- 10 Mayıs 2008
- 174
- 1
- 116
slm kızlar test yaptım ama olumsuz offfff yaaaaa nedennn çok üzüldüm vallaaa ama neden hastalanmadım anlamıyorum doktora gidicem bakalım ne diyecek offfffff
canım öncellikle üzülme hayırlısı olsun ne testi yaptın idrarmı kanmı:çok üzgünüm:Bütün ümitlerim suya düştüüüü offff yaaaaaasenağlama
nesli canım belime ağrı giriyor arada sonra bir sol kasığıma bir sağ kasığıma arada sancı giriyor bide gögüslerim sabah kalktıgımda agrıyor ve acıyor ama gün içinde normal başka bişey yok canım neden sordun tatlım
nesli canım yarın doktora gidicem zaten bakalım ne diyecek kan tahlili sonucu hemen çıkarmıki acaba?
ortalama 2 saat içinde çıkar tatlım, hadi artık moral depola bünyeye kaydirigubbakcemile5
kızlar az önce adetim başladı, neyse zaten hastalık yakamdaydı, üzülmedim hiç ..
listeye 6 ocak yazarsanız sevinirim :)
arkadaşım üzme kendini bidahaki ay olur insallah bakalım benim bu ay ne olacak çok merak ediyorum:bbo:kızlar az önce adetim başladı, neyse zaten hastalık yakamdaydı, üzülmedim hiç ..
listeye 6 ocak yazarsanız sevinirim :)
merhaba kizlar,Kızlar biliyorsunuz bugün test yaptım hamile değilim şimdi hafif hafif akıntım başladı acaba hastalanacakmıyım neden olabilir:bbo:
çok haklısın arkadaşım herseyi oluruna bırakacağız düşünmek stres yapmak gerçekten engelliyor ama insanın elinde olmuyorben son zamanlarda hem kk yı hem de internet üzerinden farklı yerleri milim milim inceledim ve özünde tek bir sonuç çıkardım.
Yeni birşey değil, çoğumuz da hemfikiriz sanırım :)
Bebek düşüncesine odaklanmaktan vazgeçiyorum, kendime dikkat ediyorum, levent'imle birbirimizin gözlerinin içine bakmaya, gülmeye,
mutlu olma çabamıza devam edeceğiz,
o nasılsa bizi bulacak diyip sabırla hayata devam!
Dedim ya hamisler bunu öğütlüyo hep eee ne demişler "sen sus dünya ayağına gelir" a.s
ben son zamanlarda hem kk yı hem de internet üzerinden farklı yerleri milim milim inceledim ve özünde tek bir sonuç çıkardım.
Yeni birşey değil, çoğumuz da hemfikiriz sanırım :)
Bebek düşüncesine odaklanmaktan vazgeçiyorum, kendime dikkat ediyorum, levent'imle birbirimizin gözlerinin içine bakmaya, gülmeye,
mutlu olma çabamıza devam edeceğiz,
o nasılsa bizi bulacak diyip sabırla hayata devam!
Dedim ya hamisler bunu öğütlüyo hep eee ne demişler "sen sus dünya ayağına gelir" a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?