merhaba kizlar, superisi63 var mi gelisme, Insallah guzel haber verirsin. sevilim ben de iyiyim, disciye gidiyorum bugunler tum dislerin rontgenini cekti sevindim bakarsin hamile falan olurum yakinda ise yarar rontgen sonra. kizlar bir baslik vardi 16 aylik hamile bir arkadas dis agrisi cekiyor ve korkuyor disciye gitmeye ben de tam tesaduf disciye gidiyorum bugunler, ilk uc ay rontgen yok dedi disci. biz uzulup bunalcagimiza gelin bu tarz dertlerimizi halledelim:))) hamile kalsak da kalmasak da zaten saglik bir de kalirsak bu derdimiz olmaz. herkese bir disiciyi hatirlatmak istedim gidip kontorlunuzu yaptirin bence kizlar, ne varsa soyleyin simdiden rontgenini de ceksinler. ne dersiniz?
sarikiz, o kadar ayrintili bilmiyorum ama bana disci genel konustu, rontgen cektirmek anladigim kadariyla sorunlu. yalniz ayni dert bende de var, yirmilik gomulu( yirmilik dis cekimi zordur biraz sonrasinda da oncesinde mutlaka antibiyotik gerekir, ben bir tanesini cektirmistim. uc dort gunde pek yiyemezsin. istersen one cek sen bu yirmilik cekim isini. ya da discine sor. sen bilirsin.
iyi akşamlar kızlarrrrrrr nasıl keyifler bakalım benim sıkıcı
saydığın gün insallah gelmez ve hamile kalırsın canım valla ben garip gelecek ama bayram nedeniyle sıkılıyorum eşimin işi dolayısıyla kurban bayramı yoğun geçiyor yalnızım ewdeyim sürekli monotonluk anlayacağınmerhaba sevilim, hadi ben gün sayıyorum sen neden sıkılıyorsun!:teselli:
geçmiş olsun canım valla çok yaşıtlarım akraba var fakat hepsi sehir dışına evlendi yalnız kaldım fakat burada sizlerle paylaşıyorum yalnızlığımı gideriyorumBen de aslında salondaki hasta yatağımda sıkılıyorum :) arada bir turlayıp buraya da bakıyorum. canını sıkmamaya çalış canım, kardeş akraba arkadaş yok mu vakit geçirebileceğin?
slm kızlar allah nasip ederse yarın test yapıcam inş hamileyimdir dua edin yarın sonucu sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum inş müjdeli haberler veririm
kendi yaşadığım sehir diye söylemiyorum ama türkiyeyi hemen hemen gezdim yok eskişehir gibi bi şehir her yönüyle harika tavsiye edrim hayatım tam yaşanacak sehiryavrukuş, biz de hep buralardan kaçsak nereye gideriz diye düşününce eskişehir geliyo aklımıza -ki hiç görmedik orayı- :) bakarsın gözümüzü karartır taşınırız oraya
yalnız hissetme canım kendini buralara hep dolu hep dolu kaydirigubbakcemile5
canım insallah vardırda verirsin o güzel haberi bizekaydirigubbakcemile5slm kızlar allah nasip ederse yarın test yapıcam inş hamileyimdir dua edin yarın sonucu sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum inş müjdeli haberler veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?