Hadi alda gel bekliyoruz bizdeAy insllh yaaa ❤❤
En az bi 5 gün var silik çıkabilmesi için :) ay inşallah kalırım :)Az kalmis canim çıkmaması cok doğal o zaman bi kac gun sonra guzel haberlerini aliriz insallah
İnşallah kuzum ama en önemlisi hayirlisi neyse onun olmasi umutpanip negatifi gorunce uzuluyoruz kendini herseye hazirla bende oyleEn az bi 5 gün var silik çıkabilmesi için :) ay inşallah kalırım :)
Belirtilerin ne canım tam olarakKizlar ayni belirtiler bendede var adetime 2 gun var test yapsam cikarmi acaba
Aynen hakkımozfa hayırlısı olsunİnşallah kuzum ama en önemlisi hayirlisi neyse onun olmasi umutpanip negatifi gorunce uzuluyoruz kendini herseye hazirla bende oyle
Aminn canmAynen hakkımozfa hayırlısı olsun
Sag kasigimda ara ara batma oluyor goguslerim hassasve ates basmasi var ara araBelirtilerin ne canım tam olarak
Kendim olmasını istediğim için varAmin insllh. Belirti var mi hic
Bende de batmalar oluodu arada. Goz kararmasi bel agrisi falan da oldu ama iste sonuc ortadaKendim olmasını istediğim için varyani bence psikolojik canım kasıklarımda ağrı batma var ama biliyorum ki psikolojik onun dışında başka bişey de yok zaten
Ben zaten daha yeni oluşan bir hamileliğin belirti yapıcağını düşünmüyorum, belirtiler 10 ve sonraki haftalarda olur dok. Dediğine göre, kasık ağrısı ve bel ağrısı yerleşmeden dolayı olabilir de başka bir belirti nadir insanlar da olur.Bende de batmalar oluodu arada. Goz kararmasi bel agrisi falan da oldu ama iste sonuc ortada
Bend daha önceki aylarda hamile gibi hissettim ama değildim neden çünkü hamile olmak istiyorum ve kendi kendime belirti arıyorumBende de batmalar oluodu arada. Goz kararmasi bel agrisi falan da oldu ama iste sonuc ortada
Evet oyle de dayanamiorz iste bi ihtimal belki diyorz. Ilk cocuk olcagi icin daha bi sabirsz olabiliyorz.Ben zaten daha yeni oluşan bir hamileliğin belirti yapıcağını düşünmüyorum, belirtiler 10 ve sonraki haftalarda olur dok. Dediğine göre, kasık ağrısı ve bel ağrısı yerleşmeden dolayı olabilir de başka bir belirti nadir insanlar da olur.
Ben ilk defa bu ay takip ettim kendimi. Degerlndrmye calistk . O yuzden dayanamdimBend daha önceki aylarda hamile gibi hissettim ama değildim neden çünkü hamile olmak istiyorum ve kendi kendime belirti arıyorum
Canım bu erken. Gebelik testi degil galiba bende normal gebelik testiyle gecen hafta yapmistim benimde boyle cikmistiEki Görüntüle 2279892
Malesef kalbim kadar temiz bir testle karsi karsiyayimgerci daha 6 gun var yine de belli olmaz diye dusunuorm
Benimde ayniyim belirtiler var şakır şakır ter dönüyorum bakalim benim test silik ckti ama sende günün gelince bi test yap öyle belli olurSag kasigimda ara ara batma oluyor goguslerim hassasve ates basmasi var ara ara
Evet norml test . Once bununla denim dedim. Eger olmazsam tekrr yapicm testi. Insllh erken oldgu icin cikmamistrCanım bu erken. Gebelik testi degil galiba bende normal gebelik testiyle gecen hafta yapmistim benimde boyle cikmisti
İnşallah varsada çoğu kiside reglden önce cikmiyor bu testlerdeEvet norml test . Once bununla denim dedim. Eger olmazsam tekrr yapicm testi. Insllh erken oldgu icin cikmamistr
Galiba ben sabirszliktan olucem. Durmuorm yerimde yaİnşallah varsada çoğu kiside reglden önce cikmiyor bu testlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?