• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kız delu ne oldu niye küstün yerim seni ben vazgetim koçişin yesin bananehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ben sana cevap yazıyorum sen bilmem hamilemiymiş neymişde oralarda gezosun kız yanına gelirsen yolarım saçını yaaaa burda dur gitme biyere dedikodu yapıyoeuz işte :hulya:

yaaa yiyemez o?ne var ne yok anlatın tembel tenekelerkafamçokkarıştı

valla ne olsun canım bildiğin gibi bebiş için cabalıyoruz ne bulsak yapıyoz müberek benim koca dedneme tahtası oldu canımya bizim durumlar böyle kısaca sen hamiştin sen anlat nasıl gidio :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ne aşk olsun unuttun sen bizi küsüm ben sana hiçmi fırsatın olmadı girmek için haftalardır bilgisayar yüzü görmedinmi 2 dakika girip ben iiyim diyecek kadar küsüm işte sana küsüm:a015:
ya bak şimdi antalyadan teyzem geldi o annemde bende orada takılıyorum sonra orda bilg yok,bide çok halsiz hissediyorumm,bide bugün midem çok bulandıı sen halen bana küsmüsün bebeeeemyasakkelime

valla ne olsun canım bildiğin gibi bebiş için cabalıyoruz ne bulsak yapıyoz müberek benim koca dedneme tahtası oldu canımya bizim durumlar böyle kısaca sen hamiştin sen anlat nasıl gidio :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar şu soğan suyunu deneyin allasenizzzz önce allah sonra o ha bide hakkını yemiyim bide klomen:roflol:

ben sana cevap yazıyorum sen bilmem hamilemiymiş neymişde oralarda gezosun kız yanına gelirsen yolarım saçını yaaaa burda dur gitme biyere dedikodu yapıyoeuz işte :hulya:

kız kızdım kıza biz burda yırtıyoz kendimizi olsun die oda sürtünmeyle hamiş olurmu die yazmiş catladım cvb yazmasan catlardım ama canım haklı değilmiyim ne kadar salak varya oy oy yesin koçişin seni koca memişlerini kız hihoyyythihoyyyt

kızlar burası aynı kadınlar matinesine dönmüş ne güzel dertler unutulmuş yaa artık anne bebek konusu yok

güzelim kafaya takmamaya çalışıyoz en baştaki yazdıklarımızı okusan böle demezsin arsız olduk bak hamile kaldım DARISI İNŞALLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH TOPİKTEKİ VE TOPİK DIŞINDAKİ HERKESE OLSUNNNNN:Saruboceq:

kız kızdım kıza biz burda yırtıyoz kendimizi olsun die oda sürtünmeyle hamiş olurmu die yazmiş catladım cvb yazmasan catlardım ama canım haklı değilmiyim ne kadar salak varya oy oy yesin koçişin seni koca memişlerini kız hihoyyythihoyyyt

bacım koca memişli burcuyla yoksunyok varya bu iki zilli onlar işte gecen akşam konuşmuşlar memeleri büyükmüşte bende öyle kızdırıyom onları benimki normal bacım hem sanane elin aşiftelerinden edepli edepli gel burda konuş senkaydirigubbakcemile3

iy yapıyon kız bizsiz dedikodu yapıyolar emi koca memişliler kız benimkilerde normal kız niye bizde olmuyo anam

Back