Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

nasılsın melike

iyi canım napim eşim sen iye ders calışmıyosun diyooo az önce göreve giderken hiç içimden gelmiyo zatne 3 dersten 40 3 dersten 60 aldım:gitme: 50 alıp finalde hepsinden gecmem gerikiyo napıcam bilmiyom şimdi cıkıp zorlucam kendimi canım napim yaaamafoldumben mafoldumben

canım önce çizelge yapmak için siteler var orya girip çizelgeni istediğin gibi oluşturuyorsun
sonra orda sana link veriyor o linki kopyalayıp profil düzenle bölümünün en altındaki çizelge yazan yere kopyalıyorsun
biraz karışık oldu sanki ama umarım yardımcı olabilmişimdir

kackere yaptım ama bir türli beceremedim yaaa

off içinden gelmiosa zorla çalışamazsınki önce kendini motive et cnm.sonra çalış.yoksa anlamazsın.ne okuyodun sen

off içinden gelmiosa zorla çalışamazsınki önce kendini motive et cnm.sonra çalış.yoksa anlamazsın.ne okuyodun sen

mafoldumben mafoldumben hiç içimden gelmiyo ama mecburumdaaa hedeflerim var ama ne oldu bana bilmiyorum hiç böle biri degildim çok severdim ders calışmayı sanırım yaşlanıyom vede bıktımmmmafoldumben mafoldumben

saol canım naber nasılsınn bende cıkıcam birazdan ders calışmamm lazım sınav yaklaştı yine hç kitapları acıp yüzüne bakmadım dahaa:gitme: :gitme:

bende ıyım canım.hımmmm calıs canım da bıran once gec su sınavları sende bu stersde kurtul yaa acıköğretımden okumak cok zordur ya valla univ.okumak daha kolaydır yaaa.tamam canım sen calıs derslerıne yıne grsrz

amannn sanki çizzelge yapayım dedım bi beceremedim yafff alallala şimdiye cizelgem cıkamdı offf sınırlendım sımdiii:eek:klava:

bende ıyım canım.hımmmm calıs canım da bıran once gec su sınavları sende bu stersde kurtul yaa acıköğretımden okumak cok zordur ya valla univ.okumak daha kolaydır yaaa.tamam canım sen calıs derslerıne yıne grsrz

çok saol bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

melıkem Allah yardımcın olsun canım derslerın de zıhın acıklıgı versın ınsallah benım kocısımde 3 sınıf aöf de valla oda hiiiççç çalışmıyo bende bu sene ygs ye gırmıstm acıkogretım ıcın bakalım hayırlısı örgün öğretimden daha zor oldugunu soylüyo esım ama bılmıyorm....

melıkem Allah yardımcın olsun canım derslerın de zıhın acıklıgı versın ınsallah benım kocısımde 3 sınıf aöf de valla oda hiiiççç çalışmıyo bende bu sene ygs ye gırmıstm acıkogretım ıcın bakalım hayırlısı örgün öğretimden daha zor oldugunu soylüyo esım ama bılmıyorm....

çok saol ezgicim uyuyakalmışım dersin basında kısss kaydirigubbakcemile3 bugünde güme gitti gece gec yatmıstıktaaa:kedi: :kedi: :kedi:
halada uykum var yaaa kitap oku diceklerine baska biş desinler cok zorlanıyorum ki ben bölümümü üniv.de 5ci gelen bennn ne hale düştüm ya rahata alıştım tembel teneke oldum ayran içiyodum ondan hepppplaelaelaelaelae :gitme: :gitme:

çok saol ezgicim uyuyakalmışım dersin basında kısss kaydirigubbakcemile3 bugünde güme gitti gece gec yatmıstıktaaa:kedi: :kedi: :kedi:
halada uykum var yaaa kitap oku diceklerine baska biş desinler cok zorlanıyorum ki ben bölümümü üniv.de 5ci gelen bennn ne hale düştüm ya rahata alıştım tembel teneke oldum ayran içiyodum ondan hepppplaelaelaelaelae :gitme: :gitme:

ayyy canım benım ya ayran ıcersen uyursun tabı zaten canında calısmak ıstemıyormus hayırlısı olur ınsalah senın bolum ney canım unıv degıl aöf bende bu sene acıkogretm okumyı dusunyrm a neyı tercıh edecım bılmıyorm cocuk gelısm le edebıyat dusunyrm ama hayırlısı bakalımmm bende bugun bahar temızlıgı yapıydum halılarımı yıkamaya verdım perdelerımıde yıkadım astım yerıne... bıde kayınvalıdemlerı ızmıre yolcu ettık oyle ıste.....sen neler yaptın bugun bu arada cızelgem nasıl olmussss

X