Gebelik belirtisi?

Benimde 2 yaşında kızım var bende 2.yi istiyorum ama bi 7 8 kilo fazlam var onları verip öyle istiyorum
Bi yandanda tereddütteyim zorlanırmym acaba diye
Biraz zor oluyor tabi ama Allah kolaylığınıda veriyor canım baksana bende 3 tane var tam diyete başladım zayuflıyorum dedım şimdide 4 geliyor cok stresliyim bende istemiyorum aslında ama napayım bilemiyorum

Benim de adete 6 gün kaldı nerdeyse bir haftadır sol kasığım ağrıyor akıntım da çok ama adetten önce akıntı artar o yüzden pek ümitlenmiyorum.

Sizce bu geçmeyen kasık ağrısı enfeksiyon falan mıdır kızlar

Kızlar bende dayanamayıp dun test yaptim bugun reglimin 3 gunu olmasi gerekirdi ama hala yok. Bu arada cok afedersiniz ama ben dun test yaparken yeni sivi tuketmistim idrarimda çok acıktı sizce yanlis olabilir mi hafif bi cizgi var gibi ama birde siz bakın

Testin fotosu at baklm bi. Test yapmadan once Sivi icmemek gerekiomus

Testin fotosu at baklm bi. Test yapmadan once Sivi icmemek gerekiomus
Beceremedim bi turlu ya atmaya calisiyorum canm

Ay inşallah hamisimdir kuzum 2 gün daha bekliyim diyorum artik dayanamazsam kan testine giderim burdan haberde veririm sende hamissindir insallaahh
Bence bekleme yani ben olsam beklemem hatta simdi hazrlanip gidicem test alcam

Canım yaptım bugün ama bişi yok. Zaten belli olmayacağı ortadaydı. Yumurtlayalı 7 gün oldu daha önce kama sonra idrara ki daha kana 10. Gün karışıyor
Az kalmis canim çıkmaması cok doğal o zaman bi kac gun sonra guzel haberlerini aliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…