- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.721
aşk olsunsenağlama
ne aşk olsun unuttun sen bizi küsüm ben sana hiçmi fırsatın olmadı girmek için haftalardır bilgisayar yüzü görmedinmi 2 dakika girip ben iiyim diyecek kadar küsüm işte sana küsüm:a015:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşk olsunsenağlama
kız delu ne oldu niye küstün yerim seni ben vazgetim koçişin yesin bananehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
yaaa yiyemez o?ne var ne yok anlatın tembel tenekelerkafamçokkarıştı
ya bak şimdi antalyadan teyzem geldi o annemde bende orada takılıyorum sonra orda bilg yok,bide çok halsiz hissediyorumm,bide bugün midem çok bulandıı sen halen bana küsmüsün bebeeeemyasakkelimene aşk olsun unuttun sen bizi küsüm ben sana hiçmi fırsatın olmadı girmek için haftalardır bilgisayar yüzü görmedinmi 2 dakika girip ben iiyim diyecek kadar küsüm işte sana küsüm:a015:
valla ne olsun canım bildiğin gibi bebiş için cabalıyoruz ne bulsak yapıyoz müberek benim koca dedneme tahtası oldu canımya bizim durumlar böyle kısaca sen hamiştin sen anlat nasıl gidio
ben sana cevap yazıyorum sen bilmem hamilemiymiş neymişde oralarda gezosun kız yanına gelirsen yolarım saçını yaaaa burda dur gitme biyere dedikodu yapıyoeuz işte :hulya:
kızlar burası aynı kadınlar matinesine dönmüş ne güzel dertler unutulmuş yaa artık anne bebek konusu yok
kızlar şu soğan suyunu deneyin allasenizzzz önce allah sonra o ha bide hakkını yemiyim bide klomen:roflol:
kız kızdım kıza biz burda yırtıyoz kendimizi olsun die oda sürtünmeyle hamiş olurmu die yazmiş catladım cvb yazmasan catlardım ama canım haklı değilmiyim ne kadar salak varya oy oy yesin koçişin seni koca memişlerini kız hihoyyythihoyyyt
ya bak şimdi antalyadan teyzem geldi o annemde bende orada takılıyorum sonra orda bilg yok,bide çok halsiz hissediyorumm,bide bugün midem çok bulandıı sen halen bana küsmüsün bebeeeemyasakkelime
kızlar burası aynı kadınlar matinesine dönmüş ne güzel dertler unutulmuş yaa artık anne bebek konusu yok
kızlar başka yerlerde dolanıyosunuz galiba
KIZZ GEL BURDAYIM BEN AAAAA KÜÇÜK MEMİŞLİ SENİlülülülülülü
KIZZ GEL BURDAYIM BEN AAAAA KÜÇÜK MEMİŞLİ SENİlülülülülülü