Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

hayırlı aksamlar kızlarr ben geldımmm

hoşgeldin canım yapmışsın çizelgeni çok güzel olmuş

arkadaşlar ya adet dönemime 1 hafta var ama acayip yorgun hissediyorum uyumak istiyorum sık sık tıvalete gidiyorum kasıklarımda belimde agrım var ve gögüslerim agrıyo bbunlar hamilelik belirtisi mi yoksa adet dönemi belirtisi mi

canım saydıkların hamilelik belirtisi ama psikolojik de olabilir bişey söylemek için daha çok erken en iyisi beklemek güzelim
tabi söylemesi kolay ama opuyorumnanaktan

canım saydıkların hamilelik belirtisi ama psikolojik de olabilir bişey söylemek için daha çok erken en iyisi beklemek güzelim
tabi söylemesi kolay ama opuyorumnanaktan

evet erken o yüzden test yapmak istemiyorum 2 hafta önce test yapmıstım 2 cizgiden biri silik çıkmıstı ama sonra tekrarladım bişey cıkmadısenağlama

evet erken o yüzden test yapmak istemiyorum 2 hafta önce test yapmıstım 2 cizgiden biri silik çıkmıstı ama sonra tekrarladım bişey cıkmadısenağlama

inşallah haftaya hamileyim kızlar diye yazarsın canım :CüvCüv:
ama üzülme testte çıkmaz daha hamileysen bile adetin geçince yaparsın tekrardan

inşallah haftaya hamileyim kızlar diye yazarsın canım :CüvCüv:
ama üzülme testte çıkmaz daha hamileysen bile adetin geçince yaparsın tekrardan

inşallah canım herşeyin hayırlısı tabiiki 1 hafta beklicem sonra test yapıcam ona göre ayın 17 sinde kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
sen nasılsın bugün

inşallah canım herşeyin hayırlısı tabiiki 1 hafta beklicem sonra test yapıcam ona göre ayın 17 sinde kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
sen nasılsın bugün

akşam vakti eşimi göreve çağıana kadar iyiydim canım ama şimdi biraz canım sıkıldı
bin yıl geçse de alışamıcam ben bu duruma galiba bilmiyorumkismile
adet günlerimiz yakın heralde benimki de 13 mayıs hayırlısı bakalım

akşam vakti eşimi göreve çağıana kadar iyiydim canım ama şimdi biraz canım sıkıldı
bin yıl geçse de alışamıcam ben bu duruma galiba bilmiyorumkismile
adet günlerimiz yakın heralde benimki de 13 mayıs hayırlısı bakalım

ayy canım benim tedirgin olmanı anlıyorum ama yapacak bişey yok onların görevi bu
adet dönemim tam belli değil aslında gecen ay 12 gibiydi 2 gün sadece kahverengi lekelenmem oldu sonra 2 gün normal adet oldum şimdi ben 12 sini mi 15 nimi dikkate alıcam:bbo:

ayy canım benim tedirgin olmanı anlıyorum ama yapacak bişey yok onların görevi bu
adet dönemim tam belli değil aslında gecen ay 12 gibiydi 2 gün sadece kahverengi lekelenmem oldu sonra 2 gün normal adet oldum şimdi ben 12 sini mi 15 nimi dikkate alıcam:bbo:

hımmm güzel soru kaydirigubbakcemile3
valla sen en iyisi ortasını bul 13ünü dikkate al
zaten adet belirtileri bikaç gün önceden belli ediyo benim karnım iki gün önce balon gibi şişer mesela gerçi bazen kadınlar hamile bile olsalar adet belirtisi yaşıyorlar
ne kadar da birbirine benziyor şu meretler yaa :eek:lmaz:

kısss bu birben nerde idmanı yogun galibaaaaaaaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

X