Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kimse yokmu çok yanlız kaldım ama bensenağlama
canım sağol eşimin işi dolayısıyla kurban bayramı çok yoğun geçiyor o yüzden yalnızım ve hep ewdeyim canım sıkılıyor o yüzden sayfaya bakıyorum kimsecikler olmuyor dediğin gibi bayram geçsin bol bol görüsürüz bitanem öptümkıslarrrrrrrrrrr........herkeze iyi bayramlar.....sevilim cnm çok yanlız bırakmışız seni kusura bakma valla gelen giden annemlerdeyiz zar zor girdim tatil bitince telafi ederiz canlarım.....yeni arkadaşları ekliyorum eskileride siliyorum.....
ceylan tatlım saol msj göndermişsin bende hepinizin bayramını kutlarım.....
slm kızlar ya kızlar ben hala adet olmadım ayın 4 ünde test yapmıştım bişey çıkmadı tekrar test yapmaya korkuyorum ya olumsuz çıkarsa belkide hamileyim bilemiyorum olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum ne yapayım kızlarr yaaaaa yardım edinnnnnn
hadi canım inşallah olmzsın o belirtiler adet deilde hamilelik belirtisidir insallahkızlar hepinize iyi bayramlar dilerim.. rabbim seneye bayramı bebişlerimizle geçirmeyi nasip etsin hepimize..
bu arada hala hastalanmadım...
belim felaket ağrıyo
vucudumda inanılmaz bi hassiyet var.. ve hiç uyuyamıyorum geceleri bölük bölük hep..hayırlısı inşaaallah..
canım valla nasıl olsun canım sıkılıyo ewde yalnızım o yüzden dün annemlere gittim geç geldim giremedim o yüzden sen nasılsın tatlımsevilim nasilsin? moreller nasil?
hayatım aynı şey benim teyze kızında oldu 4 gün idrar testi yaptı çıkmadı iki gün sonra kan testi yaptırdı çıktı istersen kan testi yaptır hayırlısı olsun insallah vardır canımslm kızlar ya kızlar ben hala adet olmadım ayın 4 ünde test yapmıştım bişey çıkmadı tekrar test yapmaya korkuyorum ya olumsuz çıkarsa belkide hamileyim bilemiyorum olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum ne yapayım kızlarr yaaaaa yardım edinnnnnn