- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Hayr daha 6 gun varadetin gecikti mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayr daha 6 gun varadetin gecikti mi
sanırım gebelik varsa aynı zamanlarda öğrenecezHayr daha 6 gun var
Insllh guzl haberler veririz birbirimizesanırım gebelik varsa aynı zamanlarda öğrenecez
inşallah canımInsllh guzl haberler veririz birbirimize
Ben hala batı beklmedeyimKızlar kimsede bi degisiklik varmi? Benim 4 gun oldu hala kırmızılar yok![]()
Bende napsam bilemiyorum test negatif cikti araftayimBen hala batı beklmedeyim![]()
Insllh da keske gitseydin kan vermeye ya gebelik varsa dusuk de olsa cirkrdi belkiBende napsam bilemiyorum test negatif cikti araftayiminsallah guzel haberiniz aliriz kuzum
Yarn gidicem canım artik inşallah vardirInsllh da keske gitseydin kan vermeye ya gebelik varsa dusuk de olsa cirkrdi belki
Düşük olsa kanama olmazmiydiInsllh da keske gitseydin kan vermeye ya gebelik varsa dusuk de olsa cirkrdi belki
İyi düşünmeye calis adetin gelmiş olsada kuzum bidahaki ay dersin belirsizlikten iyidirKizlar benimde adetim yarin ama bugun lekelenme gibi geliyor sanirim bu ayda yok moralim cok bozuldu artmazsa gebelik olabilirmi hala umudum varmi acaba
Tesekkur ederim canim hayirlisi artikİyi düşünmeye calis adetin gelmiş olsada kuzum bidahaki ay dersin belirsizlikten iyidir
Bildgimiz düşügu kastetmemistm cnmDüşük olsa kanama olmazmiydi
Ay valla anlamdm canm ya kafam o kadar dağıldı kiBildgimiz düşügu kastetmemistm cnmihtimal anlamnda yani
Hic sorun deil cnm olabilir insanlik haliAy valla anlamdm canm ya kafam o kadar dağıldı ki
Ay valla azicik uyim dedim sabah erkn kalkmistm. Nerdyse 2.5 saat uyumusumNe durumdasınız kızlar benim akıntı fena arttı.. Bi de iştahım.. İştah psikolojik mi bilmiyorum da akıntı psikolojik değildir![]()
Valla ben yiyorum yiyorum doymuyorumAy valla azicik uyim dedim sabah erkn kalkmistm. Nerdyse 2.5 saat uyumusumsabah 10 da kahvlti yapmistm daha da bisey yemedim kurt gibi acim.
Masallh insllh isarettirValla ben yiyorum yiyorum doymuyorum![]()