• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi?

2279892

Malesef kalbim kadar temiz bir testle karsi karsiyayim 😑 gerci daha 6 gun var yine de belli olmaz diye dusunuorm

• Beğen
Reactions: N8M
Kendim olmasını istediğim için var😂 yani bence psikolojik canım kasıklarımda ağrı batma var ama biliyorum ki psikolojik 😵 onun dışında başka bişey de yok zaten 🤗
Bende de batmalar oluodu arada. Goz kararmasi bel agrisi falan da oldu ama iste sonuc ortada 😑

Bende de batmalar oluodu arada. Goz kararmasi bel agrisi falan da oldu ama iste sonuc ortada 😑
Ben zaten daha yeni oluşan bir hamileliğin belirti yapıcağını düşünmüyorum, belirtiler 10 ve sonraki haftalarda olur dok. Dediğine göre, kasık ağrısı ve bel ağrısı yerleşmeden dolayı olabilir de başka bir belirti nadir insanlar da olur.

Ben zaten daha yeni oluşan bir hamileliğin belirti yapıcağını düşünmüyorum, belirtiler 10 ve sonraki haftalarda olur dok. Dediğine göre, kasık ağrısı ve bel ağrısı yerleşmeden dolayı olabilir de başka bir belirti nadir insanlar da olur.
Evet oyle de dayanamiorz iste bi ihtimal belki diyorz. Ilk cocuk olcagi icin daha bi sabirsz olabiliyorz.😊

Bend daha önceki aylarda hamile gibi hissettim ama değildim neden çünkü hamile olmak istiyorum ve kendi kendime belirti arıyorum 😂
Ben ilk defa bu ay takip ettim kendimi. Degerlndrmye calistk . O yuzden dayanamdim 😑

Canım bu erken. Gebelik testi degil galiba bende normal gebelik testiyle gecen hafta yapmistim benimde boyle cikmisti
Evet norml test . Once bununla denim dedim. Eger olmazsam tekrr yapicm testi. Insllh erken oldgu icin cikmamistr

Back