- 16 Haziran 2019
- 731
- 1.465
- 28
Saol canım 8 5 ve 3.5MaşaAllah yaşları kaç canm Allah bağışlasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım 8 5 ve 3.5MaşaAllah yaşları kaç canm Allah bağışlasın
Benimde 2 yaşında kızım var bende 2.yi istiyorum ama bi 7 8 kilo fazlam var onları verip öyle istiyorumSaol canım 8 5 ve 3.5
Biraz zor oluyor tabi ama Allah kolaylığınıda veriyor canım baksana bende 3 tane var tam diyete başladım zayuflıyorum dedım şimdide 4 geliyor cok stresliyim bende istemiyorum aslında ama napayım bilemiyorumBenimde 2 yaşında kızım var bende 2.yi istiyorum ama bi 7 8 kilo fazlam var onları verip öyle istiyorum
Bi yandanda tereddütteyim zorlanırmym acaba diye
Testin fotosu at baklm bi. Test yapmadan once Sivi icmemek gerekiomusKızlar bende dayanamayıp dun test yaptim bugun reglimin 3 gunu olmasi gerekirdi ama hala yok. Bu arada cok afedersiniz ama ben dun test yaparken yeni sivi tuketmistim idrarimda çok acıktı sizce yanlis olabilir mi hafif bi cizgi var gibi ama birde siz bakın
Kızlar bende dayanamayıp dun test yaptim bugun reglimin 3 gunu olmasi gerekirdi ama hala yok. Bu arada cok afedersiniz ama ben dun test yaparken yeni sivi tuketmistim idrarimda çok acıktı sizce yanlis olabilir mi hafif bi cizgi var gibi ama birde siz bakın
Beceremedim bi turlu ya atmaya calisiyorum canmTestin fotosu at baklm bi. Test yapmadan once Sivi icmemek gerekiomus
Kzum attim bi bak bakalim kizlaaar sizde birşeyler soyleyin olcem heyecandanBeceremedim bi turlu ya atmaya calisiyorum canm
Vallaa biseyler gorunuo burdan ☺bence var gibi. Hayrli olsn simdiden. Imkanin varsa kan testi yaptr bugun
Bisey olmasydi tertemiz cikardi diye dusunuorm.☺Insllh ben de yasarim bu mutlulugu bu hafta. ❤Kzum attim bi bak bakalim kizlaaar sizde birşeyler soyleyin olcem heyecandan![]()
İlk yarım saatte böyle olduysa kesin var :)Kzum attim bi bak bakalim kizlaaar sizde birşeyler soyleyin olcem heyecandan![]()
Ay inşallah hamisimdir kuzum 2 gün daha bekliyim diyorum artik dayanamazsam kan testine giderim burdan haberde veririm sende hamissindir insallaahhBisey olmasydi tertemiz cikardi diye dusunuorm.☺Insllh ben de yasarim bu mutlulugu bu hafta. ❤
İnşallah canimİlk yarım saatte böyle olduysa kesin var :)
Bence bekleme yani ben olsam beklememAy inşallah hamisimdir kuzum 2 gün daha bekliyim diyorum artik dayanamazsam kan testine giderim burdan haberde veririm sende hamissindir insallaahh
Bncede al yap valla cok merak ettim insallah ugurlu geliriz birbirimizeBence bekleme yani ben olsam beklememhatta simdi hazrlanip gidicem test alcam
![]()
Canm sen ne zamqn test yapmayi dusunuyosunİlk yarım saatte böyle olduysa kesin var :)
Canım yaptım bugün ama bişi yok. Zaten belli olmayacağı ortadaydı. Yumurtlayalı 7 gün oldu daha önce kama sonra idrara ki daha kana 10. Gün karışıyorCanm sen ne zamqn test yapmayi dusunuyosun
Ay insllh yaaa ❤❤Bncede al yap valla cok merak ettim insallah ugurlu geliriz birbirimize![]()
Az kalmis canim çıkmaması cok doğal o zaman bi kac gun sonra guzel haberlerini aliriz insallahCanım yaptım bugün ama bişi yok. Zaten belli olmayacağı ortadaydı. Yumurtlayalı 7 gün oldu daha önce kama sonra idrara ki daha kana 10. Gün karışıyor