- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
nasılsın melike
canım önce çizelge yapmak için siteler var orya girip çizelgeni istediğin gibi oluşturuyorsun
sonra orda sana link veriyor o linki kopyalayıp profil düzenle bölümünün en altındaki çizelge yazan yere kopyalıyorsun
biraz karışık oldu sanki ama umarım yardımcı olabilmişimdir
slm şekerlerrrrrrrrrrrrrrr hayırlı sabahlar nasılsınız canlarımmmma.s.a.s.a.s.
off içinden gelmiosa zorla çalışamazsınki önce kendini motive et cnm.sonra çalış.yoksa anlamazsın.ne okuyodun sen
hosgeldın canımmmmm sanada hayırlı sabahlerr tatlımmma.s.
saol canım naber nasılsınn bende cıkıcam birazdan ders calışmamm lazım sınav yaklaştı yine hç kitapları acıp yüzüne bakmadım dahaa:gitme: :gitme:
bende ıyım canım.hımmmm calıs canım da bıran once gec su sınavları sende bu stersde kurtul yaa acıköğretımden okumak cok zordur ya valla univ.okumak daha kolaydır yaaa.tamam canım sen calıs derslerıne yıne grsrz
Niye denk gelemiyoruz kissssssssklava: olucak sey degil yaniiiii :gitme:
melıkem Allah yardımcın olsun canım derslerın de zıhın acıklıgı versın ınsallah benım kocısımde 3 sınıf aöf de valla oda hiiiççç çalışmıyo bende bu sene ygs ye gırmıstm acıkogretım ıcın bakalım hayırlısı örgün öğretimden daha zor oldugunu soylüyo esım ama bılmıyorm....
çok saol ezgicim uyuyakalmışım dersin basında kısss kaydirigubbakcemile3 bugünde güme gitti gece gec yatmıstıktaaa:kedi: :kedi: :kedi:
halada uykum var yaaa kitap oku diceklerine baska biş desinler cok zorlanıyorum ki ben bölümümü üniv.de 5ci gelen bennn ne hale düştüm ya rahata alıştım tembel teneke oldum ayran içiyodum ondan hepppplaelaelaelaelae :gitme: :gitme: