Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

melıkee bu bızım yasdıgımz saf-yfalar 100 ü gecmıstı dımıı bende 63 gorunuyoda ondan soruyom....

çok güzel olmuş askım ve ben bendenmi hoşuna gitti kıssss:jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım işletme 3 teyim iki yıl urfada okumustum ya şimdi aöften devam aklinialirimsmile
söledigin bölümler süper kısss hemşirelik bile varmış aöfte onu okusan süper olur vallaaa iş imkanın çok ohhh kebapyerimseniben olumunekankayizsmile

melıkem been cıkıyorum canım kocısımle dısarı cıkıyoruz aksama gorusrz kıslarrr....

askım ve ben hosuma gıdıyo evet canım ama hurrem yaptı bana o oyle yasmıs yanıııı ben oyle oraların falan yasıldıgını bımıyrdm zaten hemsırelık te gusel evet bakalım tercıh etcem ınsallah bısey karar veremıyom daha canımcım gorusrz ben cukuyırm guselım optüm senııııı melıkemmmmm ayy kıs ben senı cok sevdım yahuuu....olumunekankayizsmile

oyyy oyy yirim seni haaa bende sizi çok seviyorum canımın içi güle güle tatlışımmmm ellerine saglık hürremcimin yapar dostum benim evet canım hemsirelik daha garanti yane hakkında hayırlısı olsun bitanem benimmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

mrb kuzusum napim sınav stresi geldi yine şimdide kociş geldi görevden yemek yedik tv bakıyoz sen napıyosun datluşummmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

biz de yemeğimizi yedik güzel güzel maçımızı izleyecektik bi telefon olay var gel
bıktım artık bu durumdan yaa mafoldumben
bugün zaten öğleye kadar çalışmıştı sonra bi kere daha çağırdılar gitti geldi şimdi yine..
ooof yaa :gitme:

arkadaşlar ya adet dönemime 1 hafta var ama acayip yorgun hissediyorum uyumak istiyorum sık sık tıvalete gidiyorum kasıklarımda belimde agrım var ve gögüslerim agrıyo bbunlar hamilelik belirtisi mi yoksa adet dönemi belirtisi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…