• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba tatlım ilk önce geçmiş olsun sorunun neydi tatlım niye hamile kalamıyorsen bitanem

slm kızlar bende hamile kalamayanlardanımm ya yumurtalık problemi var catlatma ignesi vuruldum olmadı simdi tekrar göbekten igneye devam sonra catlatma ignesi olucam bakalım bu sefer nasıl olcak yine negatif cıkmasın ya allah bizim gibi isteyen herkese versin

slm canlarım dün gece sabaha kadar kasıgım agrıdı belki gecer die bekledm ama gecmedi sürekli gözümün önü karardı aşırı halsizm ve midem bulanıo dr a gttm kan degerlermde düsüs gördü idrar normal tansiyon 7/5 cok düsük iyiki baygnlık olmams dedi 3gün hastaneye yatralm serumla ilac vercem dedi bende calstgı hastaneyi istemedm devlet hast cünkù o zaman p.tesiye kadar bi ilac yazcam onu ic dedi folic asiti kesti.k.pederim cag hastanesindeki kendi dr.unu aradı şikayetleri yarına kadar devam ederse buraya getirin yatıralım demis.cok kötüyüm kızlar anlatamam.siz pofur pofur uyurken ben kıvranıodum sabaha kadar dua edin kardeşinize.

canımya kendine dikkat et cok üzüldüm dualarımız seninle bitanem :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımya kendine dikkat et cok üzüldüm dualarımız seninle bitanem :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saol hayatım cok korkuyorum ya diger kücük memeliler nerdeyse anca benle ugrasırlar nilüfeeeer kızım temizlge gelcenmi gelmıcenmi ekip duruosun tarlaları seviorum ama ekilmek benı deli edıyooor...bu aksam kanal d de kacırmayn kızlar

kızlar ben geldim hiç iyi gelmedim tahlil sonuçlarını aldık sayı düşmüş morfoloji düşmüş hareket iyi ya kızlar cok moralim bozuk araştırmaya aldılar neden böyle oluyo die bakalım pazartesi günü görceğiz kızlar neolur dua edin cok ihtiyacım var

merhaba ben 1 senelik evliyim bebeğimiz olsun istiyoruz ama şöyle bir durum var ilişkiye hemen giremedikk (uzun bir süre)bu dönemde doktora gtmiştim hormon testi falan yaptı herşey normal dedi ultrasyon muyanesindede bişi göremedi sizce endişenlenmelimiyim yoksa biraz daha zamana ihtyicamız olabilir mi

kızlar ben geldim hiç iyi gelmedim tahlil sonuçlarını aldık sayı düşmüş morfoloji düşmüş hareket iyi ya kızlar cok moralim bozuk araştırmaya aldılar neden böyle oluyo die bakalım pazartesi günü görceğiz kızlar neolur dua edin cok ihtiyacım var

Hiiiiç sıkma canını güzelim.kaydirigubbakcemile3
Allah yanımızda.:Saruboceq:
Unutma ki bunların heeepsi bir sınav ve bize düşen sabırla bu sınavdan çıkabilmek
Hareketlilik artmışsa bu iyi sayıdan daha ziyade önemsedikleri biliyorsun ki hareketlilik.
O yüzden bu iyi bir haber.yerimseniben
Gel sen beni dinle eşine keçi boynuzu kürü başla
ellerinle bir güzel hazırlaaaaa ve şifa olsun aşkım de içir.:içelim:
Bu arada mutlaka ona moral ver
Bilki o şu anda sen den daha kötüüü senağlama

saol hayatım cok korkuyorum ya diger kücük memeliler nerdeyse anca benle ugrasırlar nilüfeeeer kızım temizlge gelcenmi gelmıcenmi ekip duruosun tarlaları seviorum ama ekilmek benı deli edıyooor...bu aksam kanal d de kacırmayn kızlar

Gülüüüüüm
geçmiş olsuuuuun
Çok dikkat et kendinee
Moralini de yüksek tut
Sakın üzülme annesi ki bebişi de üzmeyesiiiiin:olmaz:
Biz sana dinlen demiyoz mu
:mymeka: :mymeka: :mymeka:
Bi tutturdun temizli ktemizlik diyee
Naçizane bi tvsiye sana canım
El Müheymin ismini tesbihe başla
Rabbim bu sıfatıyla koruyucu ve gözetici olacaktır İnşaallah:Saruboceq:
Eşinde elini senin karnına koysun ve tesbih etsin canım benim :Saruboceq:
Dikkat et kendine:nazar: diyelim yine de

Hiiiiç sıkma canını güzelim.kaydirigubbakcemile3
Allah yanımızda.:Saruboceq:
Unutma ki bunların heeepsi bir sınav ve bize düşen sabırla bu sınavdan çıkabilmek
Hareketlilik artmışsa bu iyi sayıdan daha ziyade önemsedikleri biliyorsun ki hareketlilik.
O yüzden bu iyi bir haber.yerimseniben
Gel sen beni dinle eşine keçi boynuzu kürü başla
ellerinle bir güzel hazırlaaaaa ve şifa olsun aşkım de içir.:içelim:
Bu arada mutlaka ona moral ver
Bilki o şu anda sen den daha kötüüü senağlama

zaten onun yanındayım herzaman bebekten önce eşim gelir onun sağlığı gelir ama olmasad olmuyo bilirsiniz ya keci boynuzu kullandı pek yararı olmadı tigran die ilac varmış onu kullancak tamamen bitkisel yan etkisi yok eczanede satılıyo bide pazartesi günü transrektal adlı ultrasyona gircek sperm yolu tıkalımı neden böyle oluyo die inşallah bişey cıkmaz du edin ya bide dün test almış yap dio normalde ben alırım o yok der bu sefer tam tersi oldu ya beni deli etti hamiş cıkcağımı bilsem hemen yaparımda bide adetime 5 gün var cıkarmı:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

slm canlarım dün gece sabaha kadar kasıgım agrıdı belki gecer die bekledm ama gecmedi sürekli gözümün önü karardı aşırı halsizm ve midem bulanıo dr a gttm kan degerlermde düsüs gördü idrar normal tansiyon 7/5 cok düsük iyiki baygnlık olmams dedi 3gün hastaneye yatralm serumla ilac vercem dedi bende calstgı hastaneyi istemedm devlet hast cünkù o zaman p.tesiye kadar bi ilac yazcam onu ic dedi folic asiti kesti.k.pederim cag hastanesindeki kendi dr.unu aradı şikayetleri yarına kadar devam ederse buraya getirin yatıralım demis.cok kötüyüm kızlar anlatamam.siz pofur pofur uyurken ben kıvranıodum sabaha kadar dua edin kardeşinize.

tatlum çok geömiş olsun çok üzüldüm vallahi kendine dikkat et hayatım benim yat dinlen sakın bir işte yapma gündelikçi gelir sana nilüferciğümmmmmm kendine iyi bak bitanem koru kendini

kuzucum ben sana gerekeni özelden yazdım diğer meseleye gelince dün tasımı kovamı aldım seni bekledim ama sen gelmedin çok üzdün beni koca memeli bu arada çok güzeldi demi hanımın çiftliği :a015:

tatlım benim sayı o kadar da önemli değil tamam önemli de hareket daha önemli sperm tahlillerinde ve bu kadarda kafayı takma bitanem 1 aya kadar düzelir ne olacak beklemişsin bu kadar daha beklersin sabreden muradına eremiş kuzum boşver allahtan bunların hepsidew takma sen kafanı tamammı kuzumalkisalkisalkisbuyrunnnnnnnnn:olmaz:

Back