• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olabilir mi?

aslında testim prodoctor idi kırmızılanma da yoktu fotografı kararttıgım için öyle karartmadığım hali böyleydi bende normalde test vs yapmıyordum 1 yıldır istiyorum bebek olmuyor artık bunaldım yapmıyordum ama şu akıntı garip geldi bu ay işte hiç durmuyor 2 3 günde bir geliyor o yüzden yaptım dün inşallah vardır artık ya birde benim belim aşırı ağrıyor ve sol kasıklarımda batma oluyor sürekliEki Görüntüle 3543663
Bende 9.ayimdayim bakalım skildim diyemem akisindayim ama ister istemez insanda ufakta olsa anlık oflama oluyor regl sonrasi motivasyon yukseltiyorum hemen. Bende prodoctor kaç kez silik çıkardı o yüzden ona pek güvenmiyorum ama umarım sizde ki yalancı pozitif değildir. Adetinize kadar bekleyin bakalım belirtileriniz artarsa direkt kan verin en sağlıklı olan o zaten. Bu erken gebelik testleri vaktinden erken yapıldığındada hatalar verebiliyor Muş.. normalde regline 6 gün kalmadan itibaren yapılması uygun diyolar

Bende 9.ayimdayim bakalım skildim diyemem akisindayim ama ister istemez insanda ufakta olsa anlık oflama oluyor regl sonrasi motivasyon yukseltiyorum hemen. Bende prodoctor kaç kez silik çıkardı o yüzden ona pek güvenmiyorum ama umarım sizde ki yalancı pozitif değildir. Adetinize kadar bekleyin bakalım belirtileriniz artarsa direkt kan verin en sağlıklı olan o zaten. Bu erken gebelik testleri vaktinden erken yapıldığındada hatalar verebiliyor Muş.. normalde regline 6 gün kalmadan itibaren yapılması uygun diyolar
bende pcos var ilk kızımm hemen olmustu 7 yıl önce bu olmadı sürekli doktora gitmek ugrasmak da beni psikolojik olarak yordu o yüzden doktora gitmeyi de bıraktım akışına herşeyi saldım

bende pcos var ilk kızımm hemen olmustu 7 yıl önce bu olmadı sürekli doktora gitmek ugrasmak da beni psikolojik olarak yordu o yüzden doktora gitmeyi de bıraktım akışına herşeyi saldım
Ne güzel ilkiniz hemen olmuş benim daha ilkim olmadı bekliyorum vaktini... Siz 7 yıldır mi deniyosunuz peki yoksa yeni mi 2.yi istediniz

Yumurtlama dönemim Perşembe günü bitti ve yapışkan uzayan akintimda bitmişti. Üç gün geçti üzerinden fakat haftasonundan beri yapışkan uzayan akıntım var yumurtlamada gelen gibi şeffaf yapıskan.. reglime 7-8 gün var. Bazı yazılara denk geldim hamilelik belirtisi olabilir yazıyor doğru mu bu? Başka belirtim yok arada üşütmus gibi kasıklarda hafif ağrı gelip gitti o kadar.
Onlar yumurta sıvısı biriken hepsi birdn ayni anda çatlayıp hopdan düşmüyor ya catlama devam ediyrdr

benim az önce gene geldi anlamadım evet enfeksiyonda sarı veya yeşil renk oluyor diyorlar bu bildiğin şeffaf hemde parlak parlıyor yani peçetede
Çok şaşırdım ilk kez enfeksiyonda beyaz akıntı geldiğini duyuyorum. Bol su tüket bari sk WC ye giderek atarsın enfeksiyonu geçmiş olsun

Çok şaşırdım ilk kez enfeksiyonda beyaz akıntı geldiğini duyuyorum. Bol su tüket bari sk WC ye giderek atarsın enfeksiyonu geçmiş olsun
kuzu sonuçları doktora göstermedim kendim ona yordum idrarda mukus var yazıyor acaba o omu diye yoksa bilmiyom yani salladım :D

kuzu sonuçları doktora göstermedim kendim ona yordum idrarda mukus var yazıyor acaba o omu diye yoksa bilmiyom yani salladım :D
Ahahahh 😂 belkide olabilir aslında ya bilemiyorum tabi bende 🫣 buarada benim bugün kalcamin üstü belime doğru çok ağrıyor hamilelik belirtisi mi dedim ama alakası yok sanırım nette bulamadım. Yürürken etkiliyor yurumemi

Ahahahh 😂 belkide olabilir aslında ya bilemiyorum tabi bende 🫣 buarada benim bugün kalcamin üstü belime doğru çok ağrıyor hamilelik belirtisi mi dedim ama alakası yok sanırım nette bulamadım. Yürürken etkiliyor yurumemi
yaa benimde geçen ay öyle oldu oturamıyordum bile kalçamla belim arası bir yer ağrıyordu bacaklarıma vuruyordu ama regli oldum sonra

Back