Gebelik belirtisi?

Aynen soröa sinirim bozuldu şimdi akşam yemeği yedim ama mide sıvım çalkalanıyor karnım gurulduyor. Yine aç gibiyim
Kızlar benim de yumurtlamanın 9.günü kahverengi lekelenmem oldu akıntı ile beraber bir kaç defa tuvalete gittikçe silince geldi ama damla damla 6 gündür birşey yok sadece yoğun akıntım var bazen beyaz bazen şeffaf bazende sarımsı ama yapışkanlı gibi test yaptım çıkmadı bugün 15. Gün yumurtlama olalı inşallah hamileyimdir

İnşallah canım erken gebelik testi yapsaydın p gösterir 15 gün sonrasını

İnşallah canım erken gebelik testi yapsaydın p gösterir 15 gün sonrasını
25 TL diyorlar ya Yanımda 15 TL vardı pazartesi ye kadar bekleyeceğim şubatta kimyasal gebelik geçirdim hep geç adet olurum 10 gün falan gecikir ama hiç böyle lekelenmem olmazdı çok umutlandım ❤

25 TL diyorlar ya Yanımda 15 TL vardı pazartesi ye kadar bekleyeceğim şubatta kimyasal gebelik geçirdim hep geç adet olurum 10 gün falan gecikir ama hiç böyle lekelenmem olmazdı çok umutlandım ❤❣
Bence de gebelik belittisi gibi :) ben de sabırsızlanıyorum inşallah hamileyizdir. Ama aşıro umut bağlamayalım. Sonra üzülmeyelim diye

25 TL diyorlar ya Yanımda 15 TL vardı pazartesi ye kadar bekleyeceğim şubatta kimyasal gebelik geçirdim hep geç adet olurum 10 gün falan gecikir ama hiç böyle lekelenmem olmazdı çok umutlandım ❤❣
Bence de gebelik belittisi gibi :) ben de sabırsızlanıyorum inşallah hamileyizdir. Ama aşıro umut bağlamayalım. Sonra üzülmeyelim diye
Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın er geç anne olacağız buna eminim Sen kaç yıllık evlisin

Amin inşallah benim 2 yıl tam dolmadı.. Ama 29 Yaşındayım geç olmadan bi tane olsum istiyorum
Hmmm ben daha 9 aylık evliyim ve 20 yaşındayım 2 ay sonra 21 eşim 33 yaşında gecesi gündüzü yok sürekli çalışıyor bende bana yoldaş olsun diye bir an önce istiyorum

Hmmm ben daha 9 aylık evliyim ve 20 yaşındayım 2 ay sonra 21 eşim 33 yaşında gecesi gündüzü yok sürekli çalışıyor bende bana yoldaş olsun diye bir an önce istiyorum
Daha çok gençsin olur zaten üzülme.. Ki inşallah hamilesindir :) valla biz karı koca öğretmeniz zaman konusunda rahatız ama benim yaş geçiyor diye yoksa aslında nasıl uğraşacağım bebekle onu da bilmiyorum

Geç döllenme diye bişey de var üzülme.. Hem zaten genceciksin senin yumurta rezervin çoktur üzülme
Hiç bir sorunum yok çok şükür bugün doktor ultrasonla baktı yine bir aksilik olsa söylerdi diye umut ediyorum zaten bir kez hamile kaldım o yüzden sıkıntımız yok doktor sıkıntı olsa bu da olmazdı demişti ; ay önce

Yumurtlama takibi yaptın mı peki canım araştır araştır biraz piri oldum işin.. Yardım edeyim sana
Ovülasyon testi ile takip ediyorum 5 haziran yumurtlama oldu 13 haziran kahve lekelenmem oldu akıntı ile beraber bir kaç defa oldu sonra birden kesildi 6 gündür hiç bir leke yok adetimde gelmedi ama akıntım yoğun beyaz şeffaf sarı renklerde lavaboya gittikçe geliyor ve yapışkansı yapısı var anlamadım gitti yahu

Aynen katılıyorum. Stres de yaa ama özaten stres kötü etkiliyor bizi.. Kimyasala üzülme zaten biz adet öncesi test yaparak kendimizi üzüyoruz. Çünkü doğanın kanunu gereği güçlü olmayan sağlıksız canlı kendiliğinden yok oluyor. Kadınların yüzde 50si kimyasal geçiriyormuş ama fark etmiyormuş adetle atıldığı için.. Yani tutunsa da o sağlıklı bir bebek olmayacaktı

Akınto bende de çok var.. Kanda çıkar senin büyük ihtimalle canım.. Çünkü hcg salınımı bazen idrara geç geçebiliyormuş. Ya da hassas test yap.. Bence sabah yetiş sağlık ocağına kan ver.. Hayırlı güzel haberler ver bize inşallah

Aynen hep öyle avuttum zaten kendimi inşallah Rabbim tekrarını nasip eder hepimiz seviniriz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…