- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Senii seniiii. Nyse ole olsn.Ay valla ben islere dlmisim hic giremedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senii seniiii. Nyse ole olsn.Ay valla ben islere dlmisim hic giremedim![]()
Benim olmadı yaa bu ay.. Şu an yaz tatilinde ailemdeyim yazın zor yapamam çalışma burda :)) eylülde çalışmalara devamKizlqaar durumunda degisiklik olan var mi ben dusuk yaptim malesef![]()
Kizlqaar durumunda degisiklik olan var mi ben dusuk yaptim malesef![]()
Bn ilk gebeliğimde adete yakın belirti yasamıstımKızlar benim adete bir hafta var. 16 temmuzda ovulasyon testi pik yaptı değerlendirdik 17 sinde çatladı diye tahmin ediyorum. İki üç gündür kasıkta batma ve bel ağrısı yaşıyorum. Sizce bu psikolojik mi? Çünkü hamilelik olsa bile şimdiden hissedilmez değil mi?
Hamileyim canım çok şükür doğruymuş belirtilerBn ilk gebeliğimde adete yakın belirti yasamıstım
Adete yakındır canım sıkıntıların arttıgı zamanlar agrı VS muhakkak veya adet zamanıdırHamileyim canım çok şükür doğruymuş belirtiler![]()
Amin canımAdete yakındır canım sıkıntıların arttıgı zamanlar agrı VS muhakkak veya adet zamanıdır
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Bnm de 7 8 gun var aynen bende de beyaz sivi akintisi var
Evt cnm agustosta geldi cok sukurKiiiiiz bi sure uzak kaldim neler olmus hamişmisiiinn?![]()
Yaa cok sevindimmm kuzum sağlıkla grlsiinn annesine babasinahayirl evlat olsun insallahhEvt cnm agustosta geldi cok sukur
Sen ne durumdasn
Adetindir o adetten once sıvı akinti olurrBnm de 7 8 gun var aynen bende de beyaz sivi akintisi var
Kiz o taa 3 ay onceki seydiiAdetindir o adetten once sıvı akinti olurr
Amin amin insllh hepimizin ki ❤Yaa cok sevindimmm kuzum sağlıkla grlsiinn annesine babasinahayirl evlat olsun insallahhkuzum bende daha birsey yok bu ay sıkı çalışmalar yaptik adete 1 hafta var test yapiyorum silik cikiyo ama genede umutlanmak istemiyorum dua et banaa sen hamişsinn
2 tane yaptim kuzum birine cok damlatmissin. Test geçersiz dediler 2 saat sonra yaptim cok hafif silik bi cizgi gorduk bak bak şaşı oldumAmin amin insllh hepimizin ki ❤
Ayyy hadi insllh senn de vrdrkac tane test yaptn da silik cikti? Ben bi hafta oncesnden yaptgimda bisy cikmdi. Bekledm adetin 2.gunu yaptm hemen cikti
Gonder buraya da bakim hele merk ettim bak2 tane yaptim kuzum birine cok damlatmissin. Test geçersiz dediler 2 saat sonra yaptim cok hafif silik bi cizgi gorduk bak bak şaşı oldum![]()
.Henüz soylemedim kuzum bugun ufak bi supriz hazirliyorum