Bide seninde mi boyle erken zamanda belirtiler basladıAynen benimde uc kısmında canım kac gun regl donemine kızlar test yapan olursa haber versin bizede belki hep birlikte yoldaş oluruz
Canım benimde daha regl dönemine 11 gün var gecen hafta once gögsümde bir sızlama hissettim ama regl döneminde olan gibi degil uc kısmında sızlama sonra aynı gun akıntım arttı bayaga ama iç çamasırını ıslatacak kadar 3 gün oncede sabah kalkınca Bı bulantı oldu ve hala devam ediyor dün ve oncekı gunde test yaptımBide seninde mi boyle erken zamanda belirtiler basladı
Silik cıkmıs sanırım test inşallahh hamileyizdir yaa benim ilk olucak canım senim kacıncı acaba ? 1 bucuk yıllık evliyim ve cok istiyorumm yaaCanım benimde daha regl dönemine 11 gün var gecen hafta once gögsümde bir sızlama hissettim ama regl döneminde olan gibi degil uc kısmında sızlama sonra aynı gun akıntım arttı bayaga ama iç çamasırını ıslatacak kadar 3 gün oncede sabah kalkınca Bı bulantı oldu ve hala devam ediyor dün ve oncekı gunde test yaptım
Sizin kan testinde çıkar büyük ihtimalAyın 8 i yumurtlama günümdü ovulasyon testi ile belirledim 9 gün gecmiş üstünden ve adete 8 gün var erken gibime geliyo ama aynı belirtiler bende de var .. sol kasığım arada sızlıyo
Canım ben 8 yıllık evliyim 3 tane sıpam var benim inşallah sende ve isteyen tüm arkadaslarda hamıştırSilik cıkmıs sanırım test inşallahh hamileyizdir yaa benim ilk olucak canım senim kacıncı acaba ? 1 bucuk yıllık evliyim ve cok istiyorumm yaa
Canım beklemek en iyisi zaten varsa cıkar elbet. . Test yapıp üzülmek istemiyorum acıkcası zor bir durum ya allah hepimize nasip etsin inşallahhSizin kan testinde çıkar büyük ihtimal
Maşallahh canım allah bereket vermiş allah bagıslasın canım hersey nasipCanım ben 8 yıllık evliyim 3 tane sıpam var benim inşallah sende ve isteyen tüm arkadaslarda hamıştır
Amin canım oyle tabıMaşallahh canım allah bereket vermiş allah bagıslasın canım hersey nasip
Amin inşallah ben senin kadar sabırlı değilim yaa bir sürü genelik yesti aldım İnternetten yarın gelecek.. Evde koyulaşırsa öyle kan vereceğimCanım beklemek en iyisi zaten varsa cıkar elbet. . Test yapıp üzülmek istemiyorum acıkcası zor bir durum ya allah hepimize nasip etsin inşallahh
Ovulasyon testi de alsana ben onla da takip ettim ben istiyorum ama kafama cok takmıyorum acıkcası sonucta nasip olsa her şekil olur canm sende cok takmamaya çalışAmin inşallah ben senin kadar sabırlı değilim yaa bir sürü genelik yesti aldım İnternetten yarın gelecek.. Evde koyulaşırsa öyle kan vereceğim
Bende ettim yarın tam 1 hafta dolacak çatlayalıOvulasyon testi de alsana ben onla da takip ettim ben istiyorum ama kafama cok takmıyorum acıkcası sonucta nasip olsa her şekil olur canm sende cok takmamaya çalış
Senin catlama günü de hafif silik sanki benim cok net cıkmıstı baya koyuydu canım inşallajj allah nasip ederBende ettim yarın tam 1 hafta dolacak çatlayalı
Değildi aslında kan gibi kırmızıydı kuruyunca bçyle oldu.. Yıldız olan yumurtlamaSenin catlama günü de hafif silik sanki benim cok net cıkmıstı baya koyuydu canım inşallajj allah nasip eder
25nde olmam lazmİnşallah gebesindir canım kac gun var regl dönemine
Amin insllh. Belirti var mi hicBend işk defa bu ay ovilasyon testi kullanım kızlar, yumurtlama ve çatlamayı gördüm günleride değerlendirdik, bata 3 gün kaldı heyecanla bekliyoruminşallah isteyen herkese nasip etsin
Yumurtlama üstüne 14 gün sayarsak 25.de olmam lazım.. Yoksa normalde 4 gün geçti zaten25nde olmam lazm
Anladım cnm iyi bakalımm hadi hayırlısı inşallahhDeğildi aslında kan gibi kırmızıydı kuruyunca bçyle oldu.. Yıldız olan yumurtlama
MaşaAllah yaşları kaç canm Allah bağışlasınRabbim isteyen herkese nasip etsin benım için pek iyi olmadı cünkü 3 tane sıpam var ve daha cok küçükler ama Rabbim de verdiyse baş göz üstüne tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?