- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 40
hımmm güzel soru kaydirigubbakcemile3
valla sen en iyisi ortasını bul 13ünü dikkate al
zaten adet belirtileri bikaç gün önceden belli ediyo benim karnım iki gün önce balon gibi şişer mesela gerçi bazen kadınlar hamile bile olsalar adet belirtisi yaşıyorlar
ne kadar da birbirine benziyor şu meretler yaalmaz:
kız nerelerde geziyosun bakiim sen yine
kısss bu birben nerde idmanı yogun galibaaaaaaaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zaten kadınların hangi işi karışık değilkiii
ayy keşke su deniz atlarının erkeğinin yaptıgı gibi bizim cocuklarıda kocalarımız doğursa yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım dedim ya anlamıyonuz galibaa eşimle idmandaydık keleee kedi gibi dolanıyo peşimde bi hafta görmedi ya çok özlemiş çılgın tekemmm hiç sormayın:kedi: :kedi: :kedi:
canım dedim ya anlamıyonuz galibaa eşimle idmandaydık keleee kedi gibi dolanıyo peşimde bi hafta görmedi ya çok özlemiş çılgın tekemmm hiç sormayın:kedi: :kedi: :kedi:
sorma canım sorma bahçe diyor başka da bişey demiyor :roflol:
aman be onlar bir iki ay dener sonra sıkılır vazgeçerlerdi kaydirigubbakcemile3
haaa öyle söylesene aklinialirimsmile
hadi kolay gelsin ozaman:kedi::kedi:
ya melike eşim 12den önce gelemezmiş :gitme: yine zehir oldu gecemiz
hadi yaa canım bu aralar hep yogun olurlar bak benim iki abimde yogun yane ondan biliyom dua et bişi olmasında gece 12.de gelsin tatlışımmmolumunekankayizsmile :Saruboceq:
şimdi ben belgesel izlemeye bayılırım hayvanlarla ilgili özellikle bana çok ilginç gelen bir konuyu anlatmak isterim sıkmazsam eger
simdi penguenler yumurtadan cıkıyolar anne penguen doğum yapar yapmaz yumurtayı yere değdirmeden bacaklarıyla babanın bacaklarına gecirmeye çalışıyor başarırlarsa yavru yaşıyor anne penguen yumurtayı babaya teslim ediyo sonra yiyecek bulmaya gidiyo baba penguense bu sürede yumurtayı yere değdirmeden ısıtarak çatlamasını bekliyor 2 ay boyuncaa
cok etkilemişti beni fedakarlık bu işte
şimdi ben belgesel izlemeye bayılırım hayvanlarla ilgili özellikle bana çok ilginç gelen bir konuyu anlatmak isterim sıkmazsam eger
simdi penguenler yumurtadan cıkıyolar anne penguen doğum yapar yapmaz yumurtayı yere değdirmeden bacaklarıyla babanın bacaklarına gecirmeye çalışıyor başarırlarsa yavru yaşıyor anne penguen yumurtayı babaya teslim ediyo sonra yiyecek bulmaya gidiyo baba penguense bu sürede yumurtayı yere değdirmeden ısıtarak çatlamasını bekliyor 2 ay boyuncaa
cok etkilemişti beni fedakarlık bu işte
doğru söylüyorsun canım olumunekankayizsmile Allah hepsini korusun yardımcıları olsun kaydirigubbakcemile5
amin bitanemmmm surda 12 ye ne kaldu dimiiii:Saruboceq: yerimseniben
evet ama napiim kıyamıyorum :asigim:
slm kıslar ben geldımmmm...herkese hayırlı geceler gece kuslarııı