hayırlı aksamlar kızlarr ben geldımmm
arkadaşlar ya adet dönemime 1 hafta var ama acayip yorgun hissediyorum uyumak istiyorum sık sık tıvalete gidiyorum kasıklarımda belimde agrım var ve gögüslerim agrıyo bbunlar hamilelik belirtisi mi yoksa adet dönemi belirtisi mi
canım saydıkların hamilelik belirtisi ama psikolojik de olabilir bişey söylemek için daha çok erken en iyisi beklemek güzelim
tabi söylemesi kolay ama opuyorumnanaktan
evet erken o yüzden test yapmak istemiyorum 2 hafta önce test yapmıstım 2 cizgiden biri silik çıkmıstı ama sonra tekrarladım bişey cıkmadısenağlama
inşallah haftaya hamileyim kızlar diye yazarsın canım :CüvCüv:
ama üzülme testte çıkmaz daha hamileysen bile adetin geçince yaparsın tekrardan
inşallah canım herşeyin hayırlısı tabiiki 1 hafta beklicem sonra test yapıcam ona göre ayın 17 sinde kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
sen nasılsın bugün
hamile haberlerimiz çoğalsın kızlar inş
hamile haberlerimiz çoğalsın kızlar inş
akşam vakti eşimi göreve çağıana kadar iyiydim canım ama şimdi biraz canım sıkıldı
bin yıl geçse de alışamıcam ben bu duruma galiba bilmiyorumkismile
adet günlerimiz yakın heralde benimki de 13 mayıs hayırlısı bakalım
iyiyim cnm kocamla tartıştık okadar
ayy canım benim tedirgin olmanı anlıyorum ama yapacak bişey yok onların görevi bu
adet dönemim tam belli değil aslında gecen ay 12 gibiydi 2 gün sadece kahverengi lekelenmem oldu sonra 2 gün normal adet oldum şimdi ben 12 sini mi 15 nimi dikkate alıcam:bbo:
slm kuzular tekrardan aferdersiniz çok mühim bi işim çıkmıştıda:kedi: :kedi: :kedi:
iyiyim cnm kocamla tartıştık okadar
melikecim hoşgeldin kuzuma.s.
bende hamilelik belirtileri var gibi yineCADIARZU
slm kuzular tekrardan aferdersiniz çok mühim bi işim çıkmıştıda:kedi: :kedi: :kedi: