• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR LÜTFEN CEVAP VERİN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM

Umarım psikolojimiz düzelir. Ben 5 gün önce gittim bir daha test yaptırdım hatta 0.100 çıktı. Ertesi günde regl oldum. Benimde aklıma geldi testler hatalı olabilir mi diye. Bu olaydan sonra sürekli test yaptırdığım hastaneye gittim çünkü kan vermeye. Önceki sonuçlara bakıp aynı sonucu yazmış olabilirler mi diye düşündüm.
Biliyor musun aynısı bende düşündüm gerçekten aynısını düşündüm sonr internneten göbek çeşitlerine baktım benziyor mu benzemiyor mu diye tüm testlere yanlış gözüyle baktım hala bak karın ağrım ve şişliğim devam ediyor üzerinden 3 ay geçti ama hala düşünüyorum artık yakın arkadaşlarım dövecek beni bir daha acaba böyle mi diye düşünürsem . Gerçekten umarım bende psikolojimizin düzelmesi gerektiğini düşünüyorum gerçekten kendi kendimize yapıyoruz ama artık kabul etmek gerekiyor üzerinden 3 ay geçti yani illlaki çıkardı ben 28 kasımda yaşadım en son testi 13 şubatta verdim ve negatif dedi doktor ve hatta azarda yedim doktordan içim rahat olur sanıyordum ama hala rahat edemedim

Konuşalım o zaman hiçbir şey yok hamile değilsin
merhaba. en son 1 ocakta korunmali iliski yasamistim ay sonunda beklenen gunde regl olmustum ancak regl kesildikten 2 gun sonra yumurtlamaya yakın kahverengi lekelenmelerim oldu. suanda da beklenen tarihimden 2 gün geçti göğüslerim şiş falan. hamilelik olabilr mi?

merhaba. en son 1 ocakta korunmali iliski yasamistim ay sonunda beklenen gunde regl olmustum ancak regl kesildikten 2 gun sonra yumurtlamaya yakın kahverengi lekelenmelerim oldu. suanda da beklenen tarihimden 2 gün geçti göğüslerim şiş falan. hamilelik olabilr mi?
Korunmuşsun reglde olmuşsun bence olmaz. Stres yapma 10 güne kadar gecikme normal diyorlar

Hata yaptığımın farkındayım. Pişmanım. Yapmamalıydım. Burada bir sürü anne ve anne adayı insanlar var onlar birazda olsa destek olurlar bende bu korkumu yenerim diye yazmak istedim azarlamanıza gerek yok
Ayrıldıysanız sakın barışma öyle birisiyle ondan bir cacık olmaz sana korktuğun bir konuda destek yerine köstek olmuş hamile olsaymışsn git aldır diyecek biri bellki

Kızlar selam. Lütfen yargılamayın ve yargılamadan yorum yapın olur mu ? Ekim ayı içerisinde erkek arkadaşımla korunmasız birlikteliğim oldu. Hani içine boşalmadım falan diye söyledi ama ben tereddüt ettiğim ve emin olamadığım için gidip eczaneye yarım saat içinde Ella aldık ve içtim. Sonrasında içime şüphe düştüğü için internetten araştırdım ella içip hamile kalanları okuyunca panikledim ve erkek arkadaşımla bu konu üzerinde tartışma yaşadık ve bana ne halin varsa gör hamileysen gibi bir cümle kurdu ve benim içime hamilelik korkusu iyice düştü. İlişkiden 14 gün sonra ben adet oldum. Ama rengi falan kahverengiydi. Adet olduğumu bile anlamadım kahverengi olduğu için yerleşme kanaması falan mı diye düşündüm. Test yaptırdım 0.100 çıktı. O günden sonra Ocak ayına kadar düzenli tam tarihimde adet oldum. Hatta Ocak ayında kadın doğuma gittim pcos var dedi ve ben yaşadığım olayı anlattım her ihtimale karşı yine gebelik testi istedi onuda yaptırdım. Ocak 11 de kan testim 0.100 çıktı. Ama şu 20 gündür karnımda bir şişlik hissediyorum. Bana hamileysen ne halin var gör dedi ya o içime çok dert oldu ve hala hamile miyim diye korku yaşıyorum. Olayın üstünden 15 hafta geçti hemen hemen 4 ay. Internetten okuyorum adet olup hamile olanlar var. 4 aylık gebelik belirtilerine bakıyorum sanki bende varmış gibi hissetmeye başladım. Karnımın şişliğini öyle hissediyorum. Sanki içimde bebek var karnım büyüyor diye düşünmekten kafayı yiycem. Ben hamile kalmaktan korktuğum için ve kötü ayrıldığımız için psikolojik olarak etkileniyorumdur dimi ? Yani 4 ay adet görüp kan testleri negatif hamile şansım olamaz ? Bu belirtiler psikolojiktir dimi ? Hem adet olup hem hamile olanları okudukça iyice psikolojim bozuldu. 4 aylık gebelik belirtilerinde de karın şişliği hissedilir yazıyor ve bende şişkinlik hissediyorum.. NE OLUR BIR CEVAP VERIN YALVARIRIM
Merhaba bende aynı durumları yaşıyorum Kasım ayında bir ilişkim oldu ve bizde ayrıldık he bana öyle ağır bir şey demedi ama farklı imada bulundu ve benim burda ona laf anlatırken bu dertle uğraşırken imanım gevredi ama o bende tekrar istekte bulununca ayrıldım her neyse bende ella kullandım sonrasında 1 hafta geçti adet oldum zaten olay olurken benim adetime 3 gün vardı ama aşırı stresliyim asla o korku benden geçmedi 1 hafta gecikince Ben kadın doğuma gittim adet söktürücü verdi sonra ben 3 ay sonunda idrar testi yaptım negatifti 4 gün önce yine yaptım idrar testi negatif bende göbekli biri olduğum için o şişliği anlamadım ama stresten bağırsak mide falan kalmadı bende ama oturunca falan katlanıyor goguslerimde büyümedi bilmiyorum ya

Seninle aynı durumu bende yaşıyorum bende kasımda ilişki yaşadım ve üstüne 2 kez adet oldum sayısız test verdim en son bende şubatın 2. Haftası verdim v doktor kesin yok dedi ama benimde karın şişliğim ve karın ağrım var benimde hala aklıma geliyor ama evet gerçekten galiba bunlar psikolojik yani her gün bende düşünüyorum ama yok yani yorumlarda yazdıkları gibi 3-4 aylık olsa beta hcg çok yüksek olurdu kendimi bende böyle rahatlatmaya çalışıyorum hatta bende konu açmayı düşündüm kesin midir değil midir diye bende hastanenin yaptığı testten bile şüphe ettim
Benimde kasımda oldu ella aldım 1 haftaya adet oldum doktora kan testi vermedim 3 ay sonra idrar testi yaptığımda negatif birde 4 gün önce yaptım negatif ama hala endiseliyim

Back