Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

zaten kadınların hangi işi karışık değilkiii
ayy keşke su deniz atlarının erkeğinin yaptıgı gibi bizim cocuklarıda kocalarımız doğursa yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zaten kadınların hangi işi karışık değilkiii
ayy keşke su deniz atlarının erkeğinin yaptıgı gibi bizim cocuklarıda kocalarımız doğursa yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aman be onlar bir iki ay dener sonra sıkılır vazgeçerlerdi kaydirigubbakcemile3

canım dedim ya anlamıyonuz galibaa eşimle idmandaydık keleee kedi gibi dolanıyo peşimde bi hafta görmedi ya çok özlemiş çılgın tekemmm hiç sormayın:kedi: :kedi: :kedi:

haaa öyle söylesene aklinialirimsmile

ya melike eşim 12den önce gelemezmiş :gitme: yine zehir oldu gecemiz

şimdi ben belgesel izlemeye bayılırım hayvanlarla ilgili özellikle bana çok ilginç gelen bir konuyu anlatmak isterim sıkmazsam eger
simdi penguenler yumurtadan cıkıyolar anne penguen doğum yapar yapmaz yumurtayı yere değdirmeden bacaklarıyla babanın bacaklarına gecirmeye çalışıyor başarırlarsa yavru yaşıyor anne penguen yumurtayı babaya teslim ediyo sonra yiyecek bulmaya gidiyo baba penguense bu sürede yumurtayı yere değdirmeden ısıtarak çatlamasını bekliyor 2 ay boyuncaa

cok etkilemişti beni fedakarlık bu işte

ya melike eşim 12den önce gelemezmiş :gitme: yine zehir oldu gecemiz

hadi yaa canım bu aralar hep yogun olurlar bak benim iki abimde yogun yane ondan biliyom dua et bişi olmasında gece 12.de gelsin tatlışımmmolumunekankayizsmile :Saruboceq:

hadi yaa canım bu aralar hep yogun olurlar bak benim iki abimde yogun yane ondan biliyom dua et bişi olmasında gece 12.de gelsin tatlışımmmolumunekankayizsmile :Saruboceq:

doğru söylüyorsun canım olumunekankayizsmile Allah hepsini korusun yardımcıları olsun kaydirigubbakcemile5

ilginç CADIARZU

evet canım yaaaaolumunekankayizsmile :gitme:

slm kıslar ben geldımmmm...herkese hayırlı geceler gece kuslarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…