- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.761
Ayyy su gİbİ baŞladı evlendİrme programı dur onu seyredeyİm Çok komİk oluyo
yaa kızım napıcan sen su gibiyi bırak evlenen evlensin biz çocuk yapmaya uğraşalım manyak kız seni kafayımı yadin ayoll
ayrı bir macera bu şekerim çocuk yapma programı olsaydı ona bakardım :dance:
biliyorum tatlım bende izliyordum eşimle birlikte çalışmaya başlamadan önce çok eğlenirdik izlerken bide millete mana bulurduk lülülülülülügüzel oluyor o program:sm_cool:
bilmem tatlım anca kaldırır koca memelerini yataktan nerdeyse patlıcaklardı belkide patlamışlardırlülülülülülüdelikafadulden
Bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyor adetim düzensiz ama bu ayki adetim 2 gün sürdü sizce hamilemiyimdir
Bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyor adetim düzensiz ama bu ayki adetim 2 gün sürdü sizce hamilemiyimdir
slm canlarım dün gece sabaha kadar kasıgım agrıdı belki gecer die bekledm ama gecmedi sürekli gözümün önü karardı aşırı halsizm ve midem bulanıo dr a gttm kan degerlermde düsüs gördü idrar normal tansiyon 7/5 cok düsük iyiki baygnlık olmams dedi 3gün hastaneye yatralm serumla ilac vercem dedi bende calstgı hastaneyi istemedm devlet hast cünkù o zaman p.tesiye kadar bi ilac yazcam onu ic dedi folic asiti kesti.k.pederim cag hastanesindeki kendi dr.unu aradı şikayetleri yarına kadar devam ederse buraya getirin yatıralım demis.cok kötüyüm kızlar anlatamam.siz pofur pofur uyurken ben kıvranıodum sabaha kadar dua edin kardeşinize.
slm canlarım dün gece sabaha kadar kasıgım agrıdı belki gecer die bekledm ama gecmedi sürekli gözümün önü karardı aşırı halsizm ve midem bulanıo dr a gttm kan degerlermde düsüs gördü idrar normal tansiyon 7/5 cok düsük iyiki baygnlık olmams dedi 3gün hastaneye yatralm serumla ilac vercem dedi bende calstgı hastaneyi istemedm devlet hast cünkù o zaman p.tesiye kadar bi ilac yazcam onu ic dedi folic asiti kesti.k.pederim cag hastanesindeki kendi dr.unu aradı şikayetleri yarına kadar devam ederse buraya getirin yatıralım demis.cok kötüyüm kızlar anlatamam.siz pofur pofur uyurken ben kıvranıodum sabaha kadar dua edin kardeşinize.
boncugum zaten hamileyim 6.haftaya grcem ama 3 aya kadar düsük riskim var onun icin yatıralım dedi drtatlım çok geçmiş olsun canım inş geçer acaba hamile olabilirmisin diycem ama kanına idrarına bakılmış
geçmiş olsun canım inşallah düşük tehlikesi yoktur.kendine çok dikkat et rabbim seni ve meleğini korusun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?