen öyle, Allah aratmasın İnşallahEvet oyle de dayanamiorz iste bi ihtimal belki diyorz. Ilk cocuk olcagi icin daha bi sabirsz olabiliyorz.
Sen de mi dayanamadinKızlar erken gebelik testi yaptim malesef negatif cikti
benimde adetime 5 gün kaldı heyecanla bekliyorum inşallah bende sende hayırlı haberler alırızBisey olmasydi tertemiz cikardi diye dusunuorm.☺Insllh ben de yasarim bu mutlulugu bu hafta. ❤
Canım idrarı fazla damlatma benim de geçen ay değişik şekiller çıktı gebelik yoktuKızlar erken gebelik testi yaptim malesef negatif cikti
Canım bu gebeliktestinde idrarin icine sokuyosun testi çok üzücü olduCanım idrarı fazla damlatma benim de geçen ay değişik şekiller çıktı gebelik yoktu
Maleseff isin kotu tarafi adette olmuyorum ne agri ne sizi hiçbirşey yokSen de mi dayanamadin
Maalesef oyle canmbeklemek zor geliyo yaa stres yapmamak lazım ama elimizde değil
Hadi yaaMaleseff isin kotu tarafi adette olmuyorum ne agri ne sizi hiçbirşey yok
bende de hiç belirti yok boş yere umutlanıyomHadi yaabenm bel agrim basladi yaa ates basio sanki icimi
Belirtinin olmamasi belki de mujdedr. Cunku hic belirti yaşamayan da varbende de hiç belirti yok boş yere umutlanıyom
inşallah öyledir üzülmemek için ne kadar umutsduz bakmaya çalışsamda içimde bi umut varBelirtinin olmamasi belki de mujdedr. Cunku hic belirti yaşamayan da var
Aynen bende de kucuk bi umut varinşallah öyledir üzülmemek için ne kadar umutsduz bakmaya çalışsamda içimde bi umut var
adetin gecikti miAynen bende de kucuk bi umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?