Kucuk bi balik gibi icimzde kipirdicakİçinde minik bi heycan olmasi umudu çok güzel bi duygudur bizde malesef bu konuda sabırsız
Vala canım artık.okudugumuz belirtilerde insanın inanası gelmiyor her ay kendimi hamileymis gibi sanıyorum biraz da psikolojik oluyo canım sanırımİnslalahh canim ya kimsede tecrübesini paylaşmıyor malesef. Gecen ay bnde senin gibiydim kanamam cok az geldi bu ayda gelmedi
İnşallah canım ya senin bata kaç günün varOyy insllh yaa. Gunden gune bedenimiz degisio malaesefinsllh dogru hissediyoruzdr
Aslnda ben de amaan bugun yapim nolck ki dedim kendi kendime. Ama tembellikten cikmadimAynen ya sorma benim de bata 5 günüm var ama dayanamayıp test yaptım negatif tabiki yine
7 gun sonra olmam lazm bnm deİnşallah canım ya senin bata kaç günün var
Bata kaç günün var canımİnslalahh canim ya kimsede tecrübesini paylaşmıyor malesef. Gecen ay bnde senin gibiydim kanamam cok az geldi bu ayda gelmedi
2 gun geciktiBata kaç günün var canım
İnşallah canım sen ne güzel kayda değer Bir belirti görmüşsünAh kızlar ah benim de regl tarihine 11 gün var bir hafta once başlayan kasıkta batma akıntıda artıs ( bazen beyaz bazen sarımsı ama kokusuz) gögüslerde sızlama ve sabah olan hafif bulantılar üzerine dün ve oncekı gün test yaptım ikinci çizgi silik şekilde cıktı Bugun doktora gittim rahimde kalınlaşma oluşmus bu testlerde yanılma payı cok azdır gununde gel test yapalım dedi yani sizlerinde hamiş olma ihtimaliniz yüksek
Pardon canım zaten yazmışsın inşallah canım hamissindir2 gun gecikti
Ya cok mutlu oldum mesajini okuyunca insallah kuzumm insallahh bencede hamilesin testlerin silikte olsa pozitif gösterme imkânı cok düşük saglikli alirsin bebisini kucağına insallahhAh kızlar ah benim de regl tarihine 11 gün var bir hafta once başlayan kasıkta batma akıntıda artıs ( bazen beyaz bazen sarımsı ama kokusuz) gögüslerde sızlama ve sabah olan hafif bulantılar üzerine dün ve oncekı gün test yaptım ikinci çizgi silik şekilde cıktı Bugun doktora gittim rahimde kalınlaşma oluşmus bu testlerde yanılma payı cok azdır gununde gel test yapalım dedi yani sizlerinde hamiş olma ihtimaliniz yüksek
Rabbim isteyen herkese nasip etsin benım için pek iyi olmadı cünkü 3 tane sıpam var ve daha cok küçükler ama Rabbim de verdiyse baş göz üstüne tabiİnşallah canım sen ne güzel kayda değer Bir belirti görmüşsün
Kiz ne guzl konustun sen ole ama yaaAh kızlar ah benim de regl tarihine 11 gün var bir hafta once başlayan kasıkta batma akıntıda artıs ( bazen beyaz bazen sarımsı ama kokusuz) gögüslerde sızlama ve sabah olan hafif bulantılar üzerine dün ve oncekı gün test yaptım ikinci çizgi silik şekilde cıktı Bugun doktora gittim rahimde kalınlaşma oluşmus bu testlerde yanılma payı cok azdır gununde gel test yapalım dedi yani sizlerinde hamiş olma ihtimaliniz yüksek
Saol kuzum Rabbım sizlere de nasip etsin inşallahYa cok mutlu oldum mesajini okuyunca insallah kuzumm insallahh bencede hamilesin testlerin silikte olsa pozitif gösterme imkânı cok düşük saglikli alirsin bebisini kucağına insallahh
Amin canım takdiri ilahi işteRabbim isteyen herkese nasip etsin benım için pek iyi olmadı cünkü 3 tane sıpam var ve daha cok küçükler ama Rabbim de verdiyse baş göz üstüne tabi
Öyle canımAmin canım takdiri ilahi işte
İnşallah gebesindir canım kac gun var regl dönemineKiz ne guzl konustun sen ole ama yaasimdi gel de yarin test alip yapma insllh gebesindir gebeyizdir
Dediğin bütün belirtiler suan bende de var inan bazen sarı bazen beyaz akıntı var ve sol göğsüm de uc kısmına sanki iğne batiyo.Ah kızlar ah benim de regl tarihine 11 gün var bir hafta once başlayan kasıkta batma akıntıda artıs ( bazen beyaz bazen sarımsı ama kokusuz) gögüslerde sızlama ve sabah olan hafif bulantılar üzerine dün ve oncekı gün test yaptım ikinci çizgi silik şekilde cıktı Bugun doktora gittim rahimde kalınlaşma oluşmus bu testlerde yanılma payı cok azdır gununde gel test yapalım dedi yani sizlerinde hamiş olma ihtimaliniz yüksek
Aynen benimde uc kısmında canım kac gun regl donemine kızlar test yapan olursa haber versin bizede belki hep birlikte yoldaş oluruzDediğin bütün belirtiler suan bende de var inan bazen sarı bazen beyaz akıntı var ve sol göğsüm de uc kısmına sanki iğne batiyo.
Ayın 8 i yumurtlama günümdü ovulasyon testi ile belirledim 9 gün gecmiş üstünden ve adete 8 gün var erken gibime geliyo ama aynı belirtiler bende de var .. sol kasığım arada sızlıyoAynen benimde uc kısmında canım kac gun regl donemine kızlar test yapan olursa haber versin bizede belki hep birlikte yoldaş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?