Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden öylevalla ben bişey anlamadım ya hiç görmediğim şeyleri görmeye başladım reglide kalça ağrısı ne alaka yani
benimde şuanda kasıklarım ve belim ağrıyor sol göğsüm ağrıyor az önce lavaboya gittim gene gelmiş o akıntı hemde biraz daha fazla gelmiş sanırım doktora randevu alıp gideceğimCidden öyleşuanda ben öyle kötüyüm ki ayaklarım buz gibi üşüyorum kasıklarım sağlı sollu ağrıyor regl olacak gibi. Kalça kemiğimde ağrıyor feci. Ne yatırıyor ne oturtuyor ne de yürütüyor zorlaniyorum agridan
Git bakalım normalde idrar yolu enfeksiyonunda akıntı çok olur ama onu biliyorum. Bebek düşünmeye karar verdiğimiz ay başıma gelmiştibenimde şuanda kasıklarım ve belim ağrıyor sol göğsüm ağrıyor az önce lavaboya gittim gene gelmiş o akıntı hemde biraz daha fazla gelmiş sanırım doktora randevu alıp gideceğim
bende önceden yaşadım ama yanma idrar yapamama gibi şeyler yaşamıştım şuanda böyle şeyler hiç yokGit bakalım normalde idrar yolu enfeksiyonunda akıntı çok olur ama onu biliyorum. Bebek düşünmeye karar verdiğimiz ay başıma gelmişti
Bendede yanma falan olmadi hiç. Hep akıntıyla anlamisimdir ya da mide bulantısı kasık ağrısı gibi yanlar agriir falan. Ordan anliyorumbende önceden yaşadım ama yanma idrar yapamama gibi şeyler yaşamıştım şuanda böyle şeyler hiç yok
Bel kalça ağrısı bende de var sonucunuz nedirBendede yanma falan olmadi hiç. Hep akıntıyla anlamisimdir ya da mide bulantısı kasık ağrısı gibi yanlar agriir falan. Ordan anliyorum
Gebe değilmisim yazdığımda ama geçen hafta gebe oldugumu öğrenmemle kimyasala dönmesi bir olduBel kalça ağrısı bende de var sonucunuz nedir
Bel kalça ağrısı bende de var sonucunuz nedirBendede yanma falan olmadi hiç. Hep akıntıyla anlamisimdir ya da mide bulantısı kasık ağrısı gibi yanlar agriir falan. Ordan anliyorum
İnşallah allahim hepimizin gönlüne göre versin kimyasal nasıl oluyor hiç bilgim yok bende korkuyorum olurum diyeGebe değilmisim yazdığımda ama geçen hafta gebe oldugumu öğrenmemle kimyasala dönmesi bir olduinşallah bu ay olur ne diyim kısmet... İnşallah sendeki gebeliktir
Amin inşallahBel kalça ağrısı bende de var sonucunuz nedir
İnşallah allahim hepimizin gönlüne göre versin kimyasal nasıl oluyor hiç bilgim yok bende korkuyorum olurum diye
Amin inşallah canım sende üzülme her şeyde vardır hayır okumuştum kimyasal sonrası gebelikler iyi oluyormuş seninde inşallah bu ay inşallah güzel haberlerini yazarsın burayaAmin inşallahbende ilk kez karşılaştım 10.ayda
asla adet öncesi test yapma kana gitme. Kimyasal gebeliklerin en iyi oynadığı sahneymis.. kimyasal gebelik kanda gebelik çıkıyor fakat rahme tutunamadan regl ile düşüyor atiyosun. Buymuş.. beta HCG yükselmesini beklerken düşüşe geçti.. şuan daha iyiyim ama psikolojik olarak çok kötü olmuştum ve reglimi de çok şiddetli ağrılı atlattım inşallah bu ay sağlıklı bir gebeliğim olur Allahim hepimiz için hayırlısını versin amin
Amin inşallah canım benim çok sağolAmin inşallah canım sende üzülme her şeyde vardır hayır okumuştum kimyasal sonrası gebelikler iyi oluyormuş seninde inşallah bu ay inşallah güzel haberlerini yazarsın buraya
Benim bugün gecıkmemın 9. günü pazartesiyi bekliyorum kan vercem allahim hakkımızda hayırlısı
Dün iki tane test yaptımAmin inşallah canım benim çok sağolinşallah bu ay olur bende çok duydum ama olmayadabilir nasip bakalım
hiç test yapmadın mi maşallah.. iyi yapmışsın bekle böyle gecikmeyi ona göre yap ben çok pişman oldum. Tabiki adet gecikmesi sonrası da kimyasal olabiliyormuş ama adet öncesi öğrenilenlerde daha fazla. Güzel haberlerini bekliyorum yazarsın buraya
![]()
Hadi inşallah canımDün iki tane test yaptımçünkü artık 8 gün olmuştu kendimi umutlandirmamaya çalışıyorum sonuç pozitif çıktı ama belirtim olmadığı için korkuyorum inşallah mutlu haberleri yazarım sende yazarsın inşallah
Ayenn hayırlısı canım allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahHadi inşallah canımadet gecikmesi en büyük belirtidir diye düşünüyorum sonrası da o testler hayırlısı bakalim