Gebelik belirtisi?

İnslalahh canim ya kimsede tecrübesini paylaşmıyor malesef. Gecen ay bnde senin gibiydim kanamam cok az geldi bu ayda gelmedi
Vala canım artık.okudugumuz belirtilerde insanın inanası gelmiyor her ay kendimi hamileymis gibi sanıyorum biraz da psikolojik oluyo canım sanırım

Ah kızlar ah benim de regl tarihine 11 gün var bir hafta once başlayan kasıkta batma akıntıda artıs ( bazen beyaz bazen sarımsı ama kokusuz) gögüslerde sızlama ve sabah olan hafif bulantılar üzerine dün ve oncekı gün test yaptım ikinci çizgi silik şekilde cıktı Bugun doktora gittim rahimde kalınlaşma oluşmus bu testlerde yanılma payı cok azdır gununde gel test yapalım dedi yani sizlerinde hamiş olma ihtimaliniz yüksek

İnşallah canım sen ne güzel kayda değer Bir belirti görmüşsün

Ya cok mutlu oldum mesajini okuyunca insallah kuzumm insallahh bencede hamilesin testlerin silikte olsa pozitif gösterme imkânı cok düşük saglikli alirsin bebisini kucağına insallahh

Kiz ne guzl konustun sen ole ama yaa simdi gel de yarin test alip yapma insllh gebesindir gebeyizdir

Gelenin kismeti varmis ki gelio iste. Allh istemese olur mu
Bereketyle gelsin insllh

Dediğin bütün belirtiler suan bende de var inan bazen sarı bazen beyaz akıntı var ve sol göğsüm de uc kısmına sanki iğne batiyo.

Dediğin bütün belirtiler suan bende de var inan bazen sarı bazen beyaz akıntı var ve sol göğsüm de uc kısmına sanki iğne batiyo.
Aynen benimde uc kısmında canım kac gun regl donemine kızlar test yapan olursa haber versin bizede belki hep birlikte yoldaş oluruz

Aynen benimde uc kısmında canım kac gun regl donemine kızlar test yapan olursa haber versin bizede belki hep birlikte yoldaş oluruz
Ayın 8 i yumurtlama günümdü ovulasyon testi ile belirledim 9 gün gecmiş üstünden ve adete 8 gün var erken gibime geliyo ama aynı belirtiler bende de var .. sol kasığım arada sızlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…