ayyy canım benım ya ayran ıcersen uyursun tabı zaten canında calısmak ıstemıyormus hayırlısı olur ınsalah senın bolum ney canım unıv degıl aöf bende bu sene acıkogretm okumyı dusunyrm a neyı tercıh edecım bılmıyorm cocuk gelısm le edebıyat dusunyrm ama hayırlısı bakalımmm bende bugun bahar temızlıgı yapıydum halılarımı yıkamaya verdım perdelerımıde yıkadım astım yerıne... bıde kayınvalıdemlerı ızmıre yolcu ettık oyle ıste.....sen neler yaptın bugun bu arada cızelgem nasıl olmussss
melıkee bu bızım yasdıgımz saf-yfalar 100 ü gecmıstı dımıı bende 63 gorunuyoda ondan soruyom....
çok güzel olmuş askım ve ben bendenmi hoşuna gitti kıssss:jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım işletme 3 teyim iki yıl urfada okumustum ya şimdi aöften devam aklinialirimsmile
söledigin bölümler süper kısss hemşirelik bile varmış aöfte onu okusan süper olur vallaaa iş imkanın çok ohhh kebapyerimseniben olumunekankayizsmile
askım ve ben hosuma gıdıyo evet canım ama hurrem yaptı bana o oyle yasmıs yanıııı ben oyle oraların falan yasıldıgını bımıyrdm zaten hemsırelık te gusel evet bakalım tercıh etcem ınsallah bısey karar veremıyom daha canımcım gorusrz ben cukuyırm guselım optüm senııııı melıkemmmmm ayy kıs ben senı cok sevdım yahuuu....olumunekankayizsmile
melıkem been cıkıyorum canım kocısımle dısarı cıkıyoruz aksama gorusrz kıslarrr....
hayırlı akşamlar cıtırlarrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
hurremcım cok gusel olmus elıne saglık sagol canım benım....
merhabalar fıstık naber nasılsın opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
slm kimse yokmu
mrb kuzusum napim sınav stresi geldi yine şimdide kociş geldi görevden yemek yedik tv bakıyoz sen napıyosun datluşummmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
slm kimse yokmu
bende geldim hihoyyyt