• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR LÜTFEN CEVAP VERİN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM

Umarım psikolojimiz düzelir. Ben 5 gün önce gittim bir daha test yaptırdım hatta 0.100 çıktı. Ertesi günde regl oldum. Benimde aklıma geldi testler hatalı olabilir mi diye. Bu olaydan sonra sürekli test yaptırdığım hastaneye gittim çünkü kan vermeye. Önceki sonuçlara bakıp aynı sonucu yazmış olabilirler mi diye düşündüm.
Biliyor musun aynısı bende düşündüm gerçekten aynısını düşündüm sonr internneten göbek çeşitlerine baktım benziyor mu benzemiyor mu diye tüm testlere yanlış gözüyle baktım hala bak karın ağrım ve şişliğim devam ediyor üzerinden 3 ay geçti ama hala düşünüyorum artık yakın arkadaşlarım dövecek beni bir daha acaba böyle mi diye düşünürsem . Gerçekten umarım bende psikolojimizin düzelmesi gerektiğini düşünüyorum gerçekten kendi kendimize yapıyoruz ama artık kabul etmek gerekiyor üzerinden 3 ay geçti yani illlaki çıkardı ben 28 kasımda yaşadım en son testi 13 şubatta verdim ve negatif dedi doktor ve hatta azarda yedim doktordan içim rahat olur sanıyordum ama hala rahat edemedim

Konuşalım o zaman hiçbir şey yok hamile değilsin
merhaba. en son 1 ocakta korunmali iliski yasamistim ay sonunda beklenen gunde regl olmustum ancak regl kesildikten 2 gun sonra yumurtlamaya yakın kahverengi lekelenmelerim oldu. suanda da beklenen tarihimden 2 gün geçti göğüslerim şiş falan. hamilelik olabilr mi?

Back