- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.741
gedimnredesin göremiom seni
bacım herkez sustu bende sustum napıyım gelin haydi bak şıllık deniz seki serbest bırakılmış sinir oldun yaaa hapislerde çürüyesice :çok üzgünüm:
lmaz:
BURDAYIM ANAAM GEL İŞTE BAKKKK BURDAYIM AHHH AHHH KIZLAR AKLINIZ NERDE BİLMEM NİLSEYLE SENİN KOCALARINIZDAMI KALDI YOKSAM AKŞAMIMI DÜŞÜNÜYORSUNUZ YOKSA HEEEE SAPIKLAR SİZİ KÜÇÜK MEMİŞLİLER
lmaz:
BURDAYIM ANAAM GEL İŞTE BAKKKK BURDAYIM AHHH AHHH KIZLAR AKLINIZ NERDE BİLMEM NİLSEYLE SENİN KOCALARINIZDAMI KALDI YOKSAM AKŞAMIMI DÜŞÜNÜYORSUNUZ YOKSA HEEEE SAPIKLAR SİZİ KÜÇÜK MEMİŞLİLER
bencede kadın suclu ama cezasın cekmio ünlü ya torpil var başkası olsaydı şimdi süründürmüşlerdi yuva yıkanın yuvası olmazmiş allah güzel carptı ona ama bilene
kız benim koca kac gündür bana dokunmuyodu tahlil vercek die bu gün verdi hastaneden geltikten sonra bana geldi ben olmaz dedim akşam neolur bilmem e canım oda olmasa bebiş olmaz kız gördüm üstündeki ne güzelmiş kızkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
gazete okuyorumda bi haber daha veriyimmi kadının biri genetik rahatsızlıktan dolayı çocuğu olmuyomuş intihar etmiş antifiriz içmiş ayyy yazık ya bu arada hayırlı cumalar arkadaşlar cuma selası okunuyo süprizzzzz
senin kocada pek hızlıymış daha yeni tahlil verdi anlarsınyaaa maşallah :roflol:
kız haberden bahsettinde haberlerde izledinmi kücük bir kız cocuğu mario oynarken okadar talıydık internete dağıtmışlar
kız benim koca kac gündür bana dokunmuyodu tahlil vercek die bu gün verdi hastaneden geltikten sonra bana geldi ben olmaz dedim akşam neolur bilmem e canım oda olmasa bebiş olmaz kız gördüm üstündeki ne güzelmiş kızkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kız napsın sevio beni deli oluyo benim için
üstümdeki derken ney tatlım anlamadım
ya dün haberlerde gösterdi ama nette nerde olduğunu bilmiom canım şow haber sitesine gir orda vardır mutlaka bayılırsın
e öyle olsun ben kendi kendime şunu düşünüyorum çok mutlu çiftlerin çocukları geç oluyo hep bu benim gözlemim sadece:lepi:
girdim seyrettim kız anca böğürüyo be kardeş
kız kıyafetinden bahsediom tişötün pek güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?